.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Хубав шампоан

Здравейте.Косата ми е в доста кофти състояние,капе и от моята някога гъсна коса не остана много Не че кой знае колко съм я тормозила,но съм решила поне половин година да не я докосвам със преси,маши,сешоари,лакове и тнт.
    Та...на въпроса.Искам някой хубав шампоан за подхранване,изтощена коса против накъсване или нещо такова.Цената да е някъде до 30 лева,ако може Мерси предварително.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Не мисля, че само шампоан ще я възстанови
    Трябва да използваш маски, балсами.Препоръчвам ти тривитаминол.Той не е само за бърз растеж, но и за по-здрава коса.Домашните маски според мен са по-ефикастни от тези по козметичните магазини.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Шампоана си е доста важен, защото го слагаш най-редовно на главата си.

Аз ще те посъветвам за един шампоан, но не съм сигурна къде можеш да го намериш - Rolland Una

Ето това е цялата серия, най-голямата бутилка е шампоана. Аз моя си го купувам от фризьорката за 20 и няколко лева - 1 литър. Полу-професионален е (клони повече към професионалните продукти). Страшно добър е.
    Така че търси го при фризьорите или в малкото магазинче за козметика за коса до Съдебната палата.

Аз съчетавам с маска на същата марка. Косата си я боядисвам и суша редовно, а е в добро състояние

Saatana vittu perkele hate crew!

Boot,благодаря ти много наистина.Ще поразпитам.Слагам си маска,хининова вода и едни италиански ампули.Няма да разчитам само на шампоана
    Diamonds,Mexico,Tequila

Аз бих ти препоръчала продуктите на Wella.
    Тези от серията Lifetex са полупрофесионални и са страхотни (направо ми спасиха косата ). Цените са около 15-25 лв.

Тези от серията System professional са професионални и са адски добри, но са значително по-скъпи.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аз преди ползвах некав чужд беше ама не помня името та за накъсване сега имам този новия на Хербал есенсиес май не знам така ли се пише ,който мирише на кокос ала бала иии върши работа,а не е за 100лв ,иначе ония преди които ползвах бяха скъпи ама биваха,ако се сетя как се казват шти кажа
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Най-сетне случих на шампоан за моята коса. Още след първото измиване беше бо-жес-тве-на!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

Най-сетне случих на шампоан за моята коса. Още след първото измиване беше бо-жес-тве-на!
    Да тоя имам и аз ама лилав супер як е!!!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

Жесток
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Трябва да използваш маски, балсами.Препоръчвам ти тривитаминол.Той не е само за бърз растеж, но и за по-здрава коса.Домашните маски според мен са по-ефикастни от тези по козметичните магазини.
    съгласна. също кристали за коса, маски за подхранване и т.н. трябват системни грижи. един шампоан нищо не прави. всъщност май всичките не правят нищо. трябва да го комбинираш с нещо друго.

http://www.razkrasime.com/products/1256670104.jpg - Пробвай с това и ако искаш с другите продукти от серията. Това е прекрасно за хора с изтошена коса. Придава блясък и ОГРОМНА здравина на косъма. Просто..... а пък и не е много скъпо. :P :P

Мерси на всички.Първо нещо глезещо,а после Хербъл Есенсис
    Diamonds,Mexico,Tequila

Гледал съм майка ми,прави си маска за коса с оцет и хума и аз съм опитвал , после се чувстваш като нов
    Life is good , but isn't forever !

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Шампоана си е доста важен, защото го слагаш най-редовно на главата си.

Аз ще те посъветвам за един шампоан, но не съм сигурна къде можеш да го намериш - Rolland Una

Ето това е цялата серия, най-голямата бутилка е шампоана. Аз моя си го купувам от фризьорката за 20 и няколко лева - 1 литър. Полу-професионален е (клони повече към професионалните продукти). Страшно добър е.
    Ако някой знае къде мога да го намеря в Бургас да пише, търся го от страшно много време веднъж съм го ползвала , но втори път не можах да го намеря, страхотен посто...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И аз мисля така..Най-добре си вземи или си направи някаква маска..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    http://www.nelivip.com/index.php?productID=298
    Много добра възстановяваща маска за коса

ам..за тривитаминола може ли да ми кажеш рецептата за маската защото съм чувала за тривитаминола че е много ефикасен,но който и да питам все незнае за рецептата... мерси предварително ....а по темата на автора...чувала съм,че след като си изкъпеш косата може да я изплакнеш с вода с оцет или там имаше някакви билки нз мойта коса пък се омазнява много бързо много лошо и аз немога да си намеря подходящ шапоан.... рекламират ги много ама..само за пари

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Цитирай Първоначално написано от DeeDee123
    ам..за тривитаминола може ли да ми кажеш рецептата за маската защото съм чувала за тривитаминола че е много ефикасен,но който и да питам все незнае за рецептата... мерси предварително ....а по темата на автора...чувала съм,че след като си изкъпеш косата може да я изплакнеш с вода с оцет или там имаше някакви билки нз мойта коса пък се омазнява много бързо много лошо и аз немога да си намеря подходящ шапоан.... рекламират ги много ама..само за пари
    2 супени лъжици тривитаминол
    1 супена лъжица мас
    1 супена лъжица алкохол (ракия,водка,ром,коняк...);
    1 супена лъжица оцет;
    2-3 капки газ (не се слага на изрусена коса)

Re: Хубав шампоан

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Здравейте.Косата ми е в доста кофти състояние,капе и от моята някога гъсна коса не остана много Не че кой знае колко съм я тормозила,но съм решила поне половин година да не я докосвам със преси,маши,сешоари,лакове и тнт.
    Та...на въпроса.Искам някой хубав шампоан за подхранване,изтощена коса против накъсване или нещо такова.Цената да е някъде до 30 лева,ако може Мерси предварително.
    ami neznam az polVAm edinn хетен шолдерс със мента
    NиKоgъЪъ Нe ПlАcHКаI зА nqКОИ коitо nE ПlAЧкA за теBE..[!]

Bed Head - уникални са всичките но мисля че ги има само в салони

Град
    Пловдив
    LORYS
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

на мен ми беше ужасна косата,но от 4-5 месеца си я мия само с шампоан с екстракт от чаено дърво на Рефан и съм доволна.доста се сгъсти и не се омазнява бързо.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    LORYS

http://beautycosmetic.biz/sarantis-o...ml?language=bg и виж колко е евтин. Ама чакай, ти сигурно искаш да се набуташ. То и аз докато не се набутах за скъпа маска за коса нали не мирнах. И не си заслужаваше. Те к'вито ни ги предлагат в Б-я... Произведени специално за тук.

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    LORYS
    дам
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си