.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 279
    Голям фен Аватара на darsit0
    хора, там ли сте?! трябва ми спешно мнението ви по първата тема защото тоз моя отличник прилича на жираф
    ЖЕНСК0 СЪМ

ай чау народе мой отивам да върша куп тъпи неща, но вие продължавайте по новите теми утре ще отговарям и аз
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от darsit0
    хора, там ли сте?! трябва ми спешно мнението ви по първата тема защото тоз моя отличник прилича на жираф
    Kато ти прилича на жираф защо още искаш да се занимаваш с него? Прекалено самовлюбено пишеш, накрая защото не можеш да го имаш ще искаш да му съсипеш достойнството с груба гавра, поне в такава посока ми се струва, че бият нещата.

^ Ама ти сериозно ли?? Още, когато си писа предишния пост в тая тема исках да го напиша тва, но виждам, че моментът винаги е подходящ.

не не не
    т'ва дете е много глупаво о.О
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

2 думички:

ЗЛЕ СИ!
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    2 думички:

ЗЛЕ СИ!
    знам
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Kато ти прилича на жираф защо още искаш да се занимаваш с него? Прекалено самовлюбено пишеш, накрая защото не можеш да го имаш ще искаш да му съсипеш достойнството с груба гавра, поне в такава посока ми се струва, че бият нещата.

майтап бе
    ЖЕНСК0 СЪМ

прилича на жираф смисъл че е мн висок (около 1 глава над мен ) знам че изказването беше тъпо ама ...
    ЖЕНСК0 СЪМ

а и жирафите не са ли красиви ?
    ЖЕНСК0 СЪМ

Град
    бълХаристан
    като е жираф, дай му да ти изпасе ливадата на хълма
    ако и ти имаш високи оценки шса сетиш, ако си тъпа ще кажеш "имаме ливада на село, ама там нема хълм"

всъщност жирафите ядат само листа от дървета, но както и да е
    ЖЕНСК0 СЪМ

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    хаха досега не бях чувала за теми за отличници и такива ,за по-прости хора с 4 и 5ци явно е някаква нова мода и аз както винаги съм изостанала
    тааа по темата-или имате общи интереси и теми и разговорът тече гладко или се гледате като телета налапали ябълка...не виждам колко сложно е да използваш краката си да се дотътриш до него и да му кажеш здрасти или да го помолиш уж да ти обясно нещо,което не си разбрала в предния час..щом е отличник момчето съмнявам се да откаже да се докаже колко е гениален...

мисленето ти е логично, обаче има едно ОГРОМНА пречка - ако не рабирах нещо щях да попитам някоя приятелка. и той не е чак толкова тъп че да се сети че го харесвам а не искам това, щото той може да не ме харесва и ще стане една работа...
    ЖЕНСК0 СЪМ

добре де признавам че и твоето мислене е логично
    ЖЕНСК0 СЪМ

Re: како харесват отличниците

еми харесвам едно момче. той е отличник и аз също съм с високи оценки. добре обаче той не ме забелязва. ако има отличници тука да казват на какви теми обичат да говорят, какво търсят в едно момиче и тъй нататък... е дори и да не сте отличници може и да не сте момчета давайте съвети как да го заговоря.
    Кфо си ти бе изрод?!

ами изрод ти го каза що питаш
    ЖЕНСК0 СЪМ

еми харесвам едно момче. той е отличник и аз също съм с високи оценки. добре обаче той не ме забелязва. ако има отличници тука да казват на какви теми обичат да говорят, какво търсят в едно момиче и тъй нататък... е дори и да не сте отличници може и да не сте момчета давайте съвети как да го заговоря.
    ядрена физика, астрономически изчиследния за края на веротността на дарвин за теорията на разплод ..............
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Голям фен
    мисленето ти е логично, обаче има едно ОГРОМНА пречка - ако не рабирах нещо щях да попитам някоя приятелка. и той не е чак толкова тъп че да се сети че го харесвам а не искам това, щото той може да не ме харесва и ще стане една работа...
    абе рискувай бе човек ако не си го заговорила можеш да отидеш да му кажеш две три думи и така лека по лека ша се разговорите пък за ко ще говорите е все едно,нали ще говориш С НЕГО.
    Ако не се устремиш към онова,което искаш,никога няма да го получиш.Ако не попиташ,отговорът винаги ще е "не".Ако не пристъпиш напред,завинаги ще останеш на едно и също място.

Айде Успех!!!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Математика и книги. Обичат да си говорят за това как миришат книгите.

Обичат да си говорят за компютърни игри.
    Хахаха също така обичат да говорят за глобалното затопляне Скука!!!Но ако толкова ти харесва,се опитай да го заговориш на интелектуална тема,за да го впечатлиш!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Математика и книги. Обичат да си говорят за това как миришат книгите.

Обичат да си говорят за компютърни игри.
    Хахаха също така обичат да говорят за глобалното затопляне Скука!!!Но ако толкова ти харесва,се опитай да го заговориш на интелектуална тема,за да го впечатлиш!!!

с това че е отличник искам да кажа само че не се интереснува от темите, които засягат повечето хора от класа ни, а не че е някой задръстен зубър
    ЖЕНСК0 СЪМ

преди имахме един зубър ... беше сладък обаче само тея "интелектуални теми" го засягаха. ест в четвърти клас го приеха в някфа гимназия. а този човечец който харесвам не се засяга особено от това. затова си падам по него. не ви ли звучи логично, че ако беше зубър НЯМАШЕ да го харесвам
    ЖЕНСК0 СЪМ

Супер фен Аватара на lyfche

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Отиваш до него като използваш краката си.
    И го питаш: Здраси.Как сме?
    И чакаш отговор.
    ама той знае че аз говоря по свое желание само с най-добрите си приятелки (2 момичета ) и да отида до него и да го заговоря... веднага ще се разбере че го харесвам пък не искам точно тава да, да, знам че съм луда
    по скайпа според мене е най-добре да го заговоря. просто да подхвана някоя тема по която да говорим и така
    Еми,ако те е страх да не разбере ,че го харесваш,просто го попитай нещо обикновенно смисъл ... абе схващаш . И се дръж естествено . Успех !

още мнения?
    ЖЕНСК0 СЪМ

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    още мнения?
    Отличниците са задръстени зубъри, които няма да успеят в живота.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си