.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Искам котенце..

Здравейте!!..Въпроса е в това,че аз искам котенце но нашите не искат.Казах на кака ми,че искам коте за Коледа а тя нищо не казва.И искам да си го гледам вкъщи..Кажете ми,как мога да убедя нашите да ми вземат котенце?!

Град
    България
    Като казах "вкъщи" имах предвид вътре!

Град
    Видин (:
    Зависи родителите ти дали обичат животни и дали ще можеш да се грижиш за него. Трябва да го научиш на много неща. Ваще може би не искат да ти вземат коте, защото след време няма да го гледаш, но ти трябва да ги убедиш в обратното. Аз искам много куче но и моите родители не ми разрешават. Живея в къща мога да го гледами навън, но пак не ми дават от 5 годишна искам породисто куче, но... Пожелавам ти успех в убеждаването.

ПС: Най-много ми харесва Британската късокосместа котка.
    Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.

http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/

Град
    Ивагакуре
    Ами и мойте не искаха и тряяше 2 години да ги убеждавам...Примерно, кажи им ,че ако ги боли корема ,когато тя им легне ще се оправят... Или пък се прави на мн тъжна,че нямаш котенце..Икажи "Ама почти всичките ми приятелки имат (дори да не е вярно ) и искат да ме водят с тях на котешко парти,а аз нямам" Моля те мамоооо ! Само за тва се сещам :P
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз от много малка искам коте.. баща ми е навит ама майка ми инат,че инат.Затова ще искам преса
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    around the world !
    Мацка, като за начало мога да ти кажа, че всяко домашно животно независимо дали куче, котка, рибки и т.н. си е отговорност. Не си мисли, че то от самосебе си ще се научи да ходи на правилното място за биологичните си нужди, защото определено няма да е така. Тогава на вашите ще им стане "якичко" Със сигурност отговорността за котето е основната причина, защото сега в началото може да го къпеш, храниш и всичко, но след време ще ти омръзне и дори няма да ти прави впечатление, тогава вашите да отдяват.

Иначе по темата ; Една моя близка позната тяхните бяха страшно против котка, един ден своеволно тя донесе у тях една котка и .. просто ги помоли тя да остане, хората не им се искаше много-много, даже хич, но факт, че сега тя си има котка, напук на тяхните. Иначе котката 'и е доста палавка. Успех все пак

Град
    България
    мерси

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    В апартамент котки е наистина малко неприятно.Цапат, пускат косми, ако майка ти е като мойта забрави да ти вземе

Хах и наще не ми даваха животно ама за рожденният ми ден помолих приятелките ми да ми купят хамстери.. И така.. Наще нищо не ми казаха..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    омг !
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ееееееееее няяямяш ли си посредата
    като не ти дават кфо пак мрънкаш?!?
    If I played you like a toy?

monika2001
    Guest
    Да ти кажа, аз съм малко в твойто положение. На 13 съм и много искам коте вече около година. Проучила съм всичко и смятам, че мога да се справя с отговорността. Даже направих презентация и я показах на майка ми, за да види колко съм заинтересувана. Проблемът е, че тя не вярва, че съм достатъчно отговорна, смята, че ще спра да се грижа за него след една седмица. Не мога да й докажа по никакъв начин, че греши, защото е УБЕДЕНА! Смята, че трябва да почакам още десет години, докато си имам апартамент и тогава да си купя! Не иска да ми се довери и няма по какъв начин да я разубедя, а съм се опитвала и сякаш съм в задънена улица! ПОМОЩ!

warman
    Guest
    vzemei si po malko givotin4e kato morsko svin4e na6to se dagi kato istinska kotka ska4a izliza ot kletkata si pi6ka na vsikade sa6toto kato kotkata

Темата е от 2009, сега 5 години по-късно си по-голяма и вероятно си разбрала, че имаш котенце, а ако вашите са ти купили стават 2.

аз бях точно като теб неуморимо молех родителите си и накрая ми взеха тоест трябва да искаш упорито и родителитети ще разберат че си сериозна в това и няма да го оставиш гладно и жадно и ще ти вземат

Цитирай Първоначално написано от monika2001 Виж мнението
    Да ти кажа, аз съм малко в твойто положение. На 13 съм и много искам коте вече около година. Проучила съм всичко и смятам, че мога да се справя с отговорността. Даже направих презентация и я показах на майка ми, за да види колко съм заинтересувана. Проблемът е, че тя не вярва, че съм достатъчно отговорна, смята, че ще спра да се грижа за него след една седмица. Не мога да й докажа по никакъв начин, че греши, защото е УБЕДЕНА! Смята, че трябва да почакам още десет години, докато си имам апартамент и тогава да си купя! Не иска да ми се довери и няма по какъв начин да я разубедя, а съм се опитвала и сякаш съм в задънена улица! ПОМОЩ!

аз молех 3 години и накрая те ми взеха просто трябва упорство и постоянство от 6 годишна исках коте даже от по рано чак на 9 го получих и аз съм на 13 просто покажи на майка си че наистина можеш да се грижиш за котето си

tova e stara tema ama vse pak shte si napisha otgovora zemi i zplashi vashite che shte se samoubiesh ako ne ti kupiat kotka

Супер фен
    ela zemi nqkoq ot moyte, che na plochata se subirat po 5-6 i si gi hranq

Супер фен Аватара на Christinna
    В началото и наще не искаха и честно казано не съм се занимавала да ги убеждавам, просто им казах, че като нямам брат и сестра поне искам нещо, с което да се занимавам (тогава бях на 13) и следователно след 1 2 месеца имах котка. Ето ме след 4 години със 10000 белега по ръцете, вкъщи всичко е в косми, особено сега през лятото... някакъв ужас е. Ама вече съм си свикнала с него и не ми пречи, хубаво е да имаш някаква животинка да си щъка вкъщи.

vzemi si ulicno i go gledai niakade

Супер фен Аватара на Christinna
    ^ Вече 20-ти твой коментар сигурно виждам на шльокавица и е супер изнервящо, да не говорим за тия малоумни емотикони. На 11 ли си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си