- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- како харесват отличниците
Харесват и тревиза майна... (smoking)
It's too late...
Ето ти мнението на един отличник. Харесваме чалга , алкохол , наркотици , курви , хаус , транс (Tiesto
) яки купони , да си играем със някой слабоумен и да го намипулираме
, гаврите с хората , историята , физиката , биологията офффффффф бе най нормални неща . Тва за 16годишните де в интерес на истината като бях по малък бях много захлупен , а иначе има някой които не са отличници , а цици не са барали сигурно от както са се родили.Иначе мн знаят да приказват ама такива най обичам да ги затапвам
![]()
Първоначално написано от Housemusikk
на 12 ли си?
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Показателен пример за засегнат нърд.Първоначално написано от Gigi1302
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Аз не мисля, че нещо по-различно..не знам, дали ще е отличник или не, се тая. Но виж не правиш разлика между отличник и зубър (задръстеняк)
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Хах.. подкрепям напълноПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Ми може родителите на това момче да искат синът им да има пълна отличничка като приятелка, не само високи оценки =) пък ако искараш 7 .. може да ти се отвори парашута :P![]()
Първоначално написано от Gigi1302
прав си напълносериозно
ЖЕНСК0 СЪМ
Първоначално написано от Zarity
добре де... признавам се за виновна
но ти как разбра
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
щом не те забелязва... начи не те забелязва, нямаш шанш
GTA Stunting
"шанш" никой няма, но шанс определено имамПървоначално написано от Bixel
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
зубърска любов![]()
![]()
![]()
Сега сериозно: и отличниците са нормални хора,но за разлика от някои други можеш да говориш с тях за всичко например за книги филми и т.н....и след като и ти си отличничка,явно имате много общо помежду си.Банално е,но можеш да го помолиш да ти помогне за нещо,което въпреки че си отличничка не разбираш.
Успех! :P
Че те отличниците животни ли са?![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
честно да ти кажа нз как темата е все още "жива"(ако така мога да се изразя)
престраши се по дяволите. няма идеаленмомент,ако не го заговориш ще испуснеш шанса си
айде още веднъж Успех от мен![]()
добре "умни" глави такиваще го кажа на вашия език: харесвам един малко по-задръстен човек, който не се интересува само от секс (като казвам малко значи наистина съвсеееем малко) не че няма никакви познания в областта, но не му е интересна, но пък и не се интересува само от "зубрене" (на вашия език) и дори не обича много да учи. така че престанете с тия зубъри или както там още ги наричахте и давайте смислени мнения
ЖЕНСК0 СЪМ
Такаа...ти секс ли искашПървоначално написано от darsit0
За бога той е нормално същество!Говори нормално с него а не като с някой по различен!
![]()
Не съм чел преди, ама отличник има много значения
едното е тъп идиот вманиячил се в учене или умен и много готин
ако е готин просто той не е животно а човек и не му говори само за училище, а за интересни неща които и ти харесваш.И те обичат да играят навън и на компютъра както и да излизат на срещи
Аз също съм отличник и съм от готините.![]()
![]()
![]()
браво![]()
Toва, че е отличник не означава, че е различен от другите - означава че иска да има добро бъдеще![]()
Не е с нищо по-различен от другите![]()
зависи коя област в учението му е любима?
ако обича книгите например започваш да го разпитваш за книги или нещо др и така
за кво обичат да си говорят отличниците![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва ме разби...се едно че са некви извънземни
Едно е зубар, друго е отличник. И както сигурно виждаш, автора тука е зубар/ка . Липса на всякакво чувство за хумор. Тия са много скучни хора....Първоначално написано от w0sh
имам си чувство за хумор. просто не ми беше особено смешноПървоначално написано от Marky
ЖЕНСК0 СЪМ