.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Интернет към лаптоп

Здравейте!

Преди време пуснах тема да ми предпоръчате марка лаптоп. Мерси за отзивите в другата тема. Купих си едно asus-че.

Сега имам малък, или пък може би голям проблем. Не знам как да си насторя да си пусна нета на лаптопа. На интернет с оптичен кабел съм. Пробвах просто да го ръгна в лаптопа и настройваки тук там да го наглася, но уви без успех.

Ако някой има идея, как да си наглася настройките, да пише, ще съм безкрайно благодарен

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    тоя кабел ако си г0 мушкал в компа, трябва да клонираш MAC адреса от ланкартата на компа, на лаптопа...

ПП купи си рутер...

Re: Интернет към лаптоп

Цитирай Първоначално написано от Eddie
    Здравейте!

Преди време пуснах тема да ми предпоръчате марка лаптоп. Мерси за отзивите в другата тема. Купих си едно asus-че.

Сега имам малък, или пък може би голям проблем. Не знам как да си насторя да си пусна нета на лаптопа. На интернет с оптичен кабел съм. Пробвах просто да го ръгна в лаптопа и настройваки тук там да го наглася, но уви без успех.

Ако някой има идея, как да си наглася настройките, да пише, ще съм безкрайно благодарен
    Здравей Eddie.
    Ето какво трябва да направиш: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...831280#5831280 - Имай в предвид, че трябва да направиш настройките на IP и Subnet Mask (ако за необходими за интернет връзката ти!!!)

П.С. - Както каза "LittleDude" най-добер си купи рутер, ако смяташ да ползваш интернета на настолния компютър и на лаптопа... В настройките на рутера има опция за клониране на MAC-адреса и IP-то!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си