.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Обществено полезен труд?

Та нали вече въведоха и "Обществено полезен труд" в полза на училището като наказание,и ми е интересно,има ли вече някои наказани с това,освен мен.Разкажете малко повече ако има такива.

Е, той класния заплашва, че ако при проверка на бележниците се налага да пише невнесени оценки, ще налага наказания - обиколка на игрището, хвърляне на боклука, боядисване на оградата, почистване на салона... "Дали, ама надали" е работата.

имаше един наказан от моя клас.Утре му истича наказанието.Беше дежурен цял месец ... И тва ако беше наказание...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

хаха Обществено полезен труд дам наказвали са ни целия клас да чистим двора няколко дни под ред
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Ооо миналата година са набутахме .. Мм бяхме се пръскали с вода из даскало ( това беше 13 или 14 юни) и психоложката ни набара.. Ходихме при директорката и.. айде.. Отначало щяхме да чистим коридорите в даскало,но понеже чистачките се сърдели,че сме размацвали.. и.. търгахме трева на двора ..

Град
    around the world !
    Пълни глупости, и к'во като е наказание ? Ще си тръгна преди да се усетят и обществен труд е тоя - _)_

Пф...при нас като ни смениха директора...и сега бая е затегнал работите.То работа е че се напихме с колегата... и на разбраха и щяха да ни гонят ама на оставиха,като ни наложиха обществени полезен труд до 31.03 догодина и ако не ходим и не правим нищи иска да на изгони...и ще го направи... кво' да ви разправям

Град
    ВаРнАаАа
    Как се оплаквате в някои страни ви трябват определен брой часове за да завършите! Може да имате супер високи оценки, но ако нямате завършени примерно 40 часа, просто не си получавате дипломата.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Как се оплаквате в някои страни ви трябват определен брой часове за да завършите! Може да имате супер високи оценки, но ако нямате завършени примерно 40 часа, просто не си получавате дипломата.
    То и тук някои училища са така. Някои на брой оценки, други на бр часове.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от bqsnaa15
    Доколкото знам тва го е имало преди 30 години тея хора са луди никой ама никооой няма да ме накара да работя квото да става
    тъпо изказване-> тъпа кифла...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си