.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Кастинг за момичета от 16 до 20 годипна възрасти

Да видимм ... коя 1 ва ще успее да ме свали ако проевявате интерес получавате телефон снимки и скайп айде нали сте големи покажете на батю ко сте научили

Град
    По балкана някъде..
    ACϟDC

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Кастинг за момичета от 16 до 20 годипна възрасти

Цитирай Първоначално написано от DarkBass
    Да видимм ... коя 1 ва ще успее да ме свали ако проевявате интерес получавате телефон снимки и скайп айде нали сте големи покажете на батю ко сте научили
    Научили сме се да пишем грамотно. Нещо, което на теб ти липсва...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Знам ли и аз,майна
    Познавам една кик-боксьорка,ще ти я пратя ако искаш

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    FACEPALM!

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Познавам една кик-боксьорка,ще ти я пратя ако искаш
    чесно ли е да не е една руса такава с зелени очи .. шматка та по темата моля ... ии междодругото изобщо не ме инт че имам грешки щото всичко е една грешка

Град
    Бургас
    Това не пречи да покажеш малко култура

ии браво 1 вите смятъщи се за момичета да видим и други .. посаберете се ще си ифграим на думички .... относнооо интересните грешки получават се защото негледам ко пиша капип

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Бюро запознанства има лииииии...

Град
    Бургас
    О ,да, сигурно за това липсват главните букви и препинателните знаци....Човек ако има желание може да постигне много неща,да напишеш едно нормално изречение не е толкова трудно не мислиш ли?
    Но ти нарочно искаш да се покажеш като неграмотен Като теб под път и над път..

забавни даже няма да усетите как си играя с вас .. но сега некаа се наслаждавам малко ... грамотнияя дай всичко от себе си

Град
    Бургас
    забавни даже няма да усетите как си играя с вас .. но сега некаа се наслаждавам малко ... грамотнияя дай всичко от себе си
    Точно така играчо ,ние всички се възхищаваме на опитите ти да бъдеш оригинален,забавен и да направиш впечатление.Ноо на теб не ти се получава Просто го приеми и си поспи

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Точно така играчо ,ние всички се възхищаваме на опитите ти да бъдеш оригинален,забавен и да направиш впечатление.Ноо на теб не ти се получава Просто го приеми, наплискай се с ледена вода и върви си поспи

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Точно така играчо ,ние всички се възхищаваме на опитите ти да бъдеш оригинален,забавен и да направиш впечатление.Ноо на теб не ти се получава Просто го приеми и си поспи
    Силнооо н оне достатъчноо пробвай повече сериозен младежо .... може би ако направите околооо 200 поста да стане темата гореща щте ти дойде пипито в тиквата да се сетиш но засегааа сте вие

Тая тема дори за спам не става. Смятай колко е зле...

Синята муцуна ми омръзна .. някой друг?

мойто момиче какво разбираш от спам ти легни сии ... ако нямаш 16

Очаквам предложения за предпочитане са женски да пипът чее ромеоФФците ми идват в повече

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Тая тема дори за спам не става. Смятай колко е зле...
    Еми явно човекът още се учи ...Но няма талант

муцуната ... демек ромеото грамотния ... в този форум 90% от нещата са простотии .. и понеже се на чужд гръб да се смея .. реших да ви покажа как се праваи ... истинска простотия.. да се разпиша и аз ... обаче естествено ти казах че пипито ти нестига така че с мармаладката отивайте да бъркате конфитюр

Погледни 1-2 теми надолу и виж какво е истинска спам тема!
    А с BlueFace тоя "конфутюр" защо ще го бъркаме? Ще замазваме дупки ли, на филийки ли ще си го мажем, наистина не ми е ясно що е това животно "конфутюр".

А деее що не си напраила цитат .. да видим конфутура каде е или малко те изпреварих .. та ИИежте си го .. а дали темата е за спам ... мога да ти разбия предстаwите за сностен спам ... ;]

Замряхте нещостана скучно ... лягам си дано утре да имам кандидатки ... няма да е зле да използват способностите си ...

А деее, що не си напраила цитат ... да видим конфутура каде е, или малко те изпреварих ... та йежте(въпреки, че и така е неправилно, ама в момента само поправям) си го ... а дали темата е за спам ... мога да ти разбия предстаwите за сностен спам ... ;]
    Тъп си бе, мой, тъп. Какво ми подскачаш и се радваш като циганче на вафла, като правиш същите грешки като в предишния пост, че даже и по-големи.

ЕДИТ: Отказвам се да споря с неграмотник, който не може две думи да ги подреди правилно в едно изречение. Добре, че досега ми беше забавно да споря, та тъкмо ти направих загубената тема 2 страници. Иначе за нея шанс нямаше, няма и да има. Лошото е, че вече дори не ми е нито забавно, нито интересно. :]

Уауууууу .... ама ти ги и откри става библиотекарка от теб интересуваш се от букчики ... има хляб в теб ... пробвай с нещо друго да ме засегнеш .. както казах нямам намерение да следяяя ко пиша буква по буква

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си