.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138
    Супер фен Аватара на someonerandom

Re: Как реагират вашите,ако...

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Вдъхновен от няколко теми,реших да попитам как реагират ваще ако разберат,че сте избягали от час,или че сте преписвали?Наще са печени,снощи им разказвах как всички сме преписвали по психология А за бягането от час,или за оценки,които съм пропуснал да спомена им казвам чак лятото и те само се смеят,а майка ми се прави на възмутена
    Тааа...вие сте

аам... аз не бягам много, ама баща ми е даскал в мойто даскало и знае като сгафя.. ама не му дреме баш
    Аа тва е кофти Мен 3-4 клас ме викаха в училището на майка ми,бях отишъл с нея и даже с директорката говорих,ама както съм бил лапе непукист супер брутално я отрязах

за преписването-правила съм го един-два пъти и съм им го казвала и не са ми се карали.За бягането от час-не съм бягала.Бих избягала ако има причина и то съществена и ше им я обясня.

майка ми разбра ,че взимам testosteron ,metan, sustamon, и такива работи сега трябва да я прибия да си ги взема.
    lonely walker... Лицааааааа..

Не ми се карат толкова много, нито ме наказват.. общо взето са ми пекани родителите

Майка ми например си знае, че рано или късно ще се срещна с това - да преписвам или да избягам от час. Когато някой ми е помагал на контролна, и аз й споделя, тя не ми казва нищо - да не съм гении, че да се справям с всичко идеално?!?!? Иначе не съм бягала от час, но не мисля, че ако веднъж избягаш от час и трябва да ти се накарат суперяко. Е, чудо голямо - на всеки се случва.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ем ако сме имали някво контролно и сме си подсказвали/ преписвали, майка ми като пита как мина аз й казвам " ем помагахме си, тук - таме преписвахме... ама беше добре" и тя казва "уфффф добре.. дано поне колективно да сте се представили добре ". Ако съм бягала от час то е било щото съм гладна или не ми е добре.. и си казвам в прав текст причината и тя ме разбира.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен Аватара на iiirish
    В по-горните класове мърмореха единствено за оценки. Относно преписването и бягането от часове, това не ги вълнуваше, стига да получавах хубави оценки. Все пак очакванията за бъдещата им студентка бяха огромни

Звъня на мама - "Мамо тъпо ми е в училище, всички са с маски и е много депресиращо. Отивам си. Ще мина другата седмица да си взема бележка".
    Мама - "Както си решиш".

На контролно много рядко ми се е случвало да препиша. За бягане от час с класа, тя ми каза "Вие сега такива класове сте, че даже не може да се нагласите да избягате". xDDD

Иначе общо взето с даскало нямаме проблем, някой път ми се случва да се размрънка за някоя четворка или петица. За тройтаката по психо тая година щеше да ме убие, ама не съм аз виновна, че даскалката е идиот.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Ивагакуре
    Мии.... за бягането няма да са особено доволнии..,но за другото въобще не ми правят проблем
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Еми от даскало то сега първия срок вече почти свърши .. ама аз от тази година съм в ново даскало и още от началото почнах да бягам .. дори карах една фр да се обади от името на мама да каже че няма да ходя 1 седмица че съм болна ама кво стана не ходих 2 класния разбра че майка ми не е звъняла и стана една мешанааа... Може би от септември до декември ми се събира общо месец да съм ходила но вече съм редовна че щяха да ме изключват и то за ИЗВИНЕНИ отсъствия апък за бягането от час .. през всичките 6 часа бягам от 1-2 но си мълча пред наще и сега пак искат да ме изключват че от бягане съм събрала отсъствия ама надявам се да не стане тей шот мн яко даскалото

не говоря за даскало

Супер фен Аватара на sunshine955
    наще ми казват как да си права пищови пък ако избягам от час ще ме питат само причина и тфа е най-много да кажат да не се повтаря

Град
    Стара Загора
    Абе нищо няма да ми кажат за бягането от часовете или преписването защото от 2 месеца ме гледат как си спя в нас когато трябва да съм на училище
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Град
    Plowdiw..
    Нищо не ми казват

Ем никога нищо неса казвали... Защо е толко стресиращо за някои, като избягат или получат 3-ка ... Де ваще нема да ви убият .... Аз лично съм бягал прекалено много и съм карал майка ми да ходи да се разправя със класната няколко пъти и нищо неса казвали...
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Като бягам си признавам, все пак ми трябват белешки след това.За оценките - все тая, стига да нямам годишна под 6 ..

Град
    Враца
    Пфф, бягали сме не веднъж. Но винаги е било с целия клас. Винаги съм им казвала, че сме бягали. Няма как да ми кажат нещо, защото ще е баси тъпото да остана само аз, ако целия клас иска да бяга За преписване - пф, не мога да си представя да ми забранят да преписвам Аз просто не преписвам Те знаят, че си уча съвестно уроците и дори и някой ден ако се стигне до тва, да си правя пищови - не мисля, че ще ми кажат нещо. За оценки - горе-долу съм на принципа, че уча за себе си. Не се впрягам толкова, ако ми кажат нещо.
    еlsy

Печени са много.
    Говорихме си с майка ми, ако ме вкарат в дирекцията за сбиване.
    Реакцията и беше:
    "Като влезем ще се държа като строг родител, а като излезем ще ти кажа- Браво майто момиче-"
    Колкото до бягствата.. Ако сме повечето хора.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Бащата откъм у-ще не ме закача, само иска да си подържам успеха. За бягането му е ясно, но майка ми направо подлудява!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    На мен нашите никога не са ми правили проблеми за оценки, оцъствия, преписвания и тн... Последния месец избягах два пъти по английски - имам оцъствия - знаят за тях - нищо. С оценките е същото. Май просто не им пука.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Почти никога не бягам от час. Бягала съм само един - два пъти и то само защото бягахме целия клас и не исках да пострадат всички заради мене иначе НИКОГА. .. Винаги са ми казвали да не преписвам,, защото то си е за мене да уча, не е за тях!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

те са си свикнали .. не им прави впечатление че има отсъствия .. гонили са ме от 6 училища и те вече си знаят че като излезна от нас сутрин не ходя на училище (най-много до ъгъла му) а на кафе
    FUCK-тически не ме интересувате..

За преписване - дрънкат ми някви дълги лекции , че трябва да уча!
    За бягане от час - крещят много,но ги лъжа ,че съм мислила , че сме нямали час

Не бягам от час => нямам неизвинени отсъствия. А за преписването - не преписвам.
    we are magic.

Град
    in the middle of nowhere
    Ооо наще са много пекани. Спомням си когато майка ми учеше за второто си висше кви пощови праише кво нещо беше - навсякаде из нас се разнасяха листчета с дребен шрифт Сега аз си преписвам най-редовно винаги с пощов в джоба и другарче в ръка. С мойта фриенда знаем като за четворки, обаче омеем да си подсказваме и да гледаме ту в учебника ту в тетрадката. Ама не си мислете че четворка е малко щото хората и за 2.25 незнаят прости класа ми е профисионален преписвач от което следва че знам за 4 ама завършвам с 6.00 И всичко това си го казвам на майка ми и тя само се смей, нищо че е учителка Ако имам слаби оценки ми викат поправи ги и ме карат да уча (нещо което никога не правя ах тоя мързел), а досега не съм бягала ,да си призная, уча в елитно даскало и винаги когато се наканим да бягаме има някой, които казва "аз оставам" от страх към замесник директорката (само да знаете вчера кви гафове ставаха с нея)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си