.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 279

Hybrid View

Голям фен Аватара на darsit0
    обаче това за кафетата и т.н. ще върши работа след около 1-2 години щото ся съм ... айде няма да казвам точно но между 5-ти и 8-ми клас
    ЖЕНСК0 СЪМ

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Математика и книги. Обичат да си говорят за това как миришат книгите.

Обичат да си говорят за компютърни игри.
    И аз това си помислих
    Не знам, не знам наистина как изглежда даденото момче, но аз си представям един nerd.Ако видиш тука какви са в Белгия "отличниците" Да повърнеш.Глупаци.За нищо не можеш да си говориш с тях, защото живеят в друг свят

Голям фен Аватара на revolver
    Отличниците само като видят нещо малко по разголено и полудяват

П.С Поне аз така мисля ,и не съм отличник ,че и петици нямам

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Що за въпрос Кой клас си?
    И как така ако само го заговориш ще реши, че го харесваш? От колко години сте в един клас и никога ли не сте говорили ?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    к`ва си проста
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Голям фен Аватара на maistorluk
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    Отличниците само като видят нещо малко по разголено и полудяват

П.С Поне аз така мисля ,и не съм отличник ,че и петици нямам
    Добре ве ненормалник.

По темата:Според мен един добър начин да се харесаш на момче е да се приближиш към него и да го целунеш. Така ще разбереш дали има симпатии към теб. Ако те отблъсне значи продължавай, но по друг начин. Ако не те отблъсне значи не се е целувал преди и просто и той като другите да опита или значи има нещо. Това според мен е добър начин. Ако ти не го одобриш ще те разбера. За такова нещо се изисква смелост. Това е от мен. Ако някой иска съветчета или нещо др. да пише ЛС.

Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    к`ва си проста

аз ли? нямаше нужда да посочваш очевидното
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    И как така ако само го заговориш ще реши, че го харесваш? От колко години сте в един клас и никога ли не сте говорили ?

еми предполагам... не искам да рискувам.... знам, много съм зле
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от darsit0
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove

еми предполагам... не искам да рискувам.... знам, много съм зле
    Дарсито на колко си ??

точно на колко съм няма да кажа ама съм между 11 и 14
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от darsit0
    точно на колко съм няма да кажа ама съм между 11 и 14
    Това ми беше ясно.. Таа не се ли изчерпа темата за да спра да флуда

Дарсито без да се обиждаш ама си изключително проста и малоумна(Това с най-добри чувства). Това, че е отличник не значи, че е различен... Не те забелязва и то си личи защо - шот си куха. Да разграничаваш момчета на отличници вече просто...

Цитирай Първоначално написано от peshost
    Дарсито без да се обиждаш ама си изключително проста и малоумна(Това с най-добри чувства). Това, че е отличник не значи, че е различен... Не те забелязва и то си личи защо - шот си куха. Да разграничаваш момчета на отличници вече просто...

не че ги разграничавам, просто виждам че двойкаджиите се интерват от някакви чудесии (дето определено не го интерват щото ако го интерваха щеше да се мотае с тях) пък хората със среден успех... ми и те са в компанията на двойкаджиите. не ме разбирайте ппогрешно като казвам че е отличник, просто познавам момчета с по-ниски оценки и те определено не се държат като него. и други отличници познавам и те се държат горе-долу като него
    ЖЕНСК0 СЪМ

и отговора на въпроса дали съм проста си го знам и без мнението ви (което уважавам) а и темата не е такава. затова ви моля да задържите мнението си.
    ЖЕНСК0 СЪМ

Добре, извинявай ама ти досега с двойкаджия ли си ходила? Отличникът=на нормално момче. Щом питаш явно си ходила с някой, който е различен от другите, а не че отличниците са различни )

не съм ходила с никого досега. просто познавам доста момчета
    ЖЕНСК0 СЪМ

Re: како харесват отличниците

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    няма да get-неш late до 25
    Всъщност израза е get laid, а не get late
    Ама добре се опита да го кажеш
    еми да - ще я огрее късно :ДДД вързал ги е просто

Не знам, не мога да те разбера честно... Отличниците нямат различни интереси. Явно той има различни, или ти си въобразяваш. Виж сега отиди, заговори го, намекни му по-някакъв начин, че имаш нтерес, разбираш ли ме... По-просто не мога да ти обясня

по-добре късно отколкото никога
    ЖЕНСК0 СЪМ

и ако може говорете по темата
    ЖЕНСК0 СЪМ

еле бате до 5ти клас бях мн добър само 6ци

иначе му купи на тоя книга или някъв учебник

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Може би момичето искаше да покаже с това "отличник" ,че може би има малко повече акъл в главата и няма да се интересува от тъпиите кифли които завземат света...
    Виж това отличници има много и всички харесват различни работи.От класа имаме хора които са отличници ама все още не са открили ,че съществува женският пол,а са 10 клас.
    Аз примерно се интересувам от спорт,музика,филми,научно популярни филми ама това няма значение ...
    Просто всички хора сме различни на тази земя било то отличници или не.Ние не можем да ти кажем какъв човек е без да го познаваме.Щом го харесваш просто отиди при него ,заговори го ,опознай го Няма нищо лошо да му покажеш ,че го харесваш.Доста момчета харесват когато момичето им покаже ,че го харесва И най-важното -бъди себе си
    Успех

--------------------------------------------------------

А НЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕ
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

Ами аз, като човек с отличен успех, бих искал да кажа, че ние наистина сме хора. Не сме от марс. Моите приятели с хубав успех и аз си имаме някакви хобита или по-специални интереси. Научи какъв е неговият такъв. Едни се интересуват от спорт, други от музика, трети от танци и т.н., както при всички останали. Лично мен много би ме зарадвало, ако момичето не ми каже, че любимата му музика е чалга да речем, а поне, че харесва всички стилове. Естествено много бих се зарадвал, в случай, че си има лъубима музикална епоха или музикален жанр, още повече, ако моят и нейният съвпаднат. В общия случай,винаги можеш да го помолиш да ти обясни нещо, което не разбираш по предмет, в който е силен. Предполагам, че ще се радва да ти помогне. А след като попредизвикаш някакъв интерес, покни го да излезете на кафе или да идете заедно на кино. Много е важно, ако в теб има нещо, по-различно от останалите да му го покажеш. От моите познати и отличници, и хора с недотам добър успех не се водим от принципа на стадото, а всеки е индивидуалист. И между другото повечето от нас много мразят компютърни игри. Лично аз не намирам смисъл в тях. Внимавай да не го заговориш ентусиазирано за нещо, което мрази.

Съжалявам, не ми стигна мястото. Важно е да се усмихваш, да си уверена, доколкото е възможно, макар че аз намирам срамежливите момичета за сладки. Ии не се мазни. Това дразни всички момчета, но много момичета го правят. Успех и ако стане нещо или просто искаш нови съвети от мен, пиши на ЛС. Поне няма да се гавря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си