- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- како харесват отличниците
хора, там ли сте?! трябва ми спешно мнението ви по първата тема защото тоз моя отличник прилича на жираф
ЖЕНСК0 СЪМ
ай чау народе мой отивам да върша куп тъпи неща, но вие продължавайте по новите теми утре ще отговарям и аз![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Kато ти прилича на жираф защо още искаш да се занимаваш с него? Прекалено самовлюбено пишеш, накрая защото не можеш да го имаш ще искаш да му съсипеш достойнството с груба гавра, поне в такава посока ми се струва, че бият нещата.Първоначално написано от darsit0
^ Ама ти сериозно ли??Още, когато си писа предишния пост в тая тема исках да го напиша тва, но виждам, че моментът винаги е подходящ.
![]()
не не не
т'ва дете е много глупаво о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
2 думички:Първоначално написано от darsit0
ЗЛЕ СИ!![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
майтап бе![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
прилича на жираф смисъл че е мн висок (около 1 глава над мен)
знам че изказването беше тъпо ама ...
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
като е жираф, дай му да ти изпасе ливадата на хълма![]()
ако и ти имаш високи оценки шса сетиш, ако си тъпа ще кажеш "имаме ливада на село, ама там нема хълм"
всъщност жирафите ядат само листа от дървета, но както и да е![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
хаха досега не бях чувала за теми за отличници и такива ,за по-прости хора с 4 и 5циявно е някаква нова мода и аз както винаги съм изостанала
![]()
![]()
тааа по темата-или имате общи интереси и теми и разговорът тече гладко или се гледате като телета налапали ябълка...не виждам колко сложно е да използваш краката си да се дотътриш до него и да му кажеш здрасти или да го помолиш уж да ти обясно нещо,което не си разбрала в предния час..щом е отличник момчето съмнявам се да откаже да се докаже колко е гениален...![]()
мисленето ти е логично, обаче има едно ОГРОМНА пречка - ако не рабирах нещо щях да попитам някоя приятелка. и той не е чак толкова тъп че да се сети че го харесвам а не искам това, щото той може да не ме харесва и ще стане една работа...![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
добре де признавам че и твоето мислене е логично![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Кфо си ти бе изрод?!Първоначално написано от darsit0
ядрена физика, астрономически изчиследния за края на веротността на дарвин за теорията на разплод ..............Първоначално написано от darsit0
![]()
![]()
![]()
ААаАаА за наденицата ли питате?
абе рискувай бе човекПървоначално написано от darsit0
ако не си го заговорила можеш да отидеш да му кажеш две три думи и така лека по лека ша се разговорите пък за ко ще говорите е все едно,нали ще говориш С НЕГО.
Ако не се устремиш към онова,което искаш,никога няма да го получиш.Ако не попиташ,отговорът винаги ще е "не".Ако не пристъпиш напред,завинаги ще останеш на едно и също място.![]()
Айде Успех!!!
Хахаха също така обичат да говорят за глобалното затоплянеПървоначално написано от w0sh
Скука!!!Но ако толкова ти харесва,се опитай да го заговориш на интелектуална тема,за да го впечатлиш!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от Sunny_stz
с това че е отличник искам да кажа само че не се интереснува от темите, които засягат повечето хора от класа ни, а не че е някой задръстен зубър
ЖЕНСК0 СЪМ
преди имахме един зубър![]()
... беше сладък обаче само тея "интелектуални теми" го засягаха. ест в четвърти клас го приеха в някфа гимназия. а този човечец който харесвам не се засяга особено от това. затова си падам по него. не ви ли звучи логично, че ако беше зубър НЯМАШЕ да го харесвам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Еми,ако те е страх да не разбере ,че го харесваш,просто го попитай нещо обикновенно смисъл ... абе схващашПървоначално написано от darsit0
. И се дръж естествено .
Успех !
Отличниците са задръстени зубъри, които няма да успеят в живота.Първоначално написано от darsit0
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick