- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кастинг за момичета от 16 до 20 годипна възрасти
Да видимм ... коя 1 ва ще успее да ме свали ако проевявате интерес получавате телефон снимки и скайпайде нали сте големи покажете на батю ко сте научили
Научили сме се да пишем грамотно. Нещо, което на теб ти липсва...Първоначално написано от DarkBass
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Познавам една кик-боксьорка,ще ти я пратя ако искаш![]()
FACEPALM!Първоначално написано от FlashMX
![]()
--------------------------------------------------------
чесно ли е да не е една руса такава с зелени очи .. шматка та по темата моля ... ии междодругото изобщо не ме инт че имам грешки щото всичко е една грешкаПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Това не пречи да покажеш малко култура![]()
ии браво 1 вите смятъщи се за момичета да видим и други .. посаберете се ще си ифграим на думички .... относнооо интересните грешки получават се защото негледам ко пиша капип
О ,да, сигурно за това липсват главните букви и препинателните знаци....Човек ако има желание може да постигне много неща,да напишеш едно нормално изречение не е толкова трудно не мислиш ли?
Но ти нарочно искаш да се покажеш като неграмотенКато теб под път и над път..
забавни даже няма да усетите как си играя с вас .. но сега некаа се наслаждавам малко ... грамотнияя дай всичко от себе си
Точно така играчо ,ние всички се възхищаваме на опитите ти да бъдеш оригинален,забавен и да направиш впечатление.Ноо на теб не ти се получаваПървоначално написано от DarkBass
Просто го приеми и си поспи
![]()
Първоначално написано от BlueFace
Силнооо н оне достатъчноо пробвай повече сериозен младежо .... може би ако направите околооо 200 поста да стане темата гореща щте ти дойде пипито в тиквата да се сетиш но засегааа сте вие
мойто момиче какво разбираш от спам ти легни сии ... ако нямаш 16
Очаквам предложения за предпочитане са женски да пипът чее ромеоФФците ми идват в повече
Еми явно човекът още се учи ...Но няма талантПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
муцуната ... демек ромеото грамотния ... в този форум 90% от нещата са простотии .. и понеже се на чужд гръб да се смея .. реших да ви покажа как се праваи ... истинска простотия.. да се разпиша и аз ... обаче естествено ти казах че пипито ти нестига така че с мармаладката отивайте да бъркате конфитюр
Погледни 1-2 теми надолу и виж какво е истинска спам тема!
А с BlueFace тоя "конфутюр" защо ще го бъркаме? Ще замазваме дупки ли, на филийки ли ще си го мажем, наистина не ми е ясно що е това животно "конфутюр".![]()
А деее що не си напраила цитат .. да видим конфутура каде е или малко те изпреварих .. та ИИежте си го .. а дали темата е за спам ... мога да ти разбия предстаwите за сностен спам ... ;]
Замряхте нещостана скучно ... лягам си дано утре да имам кандидатки ... няма да е зле да използват способностите си ...
Тъп си бе, мой, тъп. Какво ми подскачаш и се радваш като циганче на вафла, като правиш същите грешки като в предишния пост, че даже и по-големи.Първоначално написано от DarkBass
ЕДИТ: Отказвам се да споря с неграмотник, който не може две думи да ги подреди правилно в едно изречение. Добре, че досега ми беше забавно да споря, та тъкмо ти направих загубената тема 2 страници. Иначе за нея шанс нямаше, няма и да има.Лошото е, че вече дори не ми е нито забавно, нито интересно. :]
Уауууууу .... ама ти ги и откри става библиотекарка от теб интересуваш се от букчики ... има хляб в теб ... пробвай с нещо друго да ме засегнеш .. както казах нямам намерение да следяяя ко пиша буква по буква