.
Отговор в тема
Страница 11 от 12 ПървиПърви ... 789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 279
    Мега фен
    Престанете да се правите на идиоти и да делите хората на глупаци и отличници. Опитай се да стигнеш до сърцето на един човек. Това, че е отличник, не го прави по-малко човек. Заговори го. Ако си с приятна външност, едва ли ще ти откаже.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Престанете да се правите на идиоти и да делите хората на глупаци и отличници. Опитай се да стигнеш до сърцето на един човек. Това, че е отличник, не го прави по-малко човек. Заговори го. Ако си с приятна външност, едва ли ще ти откаже.
    Много правилно... това че е отличник да не значи че е мега изолирания човек който няма приятели, не излиза от тях само за да учи и т.н. Каквото харесват останалите момчета това харесва и той иди и говори с него какво си седнала тука да ни питаш
    There is no right or wrong, only fun or boring

Голям фен Аватара на darsit0
    вече не ви питам. ако бяхте чели малко по-назад щяхте да разберете
    ЖЕНСК0 СЪМ

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Напълно съм съгласна с теб

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Ти си абсолютно ограничена!
    Да ти е хрумвало,че след като не те забелязва,значи просто не си му интересна,не го интересуваш...кво се опитваш да се навреш,там за където не си...

Re: како харесват отличниците

Цитирай Първоначално написано от darsit0
    еми харесвам едно момче. той е отличник и аз също съм с високи оценки. добре обаче той не ме забелязва. ако има отличници тука да казват на какви теми обичат да говорят, какво търсят в едно момиче и тъй нататък... е дори и да не сте отличници може и да не сте момчета давайте съвети как да го заговоря.

хаха..ми всичко, което и останалите.. не съм момче, нито съм отличничка, но най-добрия ми приятел е точно такъв.. то си е и до човека, но обикновено отличниците или са зубари, или просто момчета с интереси.. седни до него и си поговорете..иии не забравяй, че той също е човек и има чувства нищо, че е отличник..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    Долината На Идиотщината
    Ми те отличниците не са друга раса,заговори го както би заговорила всяко нормално момче,попитай го дали има хобита там такива глупости-ще намериш тема за разговор

Цитирай Първоначално написано от Viche
    Ми те отличниците не са друга раса,заговори го както би заговорила всяко нормално момче,попитай го дали има хобита там такива глупости-ще намериш тема за разговор
    мхм.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от Gigi1302
    Писал ли съм тук ?

Ако не, държа да подчертая словосъчетанието смотани зубъри, защото е много показателно за същността на "отличниците".
    Простете ми за спама, но,уважаеми, ти не знаеш какво си правил - писал, неписал - а си позволяваш да даваш генерални определения за хора, чийто начин на живот не познаваш. Съветвам те или да грабнеш мотиката и да последваш призванието си - полето, или да се захванеш със създаването на биологични единици със същата кухина в черепната кутия като твоята. Ако и за това не ставаш... еми намери си от някоя борса едно пластмасово шише вино 2л. за 2лв. и отивай в най-близкия парк да плашиш бабите вечер.
    Показателен пример за засегнат нърд.
    Хах, не се чувствам ни най-малко засегнат. И благодаря, че доказа правотата ми с отговора си. Българската черта да принизяваме всичко до нивото си ми е добре позната. А това, че ти и приятелите ти сте все посредствени и не познаваш никого с поне малко акъл, си е лично твой проблем. Но не се безпокой,колкото и глупав да си, все ще си намериш някой фитнес, в който да "блъскаш" по цял ден,тъй като има много работни места за охранители. А колкото до очевидно многобройните ти комплекси, бих те посъветвал да се консултираш с психолог. Поздрави!

Мега фен Аватара на Chacho
    Писал ли съм тук ?

Ако не, държа да подчертая словосъчетанието смотани зубъри, защото е много показателно за същността на "отличниците".
    Простете ми за спама, но,уважаеми, ти не знаеш какво си правил - писал, неписал - а си позволяваш да даваш генерални определения за хора, чийто начин на живот не познаваш. Съветвам те или да грабнеш мотиката и да последваш призванието си - полето, или да се захванеш със създаването на биологични единици със същата кухина в черепната кутия като твоята. Ако и за това не ставаш... еми намери си от някоя борса едно пластмасово шише вино 2л. за 2лв. и отивай в най-близкия парк да плашиш бабите вечер.
    Хах, не се чувствам ни най-малко засегнат. И благодаря, че доказа правотата ми с отговора си. Българската черта да принизяваме всичко до нивото си ми е добре позната. А това, че ти и приятелите ти сте все посредствени и не познаваш никого с поне малко акъл, си е лично твой проблем. Но не се безпокой,колкото и глупав да си, все ще си намериш някой фитнес, в който да "блъскаш" по цял ден,тъй като има много работни места за охранители. А колкото до очевидно многобройните ти комплекси, бих те посъветвал да се консултираш с психолог. Поздрави!
    +1

А сега като изспамих, мога да си заспя на спокойствие.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Писал ли съм тук ?

Стереотипно мислене, примесено с банални примери...стимулирано от самочувствие на всезнаещ умник. Върви си души учебниците, мом(и?)ченце.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Че като има 6 по биология и физика не е човек ли Заговаряш го както всяко обикновено момче...

Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Да ти е хрумвало,че след като не те забелязва,значи просто не си му интересна,не го интересуваш...
    е нали целта е да ме ЗАБЕЛЕЖИ очевидно не разбираш за какво говоря и няма да разбереш
    ЖЕНСК0 СЪМ

Писал ли съм тук ?

Стереотипно мислене, примесено с банални примери...стимулирано от самочувствие на всезнаещ умник. Върви си души учебниците, мом(и?)ченце.
    Брей! Сам ли го измисли или ти подсказа някой.
    Колкото до стререотипните ми примери, смятам, че именно ти зададе шаблонизирането на темата с твърдението, че всеки отличник е смотан зубрач.
    Много е жалко, че на възраст, на която си позволяваш да даваш съвети в раздел "Секс", не можеш да различиш мъжки от женски стил на писане. Е, за твое улеснение, момче съм.
    Любопитен съм дали си чувал гениалната реплика на неколцина учени в областта на генетиката, ако не се лъжа, - "Понеже знаем много, знаем, че нищо не знаем.". Моите лични наблюдения сочат, че именно индивиди от твоята прослойка имат навика да бъдат всезнаещи. Можеш да си сигурен, че осъзнавам напълно нивото си на знания и то е точно такова, каквото ми е необходимо, за да постигна своите дългосрочни цели. "Дългосрочни цели" говори ли ти нещо? Предполагам, че при употребата на думата "цел", в главата ти се заражда мисълта за кръчма.
    Много съм изненадан и от препоръката ти да ходя да душа учебници. Смятах, че акълът ти стига поне за да разбереш, че въпреки хубавите оценки, не съм особен почитател на учебниците. Явно IQ-007 не стига за нищо.

Говори му за WOW .. Кажи му, че ако излезе с теб му даваш 1 СМС \ нямам представа за какво са тези СМСи, но момчетата от класа ни побъркват.. започнаха да ни крадат телефоните и да си пращат.. болестно състояние хаха\

за тая тема мога да дам само един

^ ti si mn pros pedal

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Колкото до стререотипните ми примери, смятам, че именно ти зададе шаблонизирането на темата с твърдението, че всеки отличник е смотан зубрач.
    Много е жалко, че на възраст, на която си позволяваш да даваш съвети в раздел "Секс", не можеш да различиш мъжки от женски стил на писане. Е, за твое улеснение, момче съм.
    Любопитен съм дали си чувал гениалната реплика на неколцина учени в областта на генетиката, ако не се лъжа, - "Понеже знаем много, знаем, че нищо не знаем.". Моите лични наблюдения сочат, че именно индивиди от твоята прослойка имат навика да бъдат всезнаещи. Можеш да си сигурен, че осъзнавам напълно нивото си на знания и то е точно такова, каквото ми е необходимо, за да постигна своите дългосрочни цели. "Дългосрочни цели" говори ли ти нещо? Предполагам, че при употребата на думата "цел", в главата ти се заражда мисълта за кръчма.
    Много съм изненадан и от препоръката ти да ходя да душа учебници. Смятах, че акълът ти стига поне за да разбереш, че въпреки хубавите оценки, не съм особен почитател на учебниците. Явно IQ-007 не стига за нищо.

Подкрепям те напълно. Хората с малко мозък в главата понеже сърце не им дава да признаят ,че умните хора са нещо повече от тях и директно ги засипват с нападки и обиди.Така те засилват своето самочувствие ,въпреки че самите те си знаят на какво ниво са.
    Знам ,че сега е модерно да си напопман вместо умен ,но все някога идва момента в който знанията ти определят стандарта на живот за бъдещето
    Аз съм отличник ,но това не ме прави зубър и не означава ,че вися само над учебниците Просто има хора които не понасят другите да са нещо повече от тях и бързат да ги оплюят. За мен хората без цели и план за живота си са просто едни паразити за обществото.Сега когато майка ти и баща ти те гледат е лесно да си тъп,ограничен и какво ли още не ,но идва момента в който трябва сам да си изработиш прехраната и когато не можеш да напишеш две правилни изречения ще работиш на гадна работа за малко пари....
    Колкото и да се обясняваме ,на човек който няма елементарна култура не можеш да му обясниш ,че зубърът и отличникът не са две неща които задължително вървят ръка за ръка...

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от KiNgGRaND
    ^ ti si mn pros pedal
    хаха а ти си мн умен/на и интелигентен/на , научи се как се пише просТ и чак после ми говори

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Хмм не си ли ти този, който загатва, че всеки, който не е отличник, ще стане охранител, ще плаши баби и си мисли за кръчма ? Не е ли малко стереотипно ? Познавам доста хора, много по-възрастни естествено, които са били пълни отличници, а в живота не са се реализирали подобаващо. Не бих се изненадал с твоите "дългосрочни цели" след някоя година да се затрудняваш да свържеш двата края...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Хмм не си ли ти този, който загатва, че всеки, който не е отличник, ще стане охранител, ще плаши баби и си мисли за кръчма ? Не е ли малко стереотипно ? Познавам доста хора, много по-възрастни естествено, които са били пълни отличници, а в живота не са се реализирали подобаващо. Не бих се изненадал с твоите "дългосрочни цели" след някоя година да се затрудняваш да свържеш двата края...
    Ский ся кажи ми в кое даскало учиш и щи кажа дали има файда да си "отличник" там или не. Познавам некви с над 5.50 диплома дето не могат да ми кажат как се решава едно квадратно уравнение(при положение че са имали 6 по математика !)...

Супер фен Аватара на vesinka899
    двойкаджийки
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

За това точно говорех. Аз не загатвам, че тези, които нямат отличен успех са тъпанари, не и всички. Както и не всички отличници са интелигентни - зубрачите. Твърдя, че именно ти си малоумен по няколко причини:
    -когато прочетох мнението ти в темата, аз знаех, че това е първото ти мнение в тук, а ти - не;
    -поставяш под общ знаменател голямо количество хора, за които очевидно нищичко не знаеш;
    -имаш мисленето на дете, което е 12-годишно и приема всичко буквално. Постарах се да съм ясен в разговорите с теб, но ти не си схванал основното, което казвам. Хубаво, едно време отговарях за една групичка петокласници и знам как се общува с дечица;
    -и не, не е стереотипен начинът ми на общуване, стереотипен е твоят начин на мислене. Аз имам навика да се запознавам с хората не като част от някаква общност, а личностите, които представляват.
    Вместо да си търсиш какво още определение да ми лепнеш, замисли се какво ме подтикна да ти пиша...

За това точно говорех. Аз не загатвам, че тези, които нямат отличен успех са тъпанари, не и всички. Както и не всички отличници са интелигентни - зубрачите. Твърдя, че именно ти си малоумен по няколко причини:
    -когато прочетох мнението ти в темата, аз знаех, че това е първото ти мнение в тук, а ти - не;
    -поставяш под общ знаменател голямо количество хора, за които очевидно нищичко не знаеш;
    -имаш мисленето на дете, което е 12-годишно и приема всичко буквално. Постарах се да съм ясен в разговорите с теб, но ти не си схванал основното, което казвам. Хубаво, едно време отговарях за една групичка петокласници и знам как се общува с дечица;
    -и не, не е стереотипен начинът ми на общуване, стереотипен е твоят начин на мислене. Аз имам навика да се запознавам с хората не като част от някаква общност, а личностите, които представляват.
    Вместо да си търсиш какво още определение да ми лепнеш, замисли се какво ме подтикна да ти пиша...

виждам че всички започнахме да се отклоняваме от темата, но след като вече не ми е нужна, можете да продължите спора си
    ЖЕНСК0 СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си