- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- како харесват отличниците
Хорааа праете разлика между отличник със потенциал и зубър-не ми се обясняаа разликата ,но тя е оттук до луната.Така да помислим познавам много отличници ,които са по-готини и от неотличниците,хмм забавни са,а вие ги бъркате с ония дето играят вов и нърдовски игритака че авторке
,кажи му нещо забавно,некви общи приказки,ше се увериш че е див и забавен
![]()
![]()
АМА Аз СЕРИОЗНО
![]()
Как, за Бога, ти ги пишат???Първоначално написано от darsit0
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
К'во общо имат оценките с това кой за какво си говори ..![]()
Заговори го просто .. не е нужно да има специална тема в началото ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
така ееееПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
It's too late...
Това как трябва да се разбира? Че говориш само и единствено с двете си приятелки ?!Първоначално написано от darsit0
Просто отиваш и го заговаряш съвсем нормално както заговаряш всеки друг... Това, че е отличник не значи, че е някакъв извънземен...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
и отличноците с хораи едва ли като е извън училище му се говори пак за училище
тъй че подхвани някоя др тема квато и да е,но бъди себес си
![]()
![]()
айде и успех![]()
Говори му за зубрене(демек даскало). Говорете за любимите му предмети.
ПАк ще се повторя,ама разликата е оттука до луната между зубър и отличник с потенциал,капиш?????има отличници които са плейбоите на даскалото тей че...Първоначално написано от maistorluk
Добре е аз казах след тва за даскало. Ако не си видял пише го в скобички. И тва е верно и аз съм отличник ама плейбойчета чета през часоветеПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
Какво от това като е отличник??Имаме един отличник от класа, който си псува на майка и хич не му дреме
заговори го с здравей.. как си и т.н. мисля, че знаеш
![]()
Ми момиче съм първо и има разлика между зубър и отличник,за кво треа темата да е за даскало 100%,дай нещо по-интересно да му лафи...Първоначално написано от maistorluk
![]()
Първоначално написано от darsit0
зле си .
напусни.
няма да get-неш late до 25,а за първия докаръл те до оргазм ше се жениш .. !
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ми то той какво обича? Разузнай малко. И аз бях тъй. Разузнавам, разузнавам па, че зех, че намерих нещо за момичето, че ми се повръщаше като я видех. Разузнай, но не прекалявай.
Първоначално написано от w0sh
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ех този скайп.. преди като е нямало скайп баща ти как е заговорил майка тиПървоначално написано от darsit0
по пощата ли
Отиваш директно при него и почваш.. Здравей! Как си ? покажи му 24 каратова усмивка и да не ти пука ако разбере, че не ти е безинтересен
![]()
+1Първоначално написано от izlishna
Всъщност израза е get laid, а не get lateПървоначално написано от kidwestern
Ама добре се опита да го кажеш![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако е зубър, му говори за даскало, защото от останалото или няма да разбира или ще му бъде неприятно и срамно да говори. А ако е просто отличник /защото има голяма разлика/ му говори за съвсем нормални неща - здрасти, как си, ама тая даскалка е мн тъпа, айде на кафе, щото няма кво да правя и т.н.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
използвай силата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Взе ми думите от устата..Първоначално написано от w0sh
Това,че е отличник не го отличава от другите - които не са..![]()
П.П - Засега се сещам само за:
Ако има любим предмет - поговорете по него..Пък ако не си силна по този предмет (или някакъв урок) може да го помолиш да ти го разкаже (хем може да се сближите)
Или отиваш при него и го заговаряш съвсем нормално..![]()
ДДЗ..Само за това се сещам
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мерси за идеятаПървоначално написано от aloveyou
ЖЕНСК0 СЪМ
различни хора различни интереси ... виждате ги по затовени .. точно средоточении в ч цел успеха като цяло ... до завършване на сносно визшо ... попринцип са такива .. после става обратново почват да живеят това което не са изживели ..а пък тея който са живели жим казваат "ее учи навремето сега си добре с хубава работа"
всички сте прави. мерси за съветите от утре се заемам с мисиятатъй да са кажи
продължавайте в същия дух
ЖЕНСК0 СЪМ