.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 138
    Ми за бягане ще ми се скарат, но вчера им казах как ме хванаха да преписвам (госпожата не ми направи проблем, дори беше смешно) и те се засмяха.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Сещам се на едно контролно по физика много ме беше яд, защото неможех да разбера нищо от дяла, който учихме.. И като се прибрах и казах на мама така: "Учих цяла нощ, преписвах и ми подсказаха за една шибана 4-ка" и тя: "Ам, другия път не си прави труда!" (ама на базик го каза де)
    Пък.. Тая година на същия материал (входящо) имам 6-ца без да съм учила, преписвала или глупости
    А за бягането.. Когато отвориха Кауфланд, почти целия ни клас (без 2-3 човека) отидохме да го видим и си взехме разни неща, но видяхме, че междучасието ни е малко и решихме да отидем да се позабавляваме.. На една люлка бяхме.. И като се прибрах казах на нашите и те много се смяха..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не пропускам да се похваля.

Майка знае,че съм бягала от час и не го одобрява естествено апък за преписването съм й казвала ии не ми се е репчила така,че ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Зависи..Ако избягам от еидн час няма да ми кажат нищо, но ако вече постоянно си бягам, ще се карат..А за преписването -даже ме подстрекават , като не знам нещо да препиша от някого.Особено по математика

Град
    Sофiiя City xD
    веднъж ми стана много зле и си тръгнах след втория час, прибирам се и наще ме посрещат с думите "и ко стана, от кои часове избяга не ти се стои в час по немски а а а знаем те ние тебе " иначе на майка ми не й казвам като не влизам в часовете, напоследък мн често , а на баща ми само му давам предварително написаната бележка за подпис ии не ми е правил особен проблем, а и ми подписва бележки рядко, тя класната ни е пич и ни ги извинява без даже да ни пита що ни нямало
    за ниски оценки не са много доволни наще, ама кфо да се праи, кат толкос знае детето им а и почти винаги излизам с номера "ее ти за една тройка ли си бе то целия клас 2 и 3 най- високото 4 "
    майка ми в началото на годината ми вика "аз само 6ци ше подписвам в бележника, ти се опраай как знаеш" , давам й бележника след месец и тя подписва го и вика " абе аз не ти ли казах че ще подписвам само 6ци "
    опасна раута

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    За преписване не казват нищо,но мн се ядосват като бягам от час и разберат ;d

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    аз не бягам(освен ако не е целия клас а тва е рядкост )..за преписването,не преписвам..а като и ако имам лоши оценки просто ми казват да си ги оправя

Мега фен Аватара на ameli
    не им споделям такива неща, но са ме виждали да правя пищови и се хилят засега не съм бягала (беше без да искам, ама те не разбраха), но ако бях (съзнателно) нямаше да са щастливи
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

за пищови и майка ми ми помага за бягане..много не са съгласни ама все повтарят "ние сме минали по тя път!" ми да се отнесат с разбиране към децата си поне веднъж, като знаят какво е!
    I don`t care .. ;] ..

Мама когато разбре, че сме избягали не е много щастлива и пита: "Какво щеше да ви стане, ако бяхте останали ?"
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от tanchu
    аз не бягам(освен ако не е целия клас а тва е рядкост )..за преписването,не преписвам..а като и ако имам лоши оценки просто ми казват да си ги оправя
    Е то ако бяга целия клас,няма как да останеш(е има и такива хора )
    А иначе аз с целия клас задължително,обаче то нашия клас има 2-3 по-примерни(иначе елитно училище,обаче 9 клас колко ни трябва ) и ако те се навият(май само веднъж е ставало)и всички изчезваме.Иначе сам никога не бягам,само с още поне 2-3 човека

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Точно баща ми ми е казвал"Ако бяга целия клас,бягаш и ти.Да не си посмял да оставаш".А майка ми поча да мрънка,как щели да ме изгонят от училище(дрън-дрън,имам само 3 отсъствия).А баща ми се смее със глас.А за лошите оценки-хм.....баща ми нищо не казва,щото знае,че не съм тъп и ще ги оправя,а майка ми мрънка(Тя е учителка-цакате ситуацията,нали).
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    видин : )
    за преписването не казват нищо. за бягането - също, но ако се почне по-сериозно и разберат, тогава може да ми направят някоя забележка

Град
    In the middle of Nowhere
    Казват ми то си е за товя сметка и приключваме темата ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    За бягане майка ми по ми се кара, отколкото за 2.
    Иначе бягам рядко, защото нашия клас са пичове и ако бягаме, ще сме всички.
    Иначе, имам си ниски оценки, разбира се, за които нашите не знаят.
    Като ги поправя, може дам им кажа... евентуално.

то е както си ги научиш,аз предпочитам да го разберат от мен от колкото от другите нищо не казват
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Като им кажа,че съм преписвала си реагират съвсем нормално. А за бягането от час не им казвам никога,защото със сигурност ще се ядосат

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм... не е ставало на въпрос.. ама при бягането знаят, че ако ше бягаме целия клас, ше бягам и аз.. ама въпроса е, че сега не бягаме... а преписваме много.. то се вижда, че не уча много.. и все пак оценки от писмени, устни.. пак са добре

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    За преписване няма да ми кажат нищо.
    За оценки също не ми се карат, просто ме карат повече
    да уча.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele