- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как реагират вашите,ако...
Никога не съм бягала, и се надявам да не бягам.
Лоши оценки - за този срок най-ниската е 5,18![]()
Преписване - защо всички го наричат така? Това е просто отборна работаПостоянно работим в екип
![]()
![]()
Мама няма нищо против да преписвамразказвам й и тя се смее
не бягам от час...
Миналата година бях много зле бягах имах ужасни оценки наще бяха .. откачили,но тази година нито бягам нито нищо оценките са добре,защото осъзнах,че след време трябва сама да изкарвам парите си и няма мама и тати да ми помагат.
Относно темата постоянно ми държат лекции ,че трябвало да се учи и при мен и при брат ми са доста строги на тази тема.
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
За преписване не крияНо за бягане..няма да останат доволни
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Казват ми то си е за тебе...
"Колкото повече, толкова повече..!"
мии резгират си съвсем нормално.. като така наре4ените "модерни" родители.. и те са преписвали като малко .. сега и техните деца имат право.. за оценки не ми се карат.. знаят 4е си у4а и правя възможното ..
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
мии резгират си съвсем нормално.. като така наре4ените "модерни" родители.. и те са преписвали като малко .. сега и техните деца имат право.. за оценки не ми се карат.. знаят 4е си у4а и правя възможното ..
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
аз за преписването не им казвам а пък кат бегаме не ни пишат отсъствия щот сме целия клас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
к0гат0 видиш 4э и3насилванэт0 э нэизбэжн0 търси уд0в0лствиэто 0т нэго
Ако съм избягал от един час ми взимат 10лв. , от 3 30лв. и т.н.
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Майка ми не е против преписването. Тя ми е разправяла как е завиждала в института на хората, които изкарвали високи оценки с преписване, атя е трябвало да седи и да учи огромните учебници по медицина. Просто не е можела. Каза ми, че на моята възраст те гледат по оценките. Може да си умен, но ако нямаш хубави оценки никога няма да влезеш в хубава гимназия, университет, колеж ... Така че тя ми каза да си имам хубави оценки, но да внимавам ако преписвам. Аз не преписвам много, но ми се е случвало![]()
А за бягането е против ..
Мм.. за бягане от час, учителите се забраят да казват на родителитеза преписванее, майка ми са цупи малко, ама нищо интересно
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
хах,не правя такива глупости..съжалявам
но не знам как ще реагират,при положение , че доста ги товаря с мойто учене в Англия,така че няма какво повече да искам от тях..пък камоли да ги унижавам по тоя начин..даже и така унижавам самата себе си!
хмм .. еми не толкова лошо ..![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Бащата..като разбра че са ме изгонили от час каза:не се притеснявай имаш право на още 2 отсъствия..( щото нали общо 3 ) апък за преписването..преписвам само по английски и те ме разбират
ся .. като не разбирам езика кво да напрая
![]()
Първоначално написано от someonerandom
аам... аз не бягам много, ама баща ми е даскал в мойто даскало и знае като сгафя.. ама не му дреме баш![]()
за преписване нищо не ми казват,но за бягане понякога доста мрънкат,но тази година съм бягала и все още не знаятама ням апроблем все пак си оправям отсъствията,ако не ги оправя тогава ще ми викат
За отсътвия мърморят, ама за двойка от 7 клас не са ми викали..![]()
Вафла..
еми на мене за преписване не ми се карат дори един път г-жата ме беше хванала да преписвам и искаше да ми пише 2 ама аз се отарвах и .. казах на наще и те само се хилеха апък за бягане .. то наще сами ми казват ако сички бягат и ди трагвай нали сте банда или нещо такоа![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми: Повече не искам да бягаш от час.Избягаш още веднъж отивам при учителката ти. :Д
Тате:Това да ти е за последно.Ако избягаш още веднъш те местя.
А за преписването нищо не ми казват.
реагират се1 съм си провалила бъдещетотия нещa остават скрити в нашто семейство,само ще си навлека излишни проблеми
te nne razbirat t1i kato az ne obi4am da govorq mn za dsk..![]()
Нищо не ми казват.
еми тая година не съм бягала, а пък за преписването.. майка ми лично е измислила нов метод за скриване на пищова![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
за бягането от час- биха се ядосали сигурно (досега не съм бягала и не мога да съм сигурна)
а за преписването, аз на майка ми й казвам още преди да съм преписала и тя: абе как ще те хванат някой път...
а пък баща ми ми казва: абе кажи на мене би, аз съм спец в преписването, ще ти правя аз пищовите
обаче пък за други неща ако ги чуете са доста консервативни. майка ми примерно не ми дава да нося черен лак