- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Класната стая
Здравейте тийновеКласната ни стая е супер разрушена и мислим с хората от класа да я поразкрасим малко. Мисля, че ще ни дадат разрешение да изрусиваме цялата стена отзад и искам да ви питам според вас какво ще е най подходящо (нещо което има бледо зелено в него защото цялата стая е такава). Дайте линкове ако може или се опитайте да опишете идеята. Също ако може предложете какви плакати и табла можем да закачим, защото са ни в отвратително състояние сички стени и искаме малко да прикрием пукнатините и дупките. В Езикова гимназия съм и уча немски ако ще ви помогне да измислите нещо тематично. И моля идеите ви да не са прекалено трудни за изпълнение защото не сме чак толкова добри. Благодаря ви предварително надявам се да ми дадете добри идеи
![]()
RaKa YoYooooooo!
защо не нарисувате знамеили може би някоя горичка, или плаж с палмички да се успокоявате и да си мечтаете
![]()
![]()
Правете си там пищовите .. к'во ще боядисвате, формули а-у![]()
Може би някаква поляна с небе отгоре и горичка в далечината?
Нашият кабинет по изобразително беше орисуван с герои от книги.. Пинокио,пепеляшка и такива.. Бяхме го направили по същата причина,а идеята за героите беше от госпожата защото в стаята учат и малките (1-4 клас) Иначе готино ще бъде всеки от класа да направи някаква рисунка за спомен..![]()
+ 1Първоначално написано от Unendlich
a ina4e tva s plaja e mn qko![]()
Тя и наща беше зле, ама купихме табла и някакви
плакати сложиха и се оправи малко.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
в наща имаше мишкиии![]()
![]()
а стените са в различни цветове![]()
в дъното написаха `Михаела е общата `
If I played you like a toy?
Аз бих направила един готин графит!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Купете малко боя и някоя събота или неделя се хванете и я боядисайте. Бледо зелено с бяло си вървят чудесно. Съберете ако можете някой лев и купете подложки за стените ама по-тъмнички да си сложите цветя и такива работа, и разни проекти налепете по стените. Така би било супер.
Коркова дъска на светло оранжево примерно ще е супер, ама тоя цвят успива яко. ^u^
Мхм не ви препоръчвам свтлооранжево/жълто в стаята,че ще ви трябват по 10 кафета на ден![]()
А иначе графит е добра идея,ако можете да намерите някой да го направи
На кадастрон нарисувайте знамето на България![]()