.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    Shumen

Дали още ме обича...

Здравейте от много време само чета темите в сайта но реших и аз да напиша нещо...
    Имам проблем с приятеля ми Заедно сме от 4 месеца даже и повече но постояно се караме по точно той ми се кара вика ми обвинява ме за всяко нещо но аз премълчавам защото наистина много го обичам.От около месец едно момче постояно ми звани пише ми в скайп и приятеля ми мисли че имаме нещо общо и прави все по големи скандали.Снощи към 1 часа ми е званял а аз бях заспала и тази сутрин ми вика защо не съм била отваряла телефона защо винаги когато той ми званял вечерта аз съм спяла...Може ли да ми дадете някакав съвет какво мога да направя в такъв случай?

Извинявам се ако има правописни грешки но бързам за училище

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Той е тъп.Не се занимавай с него.... Не мисля ,че можеш да имаш щастлива връзка с този човек...Той само ще те наранява и ще ти създава проблеми

--------------------------------------------------------

Има вероятност да се е "уморил" от цялата тази връзка и да си търси причина да я прекрати. Ама според мен трябва да го отрежеш щом само ти се кара за глупости. Не си заслужава главоболията.

Re: Дали още ме обича...

Цитирай Първоначално написано от semi4ka
    Здравейте от много време само чета темите в сайта но реших и аз да напиша нещо...
    Имам проблем с приятеля ми Заедно сме от 4 месеца даже и повече но постояно се караме по точно той ми се кара вика ми обвинява ме за всяко нещо но аз премълчавам защото наистина много го обичам.От около месец едно момче постояно ми звани пише ми в скайп и приятеля ми мисли че имаме нещо общо и прави все по големи скандали.Снощи към 1 часа ми е званял а аз бях заспала и тази сутрин ми вика защо не съм била отваряла телефона защо винаги когато той ми званял вечерта аз съм спяла...Може ли да ми дадете някакав съвет какво мога да направя в такъв случай?

може би вече нищо не есъщото между вас.. не е в теб вината, говори с него за това..не мълчи! Той няма да те набие, нали? .. кажи му как се чувстваш и решете какво ще правите! .. а този новичкия хубав ли е??
    I don`t care .. ;] ..

Това, че го обичаш не значи в никакъв случай, че си безхарактерно същество без собствено мнение. Тъпче те, защото вижда, че го търпиш и нищо не казваш. Седнете, поговорете, пък ако тръгне да се прави на големия мъж, ти разрешавам да го уцелиш с нещо тежко по главата.

Е да,то винаги е най-сладко да обвиняваш другия за квото ти скимне и само да си търсиш причина,а в тва време ти да си Кажи му,че ако си искала друг отдавна да си го заебала и че физиологията ти така е създадена,че имаш нужда от сън,и ако толкова пък му е проблем да ходи да се шиба..естествено,ако ти не си направила нещо,заради което да ти няма доверие
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от bossychick
    Е да,то винаги е най-сладко да обвиняваш другия за квото ти скимне и само да си търсиш причина,а в тва време ти да си Кажи му,че ако си искала друг отдавна да си го заебала и че физиологията ти така е създадена,че имаш нужда от сън,и ако толкова пък му е проблем да ходи да се шиба..естествено,ако ти не си направила нещо,заради което да ти няма доверие
    И аз съм на това мнение.... ти не можеш вечно с него да се съобразяваш все пак и ти си човек и имаш свои нужди и желания. Ако не му оттърва да хваща гората
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Ревнив е, поговорете.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Re: Дали още ме обича...

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от semi4ka

може би вече нищо не есъщото между вас.. не е в теб вината, говори с него за това..не мълчи! Той няма да те набие, нали? .. кажи му как се чувстваш и решете какво ще правите! .. а този новичкия хубав ли е??
    If I played you like a toy?

Мисля, че обича най-готината от вас... и с най-големите цици... като гледам как се унижаваш за някъв пикльо... заеби го... сама каза, че си красива... намери си нов...
    It's too late...

Ластик!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Той е тъп.Не се занимавай с него.... Не мисля ,че можеш да имаш щастлива връзка с този човек...Той само ще те наранява и ще ти създава проблеми

+++
    Има ли смисал ,да си пилиш нервите с някой който явно ти няма и грам доверие?!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Hilary_
    Офф защо изобщо го търспиш .. ?!? Да ти гида скандали и да те обвинява само теб .. пфф зарежи го .. Това да обичаш някой не значи, че трябва да го оставиш да те мачка .. т'ва е глупост не любов ..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Като за начало - спри да му позволяваш да ти прави скандали за всяко нещо.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз до скоро се бях забъркала с едно такова момче... Само че ние не бяхме и гаджета - бахме нещо като friends with benefit не бяхме гаджета, но бяхме и малко повече от приятели... Та и той така за всяко нещо упрекваше мен, вдигаше ми постоянно някакви ревностни скандали, беше решил, че крия нещо от него и нон-стоп ме забъркваше с бившия ми... Говорихме милион пъти, но той не престана. Накрая просто му казах да забрави за каквито и да е по-големи отношения с мен от приятелски. Така че поговори и ти с твоя и ако не престане просто прекрати връзката... Не може да си с някой, който ти няма грам доверие и постоянно те вкарва в някви филми...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от NeedPassion
    Има вероятност да се е "уморил" от цялата тази връзка и да си търси причина да я прекрати. Ама според мен трябва да го отрежеш щом само ти се кара за глупости. Не си заслужава главоболията.
    и аз така си мисля
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не те обича... А и се държи тъпо с теб. Защо още го търпиш?
    Трагедията е пълна...

Как ще се държи така с теб... Преглътни любовта си замалко и се разделете... Обясни му, че ти е писнало да му търпиш скандалите и т.н. и това е.

Град
    Shumen
    Много пъти сме се разделяли за извесно време но нащо време е най много 2 часа когато скъсаме разбира какво е направил и почва да ми се извинява...Снощи пак бше същото защо съм била заспала и аз ву викам е ок де нали ся говорим...и той-Еми ти ся ша кажиш ади спи ми са...и аз-Еми да спи ми се ади чао много те обичам...той-да бе да обичаш ме дажи не искаш да говорим Проблема е че аз повече от 1 час без него немога да стоя скучно ми става почвам да му званя той ми оправя винаги настоението...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си