Ами аз, като човек с отличен успех, бих искал да кажа, че ние наистина сме хора. Не сме от марс. Моите приятели с хубав успех и аз си имаме някакви хобита или по-специални интереси. Научи какъв е неговият такъв. Едни се интересуват от спорт, други от музика, трети от танци и т.н., както при всички останали. Лично мен много би ме зарадвало, ако момичето не ми каже, че любимата му музика е чалга да речем, а поне, че харесва всички стилове. Естествено много бих се зарадвал, в случай, че си има лъубима музикална епоха или музикален жанр, още повече, ако моят и нейният съвпаднат. В общия случай,винаги можеш да го помолиш да ти обясни нещо, което не разбираш по предмет, в който е силен. Предполагам, че ще се радва да ти помогне. А след като попредизвикаш някакъв интерес, покни го да излезете на кафе или да идете заедно на кино. Много е важно, ако в теб има нещо, по-различно от останалите да му го покажеш. От моите познати и отличници, и хора с недотам добър успех не се водим от принципа на стадото, а всеки е индивидуалист. И между другото повечето от нас много мразят компютърни игри. Лично аз не намирам смисъл в тях. Внимавай да не го заговориш ентусиазирано за нещо, което мрази.