.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Град
    Burgas

Странни сънища

Здравйте на всички.Знам че не е тука мястото да питам нооо не ме бива много в съновниците и за тва ако някой може да ми помогни ще съм му много благодарен.Малко ме е срам ноо.Та много често сънувам че правя секс с близак роднина (майка ми) и то не всеки път че правим нещо по някои път е сънувам само гола и такива работи.Някои може ли да ми кажи какво означават тези сънища.

Сънуваш ли еротика, очакват те приятни и спокойни дни. това пише в съновника
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Град
    Burgas
    Мхм ноо защо майка ми е в съня

Град
    Sофiiя City xD

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Чувал ли си за Зигмунд Фроид и Едиповия комплекс.... Ееее нещо такова ....
    През периода на протичането на Едиповия комплекс, детето е обзето от чувство на любов и привързаност към родителя от противоположния пол и от чувство на омраза и съперничество към родителя от същия пол.
    Проблема в случая е, че този период протича между 3тата и 6тата година след раждането на детето!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Burgas
    Но аз съм на 24 години

Мега фен Аватара на Hilary_
    Означава, че си извратен ..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Чувал ли си за Зигмунд Фроид и Едиповия комплекс.... Ееее нещо такова ....
    През периода на протичането на Едиповия комплекс, детето е обзето от чувство на любов и привързаност към родителя от противоположния пол и от чувство на омраза и съперничество към родителя от същия пол.
    Проблема в случая е, че този период протича между 3тата и 6тата година след раждането на детето!
    Moжеби при него е в по-късен етап,a инaче си прав,та така с майка ти близки ли сте,говорите ли,да не би да са разведени родителите ти,може да е от пубертета,всичко ще отмине спокойно
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на play23
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Айде компетенцията се обади Ти ако не пишеш в всяка тема просто... Айде не пиши глупости или ако поне пишеш нещо се обоснови. Завършила ли си психология че да правиш такива крайни изказвания? По-добре си замълчи излaгаш се

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    *Еротика* - Сънуваш ли еротика, очакват те приятни и спокойни дни.

Сънуваш ли, че *правиш секс*, значи ще имаш успех или сексуалният ти живот е добър.

*Секс, сексуални перверзии* - Сънуваш ли сексуални перверзии, значи че емоционален или физиологичен проблем и се нуждаеш от специализирана помощ. Ако сънят е оставил неприятни усещания, очаквай притеснения, проблеми и объркване в интимния или професионалния ти живот. Наблюдател ли си на сексуален акт насън, значи затрудненията ти идват от собствената ти нерешителност и инертност. Участник ли си в съня си в сексуален акт и това ти доставя удоволствие, ще се радваш на приятни изживявания в реалността и ще успееш да сложиш ред в действията си.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от play23
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Айде компетенцията се обади Ти ако не пишеш в всяка тема просто... Айде не пиши глупости или ако поне пишеш нещо се обоснови. Завършила ли си психология че да правиш такива крайни изказвания? По-добре си замълчи излaгаш се
    аххьхахьа ти ше си последния човек, който има правото да ми казва ... така, че ТИХООО!!

A защо точно аз? Я земи малко си затвори устата, като не си права. И земи малко си почини от тоя форум, че ти е взел акъла

Цитирай Първоначално написано от play23
    A защо точно аз? Я земи малко си затвори устата, като не си права. И земи малко си почини от тоя форум, че ти е взел акъла
    Явно трябва да ти се повтаря .. не ми казвай какво да правя, защото така или иначе не ме вълнува твоето или на който и да е мнението от тук! Дали съм права или не ми минава някъде си ти НЕ можеш да казваш кое е правилно и кое не .. въпрос на лична гледна точка .. това, че ти не си съгласна с мен си е ЛИЧНО твой проблем и не си прави труда да ме занимаваш.. !

Нямам нищо против теб, просто в някой теми не е хубаво да се пише без да си компетентен Ще земе нещо да се паникьоса момчето

.. това, че не съм развивала теориите за "Зигмунд Фроид и Едиповия комплекс" не значи, че не съм права ..

п.с. не беше нужно да се осира темата, за да ми напишеш накрая "аз нямам нищо против теб" .. се едно зарежи .. стига толкова спам ..

Хубаво, макар че и тука не си съвсем права ама остави...

Голям фен Аватара на revolver
    Брато това с майка ти е доста перверзно !!
    Пич ако продължаваш да ги стнаваш тия сънища отиди на психолог .

Нещо не ти е наред.Проблема е във вашия мозък

офф вие бати вкарахте го в 4 км , може би нещо си се стресирал тея дни или ти е направиловпечатление спокс добре си
    Life is good , but isn't forever !

Град
    Враца
    Сънуваш майка си ...гола отиди на ветеринар да си чувал за едиповия комплекс ? Болестно състояние при което образно казано "искаш да го набиеш на майка си.
    Ако се опитваш да пускаш бъзици нито тук е мястото нито темата е за жалката ти ирония.
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

sanuvax 4e karam tank pred E N D K

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от Increedible
    И ти ли ?

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Re: Странни сънища

Цитирай Първоначално написано от Peshko
    Здравйте на всички.Знам че не е тука мястото да питам нооо не ме бива много в съновниците и за тва ако някой може да ми помогни ще съм му много благодарен.Малко ме е срам ноо.Та много често сънувам че правя секс с близак роднина (майка ми) и то не всеки път че правим нещо по някои път е сънувам само гола и такива работи.Някои може ли да ми кажи какво означават тези сънища.
    сънуваш как си ебеш майката ли е ??

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Increedible
    ох не

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си