.
Отговор в тема
Страница 12 от 12 ПървиПърви ... 289101112
Резултати от 276 до 279 от общо 279

Град
    София

Re: како харесват отличниците

Цитирай Първоначално написано от darsit0
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Отиваш до него като използваш краката си.
    И го питаш: Здраси.Как сме?
    И чакаш отговор.
    ама той знае че аз говоря по свое желание само с най-добрите си приятелки (2 момичета ) и да отида до него и да го заговоря... веднага ще се разбере че го харесвам пък не искам точно тава да, да, знам че съм луда
    по скайпа според мене е най-добре да го заговоря. просто да подхвана някоя тема по която да говорим и така
    Такава глупост чувам за първи път. Трябва да е мн загорял и здухан че като го загожори момиче да си мисли че го харесва.Какво ви става бе хора?!? Ти ако не му покажеш с нещо го харесваш а не да си мулчиш и да се надяваш на ясновидските му спусобности да разбере няма да се сети.Комуникативноста е едно от наи-важните неща в живота.

учебници....
    Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...

хахахахах отличници еми нз човек

Re: како харесват отличниците

Цитирай Първоначално написано от darsit0
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Отиваш до него като използваш краката си.
    И го питаш: Здраси.Как сме?
    И чакаш отговор.
    ама той знае че аз говоря по свое желание само с най-добрите си приятелки (2 момичета ) и да отида до него и да го заговоря... веднага ще се разбере че го харесвам пък не искам точно тава да, да, знам че съм луда
    по скайпа според мене е най-добре да го заговоря. просто да подхвана някоя тема по която да говорим и така
    Много лошо ще стане, ако кажеш, че го харесваш по скайп. Почти сигурно е, че ще те отреже. Най добре поговори с него, все пак трябва да му покажеш, че го харесваш, яко искаш да ти отвърне по същия начин. Ако няма чувства към теб - няма да се полчи каквото и да правиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си