Първоначално написано от
fenastz
Хмм не си ли ти този, който загатва, че всеки, който не е отличник, ще стане охранител, ще плаши баби и си мисли за кръчма ? Не е ли малко стереотипно ? Познавам доста хора, много по-възрастни естествено, които са били пълни отличници, а в живота не са се реализирали подобаващо. Не бих се изненадал с твоите "дългосрочни цели" след някоя година да се затрудняваш да свържеш двата края...
За това точно говорех. Аз не загатвам, че тези, които нямат отличен успех са тъпанари, не и всички. Както и не всички отличници са интелигентни - зубрачите. Твърдя, че именно ти си малоумен по няколко причини:
-когато прочетох мнението ти в темата, аз знаех, че това е първото ти мнение в тук, а ти - не;
-поставяш под общ знаменател голямо количество хора, за които очевидно нищичко не знаеш;
-имаш мисленето на дете, което е 12-годишно и приема всичко буквално. Постарах се да съм ясен в разговорите с теб, но ти не си схванал основното, което казвам. Хубаво, едно време отговарях за една групичка петокласници и знам как се общува с дечица;
-и не, не е стереотипен начинът ми на общуване, стереотипен е твоят начин на мислене. Аз имам навика да се запознавам с хората не като част от някаква общност, а личностите, които представляват.
Вместо да си търсиш какво още определение да ми лепнеш, замисли се какво ме подтикна да ти пиша...