.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 279
    Харесват и тревиза майна... (smoking)
    It's too late...

Ето ти мнението на един отличник . Харесваме чалга , алкохол , наркотици , курви , хаус , транс (Tiesto ) яки купони , да си играем със някой слабоумен и да го намипулираме , гаврите с хората , историята , физиката , биологията офффффффф бе най нормални неща . Тва за 16годишните де в интерес на истината като бях по малък бях много захлупен , а иначе има някой които не са отличници , а цици не са барали сигурно от както са се родили.Иначе мн знаят да приказват ама такива най обичам да ги затапвам

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Housemusikk
    Ето ти мнението на един отличник . Харесваме чалга , алкохол , наркотици , к**ви , хаус , транс (Tiesto ) яки купони , да си играем със някой слабоумен и да го намипулираме , гаврите с хората , историята , физиката , биологията офффффффф бе най нормални неща . Тва за 16годишните де в интерес на истината като бях по малък бях много захлупен , а иначе има някой които не са отличници , а цици не са барали сигурно от както са се родили.Иначе мн знаят да приказват ама такива най обичам да ги затапвам
    на 12 ли си?

Брях,брях

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Gigi1302
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Писал ли съм тук ?

Ако не, държа да подчертая словосъчетанието смотани зубъри, защото е много показателно за същността на "отличниците".
    Простете ми за спама, но,уважаеми, ти не знаеш какво си правил - писал, неписал - а си позволяваш да даваш генерални определения за хора, чийто начин на живот не познаваш. Съветвам те или да грабнеш мотиката и да последваш призванието си - полето, или да се захванеш със създаването на биологични единици със същата кухина в черепната кутия като твоята. Ако и за това не ставаш... еми намери си от някоя борса едно пластмасово шише вино 2л. за 2лв. и отивай в най-близкия парк да плашиш бабите вечер.
    Показателен пример за засегнат нърд.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Аз не мисля, че нещо по-различно.. не знам, дали ще е отличник или не, се тая. Но виж не правиш разлика между отличник и зубър (задръстеняк)
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    отличниците обичат високи оценки майна 6+, а ние слабите обичаме тройки
    Хах.. подкрепям напълно
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Ми може родителите на това момче да искат синът им да има пълна отличничка като приятелка, не само високи оценки =) пък ако искараш 7 .. може да ти се отвори парашута :P

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от Gigi1302
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Писал ли съм тук ?

Ако не, държа да подчертая словосъчетанието смотани зубъри, защото е много показателно за същността на "отличниците".
    Простете ми за спама, но,уважаеми, ти не знаеш какво си правил - писал, неписал - а си позволяваш да даваш генерални определения за хора, чийто начин на живот не познаваш. Съветвам те или да грабнеш мотиката и да последваш призванието си - полето, или да се захванеш със създаването на биологични единици със същата кухина в черепната кутия като твоята. Ако и за това не ставаш... еми намери си от някоя борса едно пластмасово шише вино 2л. за 2лв. и отивай в най-близкия парк да плашиш бабите вечер.

прав си напълно сериозно
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Цитирай Първоначално написано от Housemusikk
    Ето ти мнението на един отличник . Харесваме чалга , алкохол , наркотици , к**ви , хаус , транс (Tiesto ) яки купони , да си играем със някой слабоумен и да го намипулираме , гаврите с хората , историята , физиката , биологията офффффффф бе най нормални неща . Тва за 16годишните де в интерес на истината като бях по малък бях много захлупен , а иначе има някой които не са отличници , а цици не са барали сигурно от както са се родили.Иначе мн знаят да приказват ама такива най обичам да ги затапвам
    на 12 ли си?

добре де... признавам се за виновна но ти как разбра
    ЖЕНСК0 СЪМ

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    щом не те забелязва... начи не те забелязва, нямаш шанш
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    щом не те забелязва... начи не те забелязва, нямаш шанш
    "шанш" никой няма, но шанс определено имам
    ЖЕНСК0 СЪМ

зубърска любов
    Сега сериозно: и отличниците са нормални хора,но за разлика от някои други можеш да говориш с тях за всичко например за книги филми и т.н....и след като и ти си отличничка,явно имате много общо помежду си.Банално е,но можеш да го помолиш да ти помогне за нещо,което въпреки че си отличничка не разбираш.
    Успех! :P

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Че те отличниците животни ли са?
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен
    честно да ти кажа нз как темата е все още "жива"(ако така мога да се изразя)
    престраши се по дяволите. няма идеаленмомент,ако не го заговориш ще испуснеш шанса си
    айде още веднъж Успех от мен

добре "умни" глави такива ще го кажа на вашия език: харесвам един малко по-задръстен човек, който не се интересува само от секс (като казвам малко значи наистина съвсеееем малко) не че няма никакви познания в областта, но не му е интересна, но пък и не се интересува само от "зубрене" (на вашия език) и дори не обича много да учи. така че престанете с тия зубъри или както там още ги наричахте и давайте смислени мнения
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от darsit0
    добре "умни" глави такива ще го кажа на вашия език: харесвам един малко по-задръстен човек, който не се интересува само от секс (като казвам малко значи наистина съвсеееем малко) не че няма никакви познания в областта, но не му е интересна, но пък и не се интересува само от "зубрене" (на вашия език) и дори не обича много да учи. така че престанете с тия зубъри или както там още ги наричахте и давайте смислени мнения
    Такаа...ти секс ли искаш За бога той е нормално същество!Говори нормално с него а не като с някой по различен!

Не съм чел преди, ама отличник има много значения

едното е тъп идиот вманиячил се в учене или умен и много готин

ако е готин просто той не е животно а човек и не му говори само за училище, а за интересни неща които и ти харесваш.И те обичат да играят навън и на компютъра както и да излизат на срещи

Аз също съм отличник и съм от готините.

можете да спрете да пишете. вече съм ок
    ЖЕНСК0 СЪМ

Голям фен
    браво

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Toва, че е отличник не означава, че е различен от другите - означава че иска да има добро бъдеще
    Не е с нищо по-различен от другите

добре де разбрах
    ЖЕНСК0 СЪМ

зависи коя област в учението му е любима?
    ако обича книгите например започваш да го разпитваш за книги или нещо др и така

Супер фен Аватара на brokeninside13
    за кво обичат да си говорят отличниците тва ме разби...се едно че са некви извънземни

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ние не можемд а ти дадем никаква информация.

Темата не е тъпа, защото много хора като теб си мислят че отличниците са друг биологичен вид.
    не мисля това
    метафорично казано
    Едно е зубар, друго е отличник. И както сигурно виждаш, автора тука е зубар/ка . Липса на всякакво чувство за хумор. Тия са много скучни хора....

Цитирай Първоначално написано от Marky
    Ние не можемд а ти дадем никаква информация.

Темата не е тъпа, защото много хора като теб си мислят че отличниците са друг биологичен вид.
    не мисля това
    метафорично казано
    Едно е зубар, друго е отличник. И както сигурно виждаш, автора тука е зубар/ка . Липса на всякакво чувство за хумор. Тия са много скучни хора....
    имам си чувство за хумор. просто не ми беше особено смешно
    ЖЕНСК0 СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си