- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обществено полезен труд?
Та нали вече въведоха и "Обществено полезен труд" в полза на училището като наказание,и ми е интересно,има ли вече някои наказани с това,освен мен.Разкажете малко повече ако има такива.![]()
Е, той класния заплашва, че ако при проверка на бележниците се налага да пише невнесени оценки, ще налага наказания - обиколка на игрището, хвърляне на боклука, боядисване на оградата, почистване на салона... "Дали, ама надали" е работата.
имаше един наказан от моя клас.Утре му истича наказанието.Беше дежурен цял месец ... И тва ако беше наказание...![]()
![]()
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
хаха Обществено полезен труд дам наказвали са ни целия клас да чистим двора няколко дни под ред
![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Ооо миналата година са набутахме ..Мм бяхме се пръскали с вода из даскало ( това беше 13 или 14 юни) и психоложката ни набара.. Ходихме при директорката и.. айде..
Отначало щяхме да чистим коридорите в даскало,но понеже чистачките се сърдели,че сме размацвали..
и.. търгахме трева на двора
![]()
..
Пълни глупости, и к'во като е наказание ? Ще си тръгна преди да се усетят и обществен труд е тоя - _)_![]()
Пф...при нас като ни смениха директора...и сега бая е затегнал работите.То работа е че се напихме с колегата... и на разбраха и щяха да ни гонят ама на оставиха,като ни наложиха обществени полезен труд до 31.03 догодинаи ако не ходим и не правим нищи иска да на изгони...и ще го направи...
кво' да ви разправям
![]()
Как се оплакватев някои страни ви трябват определен брой часове за да завършите! Може да имате супер високи оценки, но ако нямате завършени примерно 40 часа, просто не си получавате дипломата.
![]()
![]()
То и тук някои училища са така. Някои на брой оценки, други на бр часове.Първоначално написано от BePoHuKa
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
тъпо изказване-> тъпа кифла...Първоначално написано от bqsnaa15
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!