Цитирай Първоначално написано от Gigi1302
Цитирай Първоначално написано от fenastz

Хмм не си ли ти този, който загатва, че всеки, който не е отличник, ще стане охранител, ще плаши баби и си мисли за кръчма ? Не е ли малко стереотипно ? Познавам доста хора, много по-възрастни естествено, които са били пълни отличници, а в живота не са се реализирали подобаващо. Не бих се изненадал с твоите "дългосрочни цели" след някоя година да се затрудняваш да свържеш двата края...
За това точно говорех. Аз не загатвам, че тези, които нямат отличен успех са тъпанари, не и всички. Както и не всички отличници са интелигентни - зубрачите. Твърдя, че именно ти си малоумен по няколко причини:
-когато прочетох мнението ти в темата, аз знаех, че това е първото ти мнение в тук, а ти - не;
-поставяш под общ знаменател голямо количество хора, за които очевидно нищичко не знаеш;
-имаш мисленето на дете, което е 12-годишно и приема всичко буквално. Постарах се да съм ясен в разговорите с теб, но ти не си схванал основното, което казвам. Хубаво, едно време отговарях за една групичка петокласници и знам как се общува с дечица;
-и не, не е стереотипен начинът ми на общуване, стереотипен е твоят начин на мислене. Аз имам навика да се запознавам с хората не като част от някаква общност, а личностите, които представляват.
Вместо да си търсиш какво още определение да ми лепнеш, замисли се какво ме подтикна да ти пиша...

виждам че всички започнахме да се отклоняваме от темата, но след като вече не ми е нужна, можете да продължите спора си