Първоначално написано от
Gigi1302
Брей! Сам ли го измисли или ти подсказа някой.
Колкото до стререотипните ми примери, смятам, че именно ти зададе шаблонизирането на темата с твърдението, че всеки отличник е смотан зубрач.
Много е жалко, че на възраст, на която си позволяваш да даваш съвети в раздел "Секс", не можеш да различиш мъжки от женски стил на писане. Е, за твое улеснение, момче съм.
Любопитен съм дали си чувал гениалната реплика на неколцина учени в областта на генетиката, ако не се лъжа, - "Понеже знаем много, знаем, че нищо не знаем.". Моите лични наблюдения сочат, че именно индивиди от твоята прослойка имат навика да бъдат всезнаещи. Можеш да си сигурен, че осъзнавам напълно нивото си на знания и то е точно такова, каквото ми е необходимо, за да постигна своите дългосрочни цели. "Дългосрочни цели" говори ли ти нещо? Предполагам, че при употребата на думата "цел", в главата ти се заражда мисълта за кръчма.
Много съм изненадан и от препоръката ти да ходя да душа учебници. Смятах, че акълът ти стига поне за да разбереш, че въпреки хубавите оценки, не съм особен почитател на учебниците. Явно IQ-007 не стига за нищо.