- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как реагират вашите,ако...
Вдъхновен от няколко теми,реших да попитам как реагират ваще ако разберат,че сте избягали от час,или че сте преписвали?Наще са печени,снощи им разказвах как всички сме преписвали по психологияА за бягането от час,или за оценки,които съм пропуснал да спомена им казвам чак лятото и те само се смеят,а майка ми се прави на възмутена
![]()
Тааа...вие сте![]()
Вижда се колко им пука за теб![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
веднъж почти целият клас избягахме от часа по трудово(в старото даскало) и ест казах на мама.. тя се ядоса ;дд
за преписване-не си спомням да съм преписала... мразя да преписвам;защото трябва да проверя дали това което преписвам е вярно ;д по-добре да напиша това;което си знам![]()
ако преписвам сиг също биха се ядосали и биха ме питали що не съм учила![]()
Ние веднъж избягахме от музиката и веднъж от немския.. не ми се караха.А за оценки и преписване .. пак не много.Това не означава, че не им пука за мен , просто не е нужно за такова дребно нещо да ми крещят или да ми забраняват нещо, дори да ме бият..![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
За преписване едва ли ще ми кажат нещо ,но за бягане(което за съжаление често правя,защото вече нямам нерви да седя в тъпата ми гимназия) ще се разочароват и разсърдят, но няма нищо по сериозно да направят, защото вече съм самостоятелен и сам се оправям дори съм се засилил да се местя от нас.
ACϟDC
ми за бягане вика само да не правя повече от 6 отсъствия![]()
а за преписване и пищови нямат нищо против даже майка ми ми казва някой методи .. на бащата му е се тая ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Тоз пъкПървоначално написано от Disrespect
![]()
![]()
А иначе за лоши оценки на мен ми се каратСмисъл не много,за 1-2 го приемат сравнително спокойно,обаче ако почна поредица има наказание,реч как си провалям живота и т.н чак да ти стане гадно
![]()
А за бягане не ми се карат,защото оне им е ясно,че някое друго отсъствие не е такъв проблем(а и аз никога не бягам повече от 1-2 пъти на година ...
Бтв нещо много странно тук е,че докато някой каже че техните не му се карат за нещо,веднага има реакция "Не им пука за теб" много изкъсо ви държат май нещо![]()
за бягане не съм им казвал,но съм си превил пищови пред майка ми![]()
Незнам как ще реагират..
Нито съм бягала от час,нито съм преписвала
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Бе мани ги... Правят ми се все на света вода ненапита... Само ме дразнят.![]()
Станислава
еми няма много да ми се радват.![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Първоначално написано от cherrygloss
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Майка ми е учителка и не вярвам да се зарадва като и кажа, че съм преписвала...затова не и казвам такива неща (на татко също).
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Ахах веднъж не си направих домашното и майка ми каза "Утре препиши от някой"![]()
Иначе за бягането от час също не ми правят проблеми.. Днес целия клас избягахме от математика, казах на баща ми (отговор на въпроса защо се прибирам толкова рано) и той каза "Е утре вас си ви чака наказанието"..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Еми не ми се налага да преписвам често нито да бягам, така че наще не ми правят проблеми...все пак и те са преписвали някога и те са бягали...Майка ми малко по-лошо го приема...сега се чудя как да им кажа, че избягах от последния час вчера, то почти целия клас избяга ама останаха там 6 човека и имаме отсъствия...Баща ми ще ме разбере...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Отдавна не съм говорила с тях за такива неща,но преди никога не са ми правили на проблем.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Вчера се обадих на майка ми и казах мамо имам 4 свободни (наистина беше така, но тук не ни пускат да си ходим, а трябва да седим там) и тя ми вика "Ми какво седиш там" и накрая си тръгнахме и отидохме на центъра с няколко човека сега получихме 2 осми часа, казах й и тя вика "Идиоти, това бягане ли е от свободни?" и е права![]()
Иначе в Б-я съм имала доста наказания за бягане![]()
А за преписване не й пречи)
Казвам си всеки път.Проблем няма.За бягане могат да се ядосат малко за преписване даже се хваля.Нищо не ми казват.Все пак сме в България още от учелище трябва да се учим да мамим(преписваме) и да бягаме(мързелуваме).Това ни е в кръвта
аз казвам на мама когато бягам от час но това се случва рядко затова не ми се кара .. както и за преписването.. знае че преписвам.. и съвсем спокойно си говоря с нея относно това и тя не казва нищо защото знае че не мога да знам всичко все пак![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Май най-добре са тези,чиито родители на нашата възраст и те са правили същотоБаща ми като ученик изобщо не е бил света вода ненапита,така че е доволен че бягането от час е най-лошото,което правя
А майка ми е учителка,обаче е добричка
![]()
За преписването са ми казали, ако имам възможност да преписвам, да не се чудя много много.За оцъствията.. амии не трябва да са повече от 5 6. То аз и не бягам много, само когато целия клас се изнасяма иначе не
(тази емотиконка много ме радва)
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Ми .. по принцип майка ми е на мнение, че оценките не са толкова важни, колкото знанията, които получаваш в училище.. и в пътите, които съм и казвала, че съм преписвала, не е оставала много доволна.. точните й думи последния път бяха " по-добре да изкараш заслужена двойка и да знаеш, че толкова знаеш, отколкото да имаш незаслужена шестица.. " и така.. но иначе не ми се карат нито за преписване, нито за бягане..![]()
![]()
Нашите са супер печени, казвам им винаги когато преписвам и знаят, че към края на годината често ми се случва да не се явя в някой час по избор ;р За преписване и бягане знаят, че не могат да ме спрат, ако на мен ми е кеф, така че само им е смешно като им разказвам как се преписва и как се бяга.. общо взето, това не е никакво табу у нас.![]()
Знаят че преписвамКазвала съм им
Тати се смее а мама се опитва да ми се кара
А за бягането...
Предпочитам да им кажа "мамо, тате не ми се ходи на даскало" вместо да бягам и те да разберат от някъде и да има скандали. И те са били ученици и на тях не им се е ходило на училище. За ден - два ще ме разберат
Пишат бележка и още една грижа отпада
![]()
Трагедията е пълна...
Ох ако им кажа, че съм преписвала от някого ще ми се изсмеят, то и на мен ще ми стане смешно...
Да бягам от час. В новото училище не ми се е случвало, в старото като бягахме общо... ( ходехме ) в новото няма и да се случи..
А за не споменавани оценки... няма такова нещо.
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom