- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- како харесват отличниците
там е работата! вайка се половин час след което се сеща да ми звънне по ДЖИСИЕМА и така по целия път до вкъщи водим "приятен и спокоен разговор"
ЖЕНСК0 СЪМ
Трябва да има революция.
Аз не знам за кво говориш, но смятам че е гадно.
Добре, защо се обръща внимание на мненията на Уош-а, а моята идея да го почерпиш с Нескуик бе така грубо игнорирана?![]()
Аз смятам,че нескуик е добра идея.
Пък моите мнения трябва да бъдат обсъдени, защото ги натрапвам.
добре де извинети ... къф нескуик на топченца или за пиене? не че ще го направя ама айде![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Ми добра е, я!
Като малка наблюдавах съученичките си, затова и давам идеи направо от извора, изпробвани вече и дали резултат.
Уош, мисля че всъщност, като оплюват др. Тийн, обиждат твоята личност. Защото аз вече подозирам, че ти си този, който се крие зад този легендарен образ. Дъъ...
То и различни видове нескуик ли има?
Аз си мислех, че само един кафяв заек има.
е нали ся рекламират един нескуик 3 в едно той е за пиене а има и един дето е като супа-топчета ама с мляко и е по-сладка![]()
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Аз отдавна поощрявам твърденията, че всъщност аз съм доктор тийн.
Всъщност доктор тийн е група пъпчиви тийнейджъри, които смятат,че говоренето решава всички проблеми, защото личния им опит се равнява с този на муха еднодневка.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
д-р тийн пише далеч по-кратки неща така че малко невъзможно ми се струва
ЖЕНСК0 СЪМ
Сериозно обмислям идеята да си записвам фразите ти в една тетрадка. То всяко изречение е Оникално. Ти си моят идол, Уош!
Колкото до Нескуика - братовчед ми е твърдо за Чокапик. Трябва да му се вярва на детето, по цял ден дегустира само шоколади, вафли и зърнени закуски.
ЕДИТ: Недей се съмнява в Уош-а, той е всемогъщ!
както и да е айде да поразнообразим малко и да започнем да пишем по темата
ЖЕНСК0 СЪМ
Благодаря за поощряването. Старая се.
Коя е темата в момента?
ама ти сериозно лиПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
ъм извинети утклуних съ ми ся темата е как да заговорим отличник (не ЗУБЪР)
ЖЕНСК0 СЪМ
Абсолютно! Боготворя го особено, след като спомена нещо за бакшиш.Първоначално написано от darsit0
Епа зубрите не говорят.
В свободното си врме те приличат на бизони.
(има животно зубър) тогава темата е как да заговорим лемур и как да се разбираме с хамелион![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Аз май се изказах по темата със заговарянето.
Сега до понеделник, когато ще се срещнете май ще се спами туа, защото иначе шансът ти да се задействаш е нулев.
Е, то по принцип всяка тема, в която пиша, после се обръща в спам тема. Случайност го наречи...![]()
нова тема: как да накараме африкански бираф да ни чуе, как да заговорим комодски варан без да ни изяде и за десерт: как да накараме слон да забрави изневярата![]()
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ