.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    LORYS

а също и за маска съм чувала значиии:

намазваш си косата с оцет, слагаш една памучна шапка и лягаш да спиш
    на сутринта я измиваш имало ефект
    Peace & Love

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Аз съм най-доволна от този на Schwarckop

http://www.hairsupermarket.com/images/products/621.jpg

само че ти препоръчвам за изтощена коса.. аз си го копувам от фризьорката ми струва 15лв.

И според мен един шампоан почти никаква работа не може да свърши.Аз съм ЗА маските,но не мога да ти препоръчам марка,защото предпочитам домашните.
    И все пак-аз ползвам Шаума и съм много доволна.Косата ми става мека,пухкава и мирише много хубаво.
    I'm not in love this time,this night...

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

Най-сетне случих на шампоан за моята коса. Още след първото измиване беше бо-жес-тве-на!

Съгласна! Пробвй го не е скъп!обаче след него косата ти е много-хубава! мека и лесна за разресване (ако ползваш балсама)

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    LORYS
    дам

Ако познаваш хора продаващ продуктите на Amway(тези продукти се продават чрез каталог, но разликата е, че са произвеждани в САЩ и, че са скъпи и много качествени).Мисля, че от този каталог би намерила перфектен шампоан за 30-35 лева.Аз имам от там и съм мега доволна! И все пак ако не познаваш никой който да продава продуктите на Amway- ако си от Пловдив ми пиши лично съобщение ....

Аз потърсих шампоани в гугъл и ми излезе тази тема. Foreverr би ли ме насочил/а към някой, който продава проудкти на Amway. Иначе някой има ли информация за тези шампоани http://faberlic.bg/kosa/shampoani

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си