- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ!
НАЛИ ЗНАЕШ ОТ КЪДЕ МИ МИНАВА ?!?!?!![]()
If I played you like a toy?
Ама нека се самоубиват колкото пожелаятЩом си достатъчно глупав да не можеш да продължиш живота си след една малоумна раздяла и то като си на 14-15 годинки то значи изобщо не заслужаваш да живееш ...
"Бяхме заедно 3 месеца АЗ ТОЛКОВА ГО ОБИЧАХ... сега не сме заедно и аз ще се самоубия" и куп други такива "сърцераздирателни" историй.... Всеки отговаря сам за живота си, щом е слаб и тъп и не може да се справи с проблемите си да се хвърля от някъде и да се приключва, не да ми става "ЕМО" и да ми се мазни, че света е ужасяващо място и няма любов и бла бла бла...
Авторката къде си тръгнала да даваш акъл на тукашните пишлемета ? Отдавна не бях влизал в тоя форум, но като гледам разлика нямаСега ще ти се изсмеят и ще те нахранят, че си заблудена/темата е тъпа и т.н. Но след някой ден като приключи двуседмичната им "ЛЮБОВ" и ще почнат да разправят как света е свършил...
Щом изявявате желание стреляйте смело!!!
De-Phazz - Anchorless
Shadow1596, какво е пезевенк/а?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тъпа путка/кифла/пачавретина или нещо такова предполагам щото е в изречение за храненеПървоначално написано от LadyDi
![]()
De-Phazz - Anchorless
Пезевенк значи сводник идва от турски. Също така е разпространена и като обида без определено значение - нещо което не си заслужава дори обеснението.
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Ясно, благодаря.
Сефте я срещам тая дума...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Блах да ползваш турси думи и да се наричаш българин ... Срамота![]()
De-Phazz - Anchorless
Не е важно какви думи ползваш, а как (;
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)