.
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 279

Hybrid View

Нз кво харесват ама мн мразят да им пишат оценки под 5

Re: како харесват отличниците

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Отиваш до него като използваш краката си.
    И го питаш: Здраси.Как сме?
    И чакаш отговор.

ти кой клас си бе ?
    * brunettes
    do it better ;] ..

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Нз кво харесват ама мн мразят да им пишат оценки под 5

Доста забавни мнения има по темата

Момичето като каза отличник, имаше предвид, че не е поредният шут, идиот и т.н. и както каза някой по назад, едва ли би харесал някоя 'кифла' 'курва'. Момичето иска наистина да го впечатли и да му грабне вниманието. Бъди смела, разговаряй с него, ако проявава някакъв интерес, продължавай, не се срамувай. Малко по малко му покажи, че го харесваш и така.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Няма никакво значение какви оценки имаш в учлище .. Интересите не се изграждат от това дали си отличник или не.Аз може да имам само шестици и да имам сходни интереси с някой двойкар.Така че щом не те забелязва не си негов тип момиче или просто не правиш нищо,за да те забележи.Заговори го,това е.Ако не знаеш как не можем ние да ти помогнем.

повярвай, че ако имаш шестици, няма да имаш интересите на някой двойкар а ако правиш като него, просто не си себе си ;> един отличник има далеч по-'умни' занимания, отколкото някой с 2ките ; д

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    повярвай, че ако имаш шестици, няма да имаш интересите на някой двойкар а ако правиш като него, просто не си себе си ;> един отличник има далеч по-'умни' занимания, отколкото някой с 2ките ; д
    Има и много умни ученици,които просто се провалят от мързела си.Аз съм отличничка,но си имам приятели,които поддържат 3-4 като оценка.Не са нито прости,нито тъпи.Просто ги мързи да учат.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Има и много умни ученици,които просто се провалят от мързела си.Аз съм отличничка,но си имам приятели,които поддържат 3-4 като оценка.Не са нито прости,нито тъпи.Просто ги мързи да учат.
    Не е само до мързел ,желания няма.Аз съм мързелив ,но като знам ,че ще ме изпитват или трябва да уча за контролна колкото и да ме мързи се стрягам и уча..Те просто нямат желание

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от darsit0
    еми харесвам едно момче. той е отличник и аз също съм с високи оценки. добре обаче той не ме забелязва. ако има отличници тука да казват на какви теми обичат да говорят, какво търсят в едно момиче и тъй нататък... е дори и да не сте отличници може и да не сте момчета давайте съвети как да го заговоря.
    отличниците харесваат 6тициииии ..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    еми харесвам едно момче. той е отличник и аз също съм с високи оценки. добре обаче той не ме забелязва. ако има отличници тука да казват на какви теми обичат да говорят, какво търсят в едно момиче и тъй нататък... е дори и да не сте отличници може и да не сте момчета давайте съвети как да го заговоря.
    Така е , харасваме ги

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Така е , харасваме ги
    няма лошо и на мин ми харесват..само дето ги гледам навсякъде другаде, но не и в графата с моите оценки.. е само от време на време де!
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Може би момичето искаше да покаже с това "отличник" ,че може би има малко повече акъл в главата и няма да се интересува от тъпиите кифли които завземат света...
    си
    Успех

някой който разбира какво искам да кажа
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от Gigi1302
    Съжалявам, не ми стигна мястото. Важно е да се усмихваш, да си уверена, доколкото е възможно, макар че аз намирам срамежливите момичета за сладки. Ии не се мазни. Това дразни всички момчета, но много момичета го правят. Успех и ако стане нещо или просто искаш нови съвети от мен, пиши на ЛС. Поне няма да се гавря.
    мерси за разбирането, но не мисля че трябва да се усмихвам много защото усмивката ми не е особено хубава, зъбите ми са бели обаче са криви и то точно двата отгоре. да не говорим че прдстои да ми слагат брекети много скоро и ще я фтасам тотално обче имам чувството че брекетите ще повлиаят добре нз просто женската интуиция ми го казва
    ЖЕНСК0 СЪМ

Аз съм отличник, ама нито съм по-различен от останалите нито нищо... И интересите не се градят на оценките, така че... Това, че е отличник мисля, че може да е плюс, освен ако не е някой залюхан зубър...

Отличниците обичат, каквото обичат и другите чиляци... о.о Всеки си е сам за себе си...от де да го знам тоз муньо кво пък обича...може да обича квото си иска...неов праблем.
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Цитирай Първоначално написано от Shadow1596
    Отличниците обичат, каквото обичат и другите чиляци... о.о Всеки си е сам за себе си...от де да го знам тоз муньо кво пък обича...може да обича квото си иска...неов праблем.
    ако не можете да дадете отговор, който да ми помогне не пишете нищо. не питам точно той какво обича а какво харесват повечето отличнициииии . само да го погледнете веднага ще разберете че не си пада по ц**и и п***и . карате ме да ставам цинична
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от Shadow1596
    ако не можете да дадете отговор, който да ми помогне не пишете нищо. не питам точно той какво обича а какво харесват повечето отличнициииии . само да го погледнете веднага ще разберете че не си пада по ц**и и п***и . карате ме да ставам цинична
    xD Да ти кажа...това не звучи като +...това звучи все едно си пада по...кхъъм мъжки полови органи....Та отностно темата, той е отличник, но все пак е човек, предполага се че си пада по момичета, може би е малко стенителен щом не си пада по гърди и някой специфични части на женското тяло, но 90% е си мисли понякога за това....човешко е все пак...иначе отностно другите неща.Заговори го и сама разбери, защото целта не е да се правиш на някой друг и да разбереш от 3ти източник какво му харесва и така да привлечеш вниманието му, а ти самата да разбереш (; Но все пак бих ти казал - пробвай с компютърни игри като начало о.о.
    Оффтопик*Ясно си 8ми клас и явно си в нова среда.Ма спокойно ако не греша ти остават още 4 години и всички ще си изкарат кирливите ризи за това време (: Да се надяваме че тоз момък няма таквиз
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Супер фен Аватара на kindergarden
    бива ли такава задръстенящина Откъде разбра,че не си пада по женските форми от това,че не говори само за това ли проста работа

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    няма да get-неш late до 25
    Всъщност израза е get laid, а не get late
    Ама добре се опита да го кажеш
    да,мерси ще го имам в предвид,тук няма какво да кажа,не съм прав,за тва МЕРСИ !

айакайойо
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Уникални сте!! Това, че има бци, не значи, че няма компания и не разпуска или пък не харесва момичета. Но можете да сте почти сигурни, че се дразни от к**венски истории с показване на това и онова. А колкото до брекетите, някои момичета изглеждат чаровно с тях, а ако се комплексираш няма да ти помогне изобщо. Според мен е доста важно да се поотпуснеш. Във всеки случай не се храни с момичета, а ако наистина си 8 клас, както някой по горе предположи, и за него е голям стрес новата среда. Ако не ти е обърнал внимание досега, не е задължително каруцата да се е обърнала. Аз с моята компания се събрах чаак в 9 клас и сме си супер приятели.

по тъпо нещо не бях чувал... отличниците не са по различни от другите хора само защото сядат по за 30 минути на ден и преглеждат кво са правили в даскало... през останалото време са си обикнобенни купонджйи ,който разговарят с хората по най-прост начин... кво тряя са праиш на шматка за да се харесаш на някой само защото мислиш че той е различен...
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ЗУБЪРИ ГАДНИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Ха-ха те не са ли хора??? Естествено че ги интересуват същите теми,които и другите...само че може би са по-интелегентни и могат да развият темата много по-добре и да се задълбочат в нея...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

добре тая тема влиза в списъка на 100 най- тъпи теми
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Това, че е отличник няма голямо значение. Може да е от ония отличници с диоптрите, които могат да говорят само за биохимични интервенции, но може и да е от готините отличници, които купонясват и са забавни. Това, че е отличник може да говори само добро за него, защото показва, че го е грижа за бъдещето му и има изградени приоритети. Ако си хубава, самоуверена ентусиастка, която не се спира пред нищо ще успееш да го омаеш.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    и моя успех е отличен, ама не бих казал, че харесвам нещо нечувано.

бонус е ако мацката може да върже 2 изречения, де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си