- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- како харесват отличниците
темата е мнооого смислена
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ето аз съм отличник,пробвай да ме заговориш няма нищо сложно в това![]()
А сега сериозно:Какво значение има дали е отличник,двойкар,преписвач ?Проблема не е в това,ами че теб те е срам да заговориш момче.Няма нищо страшно не хапеме започни съвсем непринуден разговор.Така ще е най-добре.Ако преди това си намисляш теми или фразички забрави-няма да се получи.Така че не се стягай толкова![]()
Първоначално написано от peshost
щом темата е малоумна и ти пишеш в нея значи и ти си малоумен. отнася се за всички които са "нормални" и пишат в "малоумни" теми
ЖЕНСК0 СЪМ
оф от мн време се каня да отида до него обаче "умните" ми приятелки ще ме зяпат като пукали![]()
![]()
а и после като се върна ще почнат "кога ще е сватбата" "аууу гажета" и т.н. аве тъпа работа. иде ми да ги забия
--->
---->
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
ти ако слушаш целия свят ко ще каже по-добре земи се хвърли някъде!!!Първоначално написано от darsit0
![]()
![]()
ко толкова те интересува ко ще кажат приятелките ти нали ти ще излизаш с него?!![]()
п.п.С всеки изминал ден света се попърква
не че ми пука кфо мислят ама цял ден ще ме питат "как може да го харесваш" и т.н. пък не ми се слушат цял ден "умните" им въпроси (не че моите са кой знае какво ама нищоПървоначално написано от vikitolove
) за това предпочитам да разберат колкото се може по-късно
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
междо другото мисля че по скайпа ще е по-добре щото няма как някой да разбере че си говорим![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Най-лесно, със сигурност, но най-добре - дали?![]()
Интересна е категорията 'отличник'..
Всички са амбициозни,но не всички са умни.
Попринцип интелигентните хора се интересуват от по-общите теми.. науки,изкуство,музика(не само модерната,но и от по-далечни години) ,определени видове спорт и т.н.
Другите са хората,чиито капацитет се свежда до зубрене на текстове и алгоритми,музиката,която слушат всички,интернет профили и нови сайтове,компютърни игри и промоцията в супера.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
питаи го да ти помогне за някоя задачка по математикаи след тва го заговори
Имах същия проблем. Написах му една бележка и го питах в нея дали иска да сме фр. Той ми каза "Не." ама след 2 месеца искаше да сме гаджета... Така че.. давам само примерПървоначално написано от darsit0
![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Той май е зубърми питай го за някой урок
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отиваш и го питаш: "Колко получи на последната задача на контролното вчера?" И ако той има същия отговор като теб, значи сте родени един за друг
сега ще се пробвам сериозно (колкото и тъп да е въпросът ти)- няма никакво значение дали сте отличници, или не, дръж се според характера му, не според оценките
+1111111111111111Първоначално написано от w0sh
харесват това което харесват др момчета. Тва че са умни не ги прави изроди.
Как како харесват умни културни момичета, ама от онея дето през деня са притеснителни, а вечерта са тигрици![]()
Писал ли съм тук ?
Ако не, държа да подчертая словосъчетанието смотани зубъри, защото е много показателно за същността на "отличниците".
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Виж, отличниците са хора като всички останали - просто държат на оценките си, знаничята си (най-вече) и очевидно - бъдещето си. Това, че е момче не означава, че може да държи на тези три неща, но означава, че трудно ще подхванеш разговор, без да се изтормозиш преди това на каква тема да разговаряте.
Не забравяй - преди всичко той е момче! Обича всичко това, което и останалите от неговия пол - жени, коли, спорт.
Изобщо не си въобразявай, че няма да те огледа от глава до пети, когато заговорите - това, че ти няма да разбереш веднага е друго нещо.
Започни с нещо елементарно. Обикновен разговор като "Здрасти, как си, какво правиш, нещо ново" ще свърши работа. Не можеш да очакваш чудеса от първия разговор.
Разбери кой е любия му предмет - за доста момчета това е историята.
С някоя твоя приятелка можете да отидете при него и групичката, с която обикновено движи и да пробвате да се включите в нея за няколко минути - просто да проведете нормален разговор.
Физическото също е доста голяма възможност за общуване, освен ако при вас още не важи разделението "момчета - момичета".
Успех! \/
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
оф айде да приемем че не отличник зубър или нещо такова.... да го наречем романтик.![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Ама ти още ли си тук ? Действай пронто и ще видиш, че не струва.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
знае нещо за теб,виждаш лиПървоначално написано от darsit0
Отличниците,които са задръстени си падат по книги и учене! :P
А има и отличници,които са супер готини момчета и се интересуват от неща,които интересуват всички др. момчета![]()
Коли ,игри и т.н
Но според мен трябва просто да разбереш какво харесва!
За да имате тема на която да си говорите все пак и така лека полека ще се сближите ;]!
tAke a dIrty pIcture![]()
отличниците обичат високи оценки майна 6+, а ние слабите обичаме тройки![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Простете ми за спама, но,уважаеми, ти не знаеш какво си правил - писал, неписал - а си позволяваш да даваш генерални определения за хора, чийто начин на живот не познаваш. Съветвам те или да грабнеш мотиката и да последваш призванието си - полето, или да се захванеш със създаването на биологични единици със същата кухина в черепната кутия като твоята. Ако и за това не ставаш... еми намери си от някоя борса едно пластмасово шише вино 2л. за 2лв. и отивай в най-близкия парк да плашиш бабите вечер.Първоначално написано от fenastz
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Брях,брях