.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

Дилема:Гаджето или приятелката :/

Проблема ми е не точно любовен,но пак има връзка ... Във фирмата на майка ми се освободи едно свободно място за момиче..Работата не е проста,но е добре заплатена и предлага доста привилегии и възможност за развитие.Майка ми каза,че може да уреди там гаджето ми ,тъй като тя си търси работа.Проблема е,че най-добрата ми приятелка,която живее над нас също си търси усилено работа.С нея сме израстнали заедно и аз много я уважавам като човек,тъй като е почти перфектна във всички отношения и винаги е била до мен в трудни ситуации,и никога не ми е отказала помощта си.Знам,че е по-добрия кандидат,тъй като е много по-отговорна и съм сигурен,че ще върши работата много по-добре от гаджето ми.Обичам ги много и двете,но знам,че Ева (гаджето ми ) е много по-безотговорна,приема всичко като игра,ще закъснява,ще прави проблеми и така ще злепостави и майка ми.Проблема е,че ако назначат Анелия (приятелката ми и съседка) Ева ще разбере,защото те двете се познават и това неизбежно ще се случи.Тогава Ева със сигърност ще ми се разсърди,а аз я обичам страшно много.Говорих с майка ми и тя ми каза,че сам трябва да направя избор,тъй като и тя не може.
    Кажете си мнението,моля..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Единственото, което ми хрумва е майка ти да назначи някое друго кадърно, умно и отговорно момиче. Така нито едната, нито другата ще се сърди, нито майка ти ще бъде злепоставена, а ти от двата стола на земята.

Доста тъпо от страна на приятелката ти (Ева) да се сърди за подобни глупости. След като Анелия е по-добра за какво да избираш другата ?! ..
    Обясни и как стоят нещата .. Или и кажи, че майка ти така е избрала, така няма да се сърди на теб .. ддз
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от krasteva
    прави любов, а не секс ;]
    е** се в гъза .

^ Повечето жени се имат за най-добри във всичко и не признават конкуренция(а Анелия ще влезе в ролята на такава). Да не говорим, че ако авторът избере въпросната Анелия пред приятелката си, все едно избира нея, а Ева да ходи да се спасява, както знае. Да й каже направо, че не става, не върви, ще си изяде някой шамар.

Или и кажи, че майка ти така е избрала, така няма да се сърди на теб .. ддз
    Ти не знаеш какво е война между бъдеща снаха и свекърва! Не знаеш!

Голям фен
    Интервюто кой го провежда... ? Да отидат и 2те на интервю пък майка ти да каже, че Анелия си е по - добрата и така все едно е избрана от фирмата, няма нужда ти да уточняваш подробностите, че майка ти е казала някоя друга добра дума

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Единственото, което ми хрумва е майка ти да назначи някое друго кадърно, умно и отговорно момиче. Така нито едната, нито другата ще се сърди, нито майка ти ще бъде злепоставена, а ти от двата стола на земята.
    +1
    лол

Момичетата са до време, истинските приятели завинаги.. ако не си решил да се жениш за Ева, избери Анито щом е по-отговорна а и я познаваш от повече време.. Ева, ако те обича ще ти прости все пак майка ти не бива да бъде злепоставена на работното си място заради приятелката ти!
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Русе
    Единия вариант е да назначи Анелия щом е по-отговорна,без значение дали Ева ще се разсърди или не,или да назначи друго момиче,което няма нищо общо нито с Анелия нито с Ева

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И като назначи третото момиче, ще се сърдят и двете.

Аз само искам да попитам какво ще правиш в следната ситуация:
    Майка ти назначава Ева. Ева не само е безотговорна и оплесква цялата работа, но и на всичко отгоре един ден се скарвате лошо и скъсвате. Естествено, заради професионалната етика, майка ти не би могла да я уволни, защото отстрани ще изглежда, че го прави, заради раздялата ви. Ева пък не иска да напуска, защото сам каза, че мястото е добре платено. И какво? Вие се виждате всеки ден, макар вече трудно да се понасяте, лазите си по нервите и пречите на работата

Мисли единствено за себе си в перспектива. Това е моя съвет.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Приятелката много ясно.Аз не бих се замислил даже.Ти сам си казваш ,че гаджето ти е по-безотговорно.А ако гаджето ти наистина те обича не вярвам да ти направи проблем,а ще прояви разбиране Както каза LadyDi вие някой ден може да скъсате,но приятелството е завинаги

--------------------------------------------------------

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LeMoi
    +1
    Това е тъп варянт ,защото с тази работа може да помогне на един човек който го е грижа за него и винаги е бил до него (както той сам каза) и това точно е най-добрата му приятелка

Да, но ако той реши това да е приятелката му, Ева ще му се разсърди и ще си съчини разни филми, че той явно чувства нещо към Анелия, повече от приятелско, щом й дава поста и има вероятност да поиска да скъсат(а авторът пък страшно я обича). Въпреки, че е глупава постъпка отстрани, за нея ще е сериозен повод за евентуално скъсване.

Вариантът трети човек да вземе работата е най-добър(поне в моите очи), защото хем тея двете няма да се изпокарат помежду си, а и с авторът, хем и няма да има разни разсейвания, заради близките отношения на едно от момичетата с автора.

Град
    Бургас
    Да, но ако той реши това да е приятелката му, Ева ще му се разсърди и ще си съчини разни филми, че той явно чувства нещо към Анелия, повече от приятелско, щом й дава поста и има вероятност да поиска да скъсат(а авторът пък страшно я обича). Въпреки, че е глупава постъпка отстрани, за нея ще е сериозен повод за евентуално скъсване.

Вариантът трети човек да вземе работата е най-добър(поне в моите очи), защото хем тея двете няма да се изпокарат помежду си, а и с авторът, хем и няма да има разни разсейвания, заради близките отношения на едно от момичетата с автора.

Любовта не се гради на материалните придобивки Ако наистина го обича истински няма да му направи никакъв проблем.
    Автора каза ,че приятелката му (не гаджето) си търси много усилено работа ,значи и е нужна наистина.Според мен би трябвало да помогне на приятелката си ,защото тя ще е до него за напред в трудните моменти ,а гаджето му кой знае с кой може да избяга... И другото което е може да осере работата и според мен това е още една причина да я даде на по-отговорния и способен човек

Град
    Таити
    Назначавайте Анелия и това е. Трябва да избереш по добрата за тази длъжност а не тази която ти е по на сърце.Ако приятелката ти те пита защо казваш че майка ти така е решила и толкова.
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Напротив, и двете ще се разсърдят на автора, ако наемат трети човек.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Назначавайте Анелия и това е. Трябва да избереш по добрата за тази длъжност а не тази която ти е по на сърце.Ако приятелката ти те пита защо казваш че майка ти така е решила и толкова.
    И Ева пак ще му се разсърди или ще се вкара във филма, че майка му не я иска и не я харесва като момиче Назначете Анелия, а относно Ева може да и помогнеш да си намери друга работа

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Анелия
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Анелия
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Добре де, няма ли да се проведе интервю все пак ? Да отидат и двете на интервю, но нека не го провежда майка ти, а някой друг от фирмата. Майка ти предварително ще е решила да наеме Анелия, защото е по-отговорна. Аз не знам за работодател, който да трябва да избира между два кадъра и да знае, че единия е много по-кадърен от другия, но да наеме този, който не струва... Това означава да си сложи таралеж в гащите и да рискува фирмата му да претърпи загуби... А наистина не знам да има човек, който умишлено да работи на загуба Нека отидат и двете на интервю, проведено от някой друг във фирмата и след това майка ти да наеме Анелия, но да излезне така сякаш от фирмата са я избрали... Според мен само така ще излезнеш чист от ситуацията и няма да има сърдити
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    анито или никоя от двете !
    If I played you like a toy?

Голям фен
    ами все пак това е работа и би трябвали да се отнася с отговорност,а не да е безодговорна

Град
    in the reality : )
    Те знаят ли, че има свободно място? Защото ако ти си единствения, от когото могат да разберат, по-добре си направи пас. Ако най-добрата ти пирятелка е наистина добра в това, което прави, ще си намери работа. А гаджето... споко за гаджето...
    Сега като се замисля, друг вариант е да поговориш с най-добрата си приятелка, ако е по-разбрана и да й кажеш, че тя е по-квалифицирана и по-лесно ще си намери работа, за разлика от гаджето ти... Убеди я с това, че например "ако е умна и съпричастна, ще отстъпи" или нещо подобно
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Те знаят ли, че има свободно място? Защото ако ти си единствения, от когото могат да разберат, по-добре си направи пас. Ако най-добрата ти пирятелка е наистина добра в това, което прави, ще си намери работа. А гаджето... споко за гаджето...
    Сега като се замисля, друг вариант е да поговориш с най-добрата си приятелка, ако е по-разбрана и да й кажеш, че тя е по-квалифицирана и по-лесно ще си намери работа, за разлика от гаджето ти... Убеди я с това, че например "ако е умна и съпричастна, ще отстъпи" или нещо подобно
    Добре заплатени работи трудно се намират вече.Ще е тъпо да назначат безотговорен човек вместо някой който може да я върши тая работа
    Авторе не го слушай назначавай приятелката си.Тя заслужава работата повече

това си е бомба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си