Проблема ми е не точно любовен,но пак има връзка ... Във фирмата на майка ми се освободи едно свободно място за момиче..Работата не е проста,но е добре заплатена и предлага доста привилегии и възможност за развитие.Майка ми каза,че може да уреди там гаджето ми ,тъй като тя си търси работа.Проблема е,че най-добрата ми приятелка,която живее над нас също си търси усилено работа.С нея сме израстнали заедно и аз много я уважавам като човек,тъй като е почти перфектна във всички отношения и винаги е била до мен в трудни ситуации,и никога не ми е отказала помощта си.Знам,че е по-добрия кандидат,тъй като е много по-отговорна и съм сигурен,че ще върши работата много по-добре от гаджето ми.Обичам ги много и двете,но знам,че Ева (гаджето ми ) е много по-безотговорна,приема всичко като игра,ще закъснява,ще прави проблеми и така ще злепостави и майка ми.Проблема е,че ако назначат Анелия (приятелката ми и съседка) Ева ще разбере,защото те двете се познават и това неизбежно ще се случи.Тогава Ева със сигърност ще ми се разсърди,а аз я обичам страшно много.Говорих с майка ми и тя ми каза,че сам трябва да направя избор,тъй като и тя не може.
Кажете си мнението,моля..