.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138
    Стига да завършвам с хубав успех, никога не е имало проблеми. Карала ми се е до 7 клас. След тва дигна ръце от мен и сестра ми За всичко съм й казвала, и бягане и преписване, смее се, кво да прави, и тя е била млада, знае какво е.

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Досега не съм бягала от час.... а за преписването... ми... НЕ СЪМ ИМ КАЗВАЛА

Град
    Некъде из Сливен
    За бягането от час не са разбирали, нито за преписването. Мисля, че и да разберат ще чете малко конско и готово.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

ами като им кажа че съм преписвала не ми секарат...а за бягането от час-все още не съм бягала

За преписването нищо, а за бягането... Днес избягах от всички часове и пратих SMS от моя телефон на класната случайно да не вземе да се обади на майка ми. Като стана време да се прибера направо умрях от притеснение, че са разбрали. Не разбраха, но ако бяха направо щяха да ме убият.

Повече от фен Аватара на fakesmile
    за бягането - не съм бягала ... /учудващо/
    а за преписването - само домашни че ша има по една двойка.. иначе на тестове не ... мама се ми вика да сядам да уча по сериозно и такива му работи .. а аз попринцип съм добре с оценките и така

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    мноого рядко преписвам.. и ако преписвам то т'ва ще е по история/география/физика защото по тези предмети съм много слаба а по другите се старая да уча.. не бягам от час не виждам смисъл в това /ЗА МЕН/ пък и в училището малко трудно се бяга тъй че нямат проблеми
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Винаги преписвам - никога не са ме хващали
    А за бягането имахме много печена класна извиняваше всичко и имах само 4-5 майка ми ги подминаваше, защото обикновено и казвам след даскало или взимам бележка от докторката Те 4-5 от закъснения бяха
    Everything it`s possible !

Супер фен
    Хахах ми те,ако ме видят да пиша нещо в дома и въпроса им е "по какво си правиш пищови пак?".Ама вече и това не правя.Направо от тетрадката или учебника си преписвам.И никога не са ми се карали за подобна малоумщина.Супер тъпо е да ми крещят за това.А за бягането от час не им казвам,защото не ми се занимава да им обеснявам защо не ми се е седяло в час.Но не го и правя често.
    Обичам те <3 !!!

За преписвани и за бягане изобщо не им споменавам вече.Иначе дори.За преписване не ме барат,а за бягане сме се разбрали да правя каквото намеря за добре,но сама да си търся бележки.При мен е така,защото имам не лоши оценки,но сега нещо започна да ми се смъква успеха и май ще ме позатегнат,пък и аз не бягам или пък го правя просто изключително рядко

За отсъствия-не бягам от час..
    преписване-по принцип не преписвам,обаче ако се случи не е нужно да им споделям

те ако разберат че съм ходила на училище ще се зарадват .. няма да им пука дали съм преписвала ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

ми следваа мрънкане мрънкани и пак мрънкане и отново мрънкане и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си