Цитирай Първоначално написано от Gigi1302

Брей! Сам ли го измисли или ти подсказа някой.
Колкото до стререотипните ми примери, смятам, че именно ти зададе шаблонизирането на темата с твърдението, че всеки отличник е смотан зубрач.
Много е жалко, че на възраст, на която си позволяваш да даваш съвети в раздел "Секс", не можеш да различиш мъжки от женски стил на писане. Е, за твое улеснение, момче съм.
Любопитен съм дали си чувал гениалната реплика на неколцина учени в областта на генетиката, ако не се лъжа, - "Понеже знаем много, знаем, че нищо не знаем.". Моите лични наблюдения сочат, че именно индивиди от твоята прослойка имат навика да бъдат всезнаещи. Можеш да си сигурен, че осъзнавам напълно нивото си на знания и то е точно такова, каквото ми е необходимо, за да постигна своите дългосрочни цели. "Дългосрочни цели" говори ли ти нещо? Предполагам, че при употребата на думата "цел", в главата ти се заражда мисълта за кръчма.
Много съм изненадан и от препоръката ти да ходя да душа учебници. Смятах, че акълът ти стига поне за да разбереш, че въпреки хубавите оценки, не съм особен почитател на учебниците. Явно IQ-007 не стига за нищо.

Подкрепям те напълно. Хората с малко мозък в главата понеже сърце не им дава да признаят ,че умните хора са нещо повече от тях и директно ги засипват с нападки и обиди.Така те засилват своето самочувствие ,въпреки че самите те си знаят на какво ниво са.
Знам ,че сега е модерно да си напопман вместо умен ,но все някога идва момента в който знанията ти определят стандарта на живот за бъдещето
Аз съм отличник ,но това не ме прави зубър и не означава ,че вися само над учебниците Просто има хора които не понасят другите да са нещо повече от тях и бързат да ги оплюят. За мен хората без цели и план за живота си са просто едни паразити за обществото.Сега когато майка ти и баща ти те гледат е лесно да си тъп,ограничен и какво ли още не ,но идва момента в който трябва сам да си изработиш прехраната и когато не можеш да напишеш две правилни изречения ще работиш на гадна работа за малко пари....
Колкото и да се обясняваме ,на човек който няма елементарна култура не можеш да му обясниш ,че зубърът и отличникът не са две неща които задължително вървят ръка за ръка...