Първоначално написано от
fenastz

Първоначално написано от
Gigi1302

Първоначално написано от
fenastz
Писал ли съм тук ?
Ако не, държа да подчертая словосъчетанието смотани зубъри, защото е много показателно за същността на "отличниците".
Простете ми за спама, но,уважаеми, ти не знаеш какво си правил - писал, неписал - а си позволяваш да даваш генерални определения за хора, чийто начин на живот не познаваш. Съветвам те или да грабнеш мотиката и да последваш призванието си - полето, или да се захванеш със създаването на биологични единици със същата кухина в черепната кутия като твоята. Ако и за това не ставаш... еми намери си от някоя борса едно пластмасово шише вино 2л. за 2лв. и отивай в най-близкия парк да плашиш бабите вечер.
Показателен пример за засегнат нърд.
Хах, не се чувствам ни най-малко засегнат. И благодаря, че доказа правотата ми с отговора си. Българската черта да принизяваме всичко до нивото си ми е добре позната. А това, че ти и приятелите ти сте все посредствени и не познаваш никого с поне малко акъл, си е лично твой проблем. Но не се безпокой,колкото и глупав да си, все ще си намериш някой фитнес, в който да "блъскаш" по цял ден,тъй като има много работни места за охранители. А колкото до очевидно многобройните ти комплекси, бих те посъветвал да се консултираш с психолог. Поздрави!