.
Отговор в тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 279
    темата е мнооого смислена
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ето аз съм отличник,пробвай да ме заговориш няма нищо сложно в това

А сега сериозно:Какво значение има дали е отличник,двойкар,преписвач ?Проблема не е в това,ами че теб те е срам да заговориш момче.Няма нищо страшно не хапеме започни съвсем непринуден разговор.Така ще е най-добре.Ако преди това си намисляш теми или фразички забрави-няма да се получи.Така че не се стягай толкова

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Ключ, има достатъчно отговори, пък и темата е малоумна.

щом темата е малоумна и ти пишеш в нея значи и ти си малоумен. отнася се за всички които са "нормални" и пишат в "малоумни" теми
    ЖЕНСК0 СЪМ

оф от мн време се каня да отида до него обаче "умните" ми приятелки ще ме зяпат като пукали а и после като се върна ще почнат "кога ще е сватбата" "аууу гажета" и т.н. аве тъпа работа. иде ми да ги забия ---> ---->
    ЖЕНСК0 СЪМ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от darsit0
    оф от мн време се каня да отида до него обаче "умните" ми приятелки ще ме зяпат като пукали а и после като се върна ще почнат "кога ще е сватбата" "аууу гажета" и т.н. аве тъпа работа. иде ми да ги забия ---> ---->
    ти ако слушаш целия свят ко ще каже по-добре земи се хвърли някъде!!!
    ко толкова те интересува ко ще кажат приятелките ти нали ти ще излизаш с него?!

п.п.С всеки изминал ден света се попърква

Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    ти ако слушаш целия свят ко ще каже по-добре земи се хвърли някъде!!!
    ко толкова те интересува ко ще кажат приятелките ти нали ти ще излизаш с него?!

п.п.С всеки изминал ден света се попърква
    не че ми пука кфо мислят ама цял ден ще ме питат "как може да го харесваш" и т.н. пък не ми се слушат цял ден "умните" им въпроси (не че моите са кой знае какво ама нищо ) за това предпочитам да разберат колкото се може по-късно
    ЖЕНСК0 СЪМ

междо другото мисля че по скайпа ще е по-добре щото няма как някой да разбере че си говорим
    ЖЕНСК0 СЪМ

Най-лесно, със сигурност, но най-добре - дали?

Ключ тая тема вече е безмислена.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Интересна е категорията 'отличник'..
    Всички са амбициозни,но не всички са умни.

Попринцип интелигентните хора се интересуват от по-общите теми.. науки,изкуство,музика(не само модерната,но и от по-далечни години) ,определени видове спорт и т.н.

Другите са хората,чиито капацитет се свежда до зубрене на текстове и алгоритми,музиката,която слушат всички,интернет профили и нови сайтове,компютърни игри и промоцията в супера.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

питаи го да ти помогне за някоя задачка по математика и след тва го заговори

Re: како харесват отличниците

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Отиваш до него като използваш краката си.
    И го питаш: Здраси.Как сме?
    И чакаш отговор.
    ама той знае че аз говоря по свое желание само с най-добрите си приятелки (2 момичета ) и да отида до него и да го заговоря... веднага ще се разбере че го харесвам пък не искам точно тава да, да, знам че съм луда
    по скайпа според мене е най-добре да го заговоря. просто да подхвана някоя тема по която да говорим и така
    Имах същия проблем. Написах му една бележка и го питах в нея дали иска да сме фр. Той ми каза "Не." ама след 2 месеца искаше да сме гаджета... Така че.. давам само пример
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Той май е зубър ми питай го за някой урок

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

отиваш и го питаш: "Колко получи на последната задача на контролното вчера?" И ако той има същия отговор като теб, значи сте родени един за друг

сега ще се пробвам сериозно (колкото и тъп да е въпросът ти)- няма никакво значение дали сте отличници, или не, дръж се според характера му, не според оценките

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Отличниците са хора като всички други и ги интересуват същите теми.

Въпросът ти като цяло е несъществен.
    +1111111111111111

харесват това което харесват др момчета. Тва че са умни не ги прави изроди.

Голям фен
    Как како харесват умни културни момичета, ама от онея дето през деня са притеснителни, а вечерта са тигрици

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Писал ли съм тук ?

Ако не, държа да подчертая словосъчетанието смотани зубъри, защото е много показателно за същността на "отличниците".
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Виж, отличниците са хора като всички останали - просто държат на оценките си, знаничята си (най-вече) и очевидно - бъдещето си. Това, че е момче не означава, че може да държи на тези три неща, но означава, че трудно ще подхванеш разговор, без да се изтормозиш преди това на каква тема да разговаряте.

Не забравяй - преди всичко той е момче! Обича всичко това, което и останалите от неговия пол - жени, коли, спорт.
    Изобщо не си въобразявай, че няма да те огледа от глава до пети, когато заговорите - това, че ти няма да разбереш веднага е друго нещо.
    Започни с нещо елементарно. Обикновен разговор като "Здрасти, как си, какво правиш, нещо ново" ще свърши работа. Не можеш да очакваш чудеса от първия разговор.
    Разбери кой е любия му предмет - за доста момчета това е историята.
    С някоя твоя приятелка можете да отидете при него и групичката, с която обикновено движи и да пробвате да се включите в нея за няколко минути - просто да проведете нормален разговор.
    Физическото също е доста голяма възможност за общуване, освен ако при вас още не важи разделението "момчета - момичета".

Успех! \/
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

оф айде да приемем че не отличник зубър или нещо такова.... да го наречем романтик.
    ЖЕНСК0 СЪМ

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ама ти още ли си тук ? Действай пронто и ще видиш, че не струва.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на dirtyyy

Re: како харесват отличниците

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Отиваш до него като използваш краката си.
    И го питаш: Здраси.Как сме?
    И чакаш отговор.
    ама той знае че аз говоря по свое желание само с най-добрите си приятелки (2 момичета ) и да отида до него и да го заговоря... веднага ще се разбере че го харесвам пък не искам точно тава да, да, знам че съм луда
    по скайпа според мене е най-добре да го заговоря. просто да подхвана някоя тема по която да говорим и така
    знае нещо за теб,виждаш ли

Отличниците,които са задръстени си падат по книги и учене! :P
    А има и отличници,които са супер готини момчета и се интересуват от неща,които интересуват всички др. момчета
    Коли ,игри и т.н
    Но според мен трябва просто да разбереш какво харесва!
    За да имате тема на която да си говорите все пак и така лека полека ще се сближите ;]!
    tAke a dIrty pIcture

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    отличниците обичат високи оценки майна 6+, а ние слабите обичаме тройки
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Писал ли съм тук ?

Ако не, държа да подчертая словосъчетанието смотани зубъри, защото е много показателно за същността на "отличниците".
    Простете ми за спама, но,уважаеми, ти не знаеш какво си правил - писал, неписал - а си позволяваш да даваш генерални определения за хора, чийто начин на живот не познаваш. Съветвам те или да грабнеш мотиката и да последваш призванието си - полето, или да се захванеш със създаването на биологични единици със същата кухина в черепната кутия като твоята. Ако и за това не ставаш... еми намери си от някоя борса едно пластмасово шише вино 2л. за 2лв. и отивай в най-близкия парк да плашиш бабите вечер.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    отличниците обичат високи оценки майна 6+, а ние слабите обичаме тройки
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си