- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странни сънища
Здравйте на всички.Знам че не е тука мястото да питам нооо не ме бива много в съновниците и за тва ако някой може да ми помогни ще съм му много благодарен.Малко ме е срам ноо.Та много често сънувам че правя секс с близак роднина (майка ми)![]()
![]()
и то не всеки път че правим нещо по някои път е сънувам само гола и такива работи.Някои може ли да ми кажи какво означават тези сънища.
![]()
![]()
![]()
Сънуваш ли еротика, очакват те приятни и спокойни дни. това пише в съновника![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
Мхм ноо защо майка ми е в съня
Чувал ли си за Зигмунд Фроид и Едиповия комплекс.... Ееее нещо такова ....
През периода на протичането на Едиповия комплекс, детето е обзето от чувство на любов и привързаност към родителя от противоположния пол и от чувство на омраза и съперничество към родителя от същия пол.
Проблема в случая е, че този период протича между 3тата и 6тата година след раждането на детето!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Но аз съм на 24 години
Означава, че си извратен ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Moжеби при него е в по-късен етап,a инaче си прав,та така с майка ти близки ли сте,говорите ли,да не би да са разведени родителите ти,може да е от пубертета,всичко ще отмине спокойноПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Айде компетенцията се обадиПървоначално написано от Hilary_
Ти ако не пишеш в всяка тема просто...
Айде не пиши глупости или ако поне пишеш нещо се обоснови. Завършила ли си психология че да правиш такива крайни изказвания? По-добре си замълчи излaгаш се
![]()
*Еротика* - Сънуваш ли еротика, очакват те приятни и спокойни дни.
Сънуваш ли, че *правиш секс*, значи ще имаш успех или сексуалният ти живот е добър.
*Секс, сексуални перверзии* - Сънуваш ли сексуални перверзии, значи че емоционален или физиологичен проблем и се нуждаеш от специализирана помощ. Ако сънят е оставил неприятни усещания, очаквай притеснения, проблеми и объркване в интимния или професионалния ти живот. Наблюдател ли си на сексуален акт насън, значи затрудненията ти идват от собствената ти нерешителност и инертност. Участник ли си в съня си в сексуален акт и това ти доставя удоволствие, ще се радваш на приятни изживявания в реалността и ще успееш да сложиш ред в действията си.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
аххьхахьа ти ше си последния човек, който има правото да ми казва ... така, че ТИХООО!!Първоначално написано от play23
![]()
Priceless .. <3
A защо точно аз? Я земи малко си затвори устата, като не си права. И земи малко си почини от тоя форум, че ти е взел акъла![]()
Явно трябва да ти се повтаря .. не ми казвай какво да правя, защото така или иначе не ме вълнува твоето или на който и да е мнението от тук! Дали съм права или не ми минава някъде си ти НЕ можеш да казваш кое е правилно и кое не .. въпрос на лична гледна точка .. това, че ти не си съгласна с мен си е ЛИЧНО твой проблем и не си прави труда да ме занимаваш.. !Първоначално написано от play23
![]()
Priceless .. <3
Нямам нищо против теб, просто в някой теми не е хубаво да се пише без да си компетентенЩе земе нещо да се паникьоса момчето
![]()
.. това, че не съм развивала теориите за "Зигмунд Фроид и Едиповия комплекс" не значи, че не съм права ..![]()
![]()
п.с. не беше нужно да се осира темата, за да ми напишеш накрая "аз нямам нищо против теб" .. се едно зарежи .. стига толкова спам ..![]()
Priceless .. <3
Хубаво, макар че и тука не си съвсем права ама остави...
Брато това с майка ти е доста перверзно !!
Пич ако продължаваш да ги стнаваш тия сънища отиди на психолог .
Нещо не ти е наред.Проблема е във вашия мозък
офф вие бати вкарахте го в 4 км , може би нещо си се стресирал тея дни или ти е направиловпечатлениеспокс добре си
![]()
Life is good , but isn't forever !
Сънуваш майка си ...гола![]()
![]()
отиди на ветеринар
![]()
да си чувал за едиповия комплекс ? Болестно състояние при което образно казано "искаш да го набиеш на майка си.
![]()
Ако се опитваш да пускаш бъзици нито тук е мястото нито темата е за жалката ти ирония.
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
sanuvax 4e karam tank pred E N D K
Първоначално написано от Peshko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()