- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питане към нежния пол:
Първоначално написано от Hilary_
Гащите са задължителни !!!
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Първоначално написано от lipstick
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Първоначално написано от Macallan
![]()
![]()
За мен не е възбуждащо.Редовно си ходя бех сутиен.
Първоначално написано от Hilary_
ми според мен е нехигиенично, примерно защото не си сменяш дънките всеки ден както бельото. а иначе би ме възбудило ако го знам но да го направи веднъж-два пъти, за постоянно ако е смятам го за мърлящина
На мен ми е противно.Ако нямаше нужда от бельо, защо тогава е измислено?
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Не ме възбужда, а и наистина е нехигиенично![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Аз лично не съм попадала на такова момче,но предполагам,че ще ми хареса![]()
няма нищо лошо![]()
аз още по-редовноПървоначално написано от Miriam
![]()
пич, ходи си с бельо, щото ако ти се инфектира нещо инструмента, мацката ти едва ли ще е толкова ентусиазирана и все така ще му се радва /
I'll take your brain to another dimension
все тая..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Не,защото ще му се протърка кожата,ако е с джинси.Доколко са му чисти дрехите ,за да го вее свободен.Никакъв секс за мачото,искам да имам какво да сваля.
Абе ако момичето е без бельо е по яко, на мен ми е малко некомфортно без ама не ми пука много.
Първоначално написано от BePoHuKa
ъъм...някак неприемливо е
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
мен лично с белъо повече ми допадаПървоначално написано от pavelvasilev
Meн ми е некомфортно, пробвал съм веднъж, но е странно, спарвам се, драска ми, а и много се настива така. По-добре боксерките.
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Много е интересно какво ще стане ако му се разкопчае ципа на дънките![]()
![]()
![]()
![]()
Случвало ми се е ! Бях до тоалетна и забравих да се закопчаяПървоначално написано от ivanradanov
![]()
Голям смях падна
![]()
![]()
Това ще е крайно НЕхигиенично според мен..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
само на мене ли ми се струва като реклама тва... "разбирайте яки пичове; ходя без бельо" и т.н.![]()
момче зима е как без гащи, ще останеш май без поколение![]()
а и тва момиче как вижда през панталона![]()
hating you makes me all warm inside : )
Напротив, студа няма връзка с опасността да "остане без поколение". Студената среда влияе положително на тестисите (сперматозоидите), затова и са изнесени в торбичка (скротум) извън торсаПървоначално написано от ThedramaQueen
Това не е като при яйчниците - студа да им влияе зле.
В подкрепа на тезата ще дам за пример как при удар по деликатното място, се слага торба с лед, а не горещ компрес. Както и това, че при допир, когато са в свободно състояние, температурата на тестисите е с 1-2 градуса по-ниска, от общата за тялото![]()
I'll take your brain to another dimension