- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как реагират вашите,ако...
Ами аз им споменавам някой път като бягаме от нещо (физе най-често) и баща ми нищо не казва... щото той е бягал повече от менеама майка ми мн се възмущава...все едно края на света....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
правила съм пищови с майка ;D само ми вика: ако те хванатт гледай кво става ;DD
аа за бягането - не са от най-щастливите като разберат![]()
за оценки ( нали класната ги пише с 4ервено) и отсъствия мрънка ама аз като преписвам не споменавам
ина4е ако и кажа тя ше каже що и аз еми ... и тя ами недей и сме до там
![]()
за преписване няма проблеми (пищови, други ученици/чки). За бягане не им казвам, е може да се издъня ама чак след месец-два-три и щом еминало няма проблеми.
Аз даже питам майка ми как са ми пищовите.Не бягам от часове, ако избягам бих и казала да ми напише бележка.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много държат да не отсъствам и да нямам слаби оценки. Аз също.
Бягах и преписвах до едно време, в гимназията не си и помислям да избягам или да преписвам. Разбира се,случва се някоя по-слаба оценка,но такъв е живота..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Първоначално написано от someonerandom
+1
Ден преди коледната ваканция миналата година избягахме от часа по история... За нашо нещастие ни видяха 3 даксалки- историчката, класната ии една от начална степен... резултат- нямаше коледни пожелания, а комплимент, че сме нагли малки кретенчета... както и да е казах на нашия в най- подходящия момент, когато украсявахме елхата ^^ ...Последва дълго конско... тази година имам 2 неизвинени от бягства и нямам намерение да им казвам >.>
мхм .. аз много си говоря с тяхх .. за преписване разказвам,няма проблеми .. веднъж като им разказах как сме избягали от час (предимно говоря с баща ми,щото той по цял ден е вкъщи) ми каза бягай си ама ако спрат детските лошо ти се пише..
Не си спомням да съм бягала от час ама съм преписвала якоМайка ми знае за всички пищови даже ми казва някой начина
![]()
I'd come for youu .. <3
Много честичко напоследък ми се случва да бягам от часНо за сметка на това не обичам да преписам..
Имаче мама малко ще ме посмрънка, тати нищо няма да ми каже
![]()
Прая си когат и квот си искам... Само ми казват едно- ако повтаряш ще ти се смеят много !
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Как да реагират ?! Аз съм станала човек на почти има няма 17 трябва ли, като препиша по нещо да има и да им декларирам ?! Преписах тоя и тоя ред на тоя въпрос от еди кой си,, смятам, че съм станала прекалено голям и вече отговорен човек, за да мисля и патя от постъпките си.. За преписване само майка ми е викала, но аз винаги съм я смятала за тесногръд човек както всички останали, които биха се скарали на детето си от преписване.. За бягство ако са единични не казвам, случвало се е 1-2 пъти цялия клас в предишното ми училище, карали са ми се - да ! Но също без причина, няма да бягат всичко я, а аз да седя като загубенячка в час по трудово, музика или рисуване![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първо малко трудно ще разберат...пък и аз с какъв акъл ще им обяснявам до най-малката подробност о.О
Пък за бягането..аз не бягам от часовете,така че ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Еми аз им казвам винаги и обяснявам дори как преписвам - викат: е дано успееш да изкараш колко изкваш тогава. Ако бягам им казвам само когато съм избягал заради контролно или изпитване. За оценки не ми се карат и не ме наказват и за това ще имам 2ки по 4 предмета за 1вия срок.....но за сметка на това ме мъчат за много други неща... Да не пуша, да не пия, да не се обличам просташки (според тях), да не слушам просташка (според тях) музика, почти не ме оставят да излизам или ако излизам тряа да знаят с кого кога и къде (на 16 съм и съм момче). Лятото съм до 9 а зимата до 5-6... АБЕ АД! ДА НЕ ВИ РАЗПРАВЯМ
![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
и те са го правели преди време..![]()
Просто аз
Това изобщо не значи,че не се интересуват от него а просто няма смисъл да му се карат за такова дребно нещоПървоначално написано от Disrespect
![]()
Боли ги гъза тяхНищо не ги грее-само се правят на заинтересовани
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
+ и аз съм така \Първоначално написано от zwezdichka1
/
[quote="danibebi"]Това, че не му се карат за подобно нещо, съвсем не означава, че не ги е грижа. Кой родител не го интересува детето му? Това са глупости!Първоначално написано от Disrespect
Просто забраненият плод е най-сладък, така че защо да ти налагат вето на нещо, което не е кой знае какво и което всеки е правил?
Преписвал си в час - ееех, чудо голямо, и аз! Бягал си от час - какво пък толкова, на всеки му се е случвало, макар че аз никога не съм го правила.
И да ти забранят и да не ти забранят да правиш всички тези неща, щом самия ти си решил, че искаш, ще намериш начин и пак ще го направиш.
![]()
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
и аз съм такаПървоначално написано от zwezdichka1
![]()
=]
Първоначално написано от alwaysnforever
дам и аз така, мама също е учителка и веднъж и казах, че съм преписвала и тя ме гледаше възмутено![]()
А за бягане от час, тази година за пръв път бягах от час, 9 клас съм...Първо беше физическо, после български, литература, математика...абе веднъж като избягах и реших,, че по-често трябва да го правя
Ама поне нямам отсъствия...то дневника ни постоянно е в някой учител и не е при нас, следователно няма как да ни нанасят отсъствия...Нооо иначе се справям безупречно в училище, следователно наще нямат никво основание да ми се карат за каквото и да било свързано с училище, дано поне са доволни, че си знам всичко, дори и не уча, всичко си разбирам в час и средния ми успех е винаги над 5и 50
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
еми то поне нещо ново да им кажа да се учудят
добре че завърших
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не,че имам намерение да бягам скоро. Ако го сторя ще е защото е имало нещо,което не искам да пропусна.
Майка ще върви по стъпките към нервната криза,а бащата ще ми напише извинителна бележка и да се разкарам с обещанието да не се повтаря..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC