- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се съберем отново?
Ситуацията е следната, имах много странна връзка с момиче от квартала, ходихме няколко месеца, излизахме си, забавлявахме се, всичко беше ок. Лятото се случи така че не успехме да направим така че да почиваме по едно и също време и аз заминах с мои приятели в провинцията, след което ходихме и на море с тях, от деня на заминаването ми тя не ми се обади нито веднъж, нито смс-и - нищо... аз по същия начин, също не я потърсих. И така от лятото до сега не сме се чували... тогава не ми беше кофти, нито се сещах за нея, просто я забравих. След като си се прибах също не съм я срещал. Незнам какво ми става сега, но ми е много кофти и бих искал пак да излизам с нея, какво мислите имам ли някакъв шанс, кажете как да постъпя, какво да и кажа, да и звънна ли, по скайп ли, по фейс ли?
След почти 1 година тя може да е сменила 3...
А също така след 1 година и господ не може да ти помогне.. да си се сетил по рано мой чуек![]()
![]()
It's too late...
Първоначално написано от stupid0boy
Мхм,а най-глупавото е ,че след като вече явно няма какво да правиш,няма ги летните забавления ,чак тогава ти се сещаш за нея?!
Ами като за начало,може би тя е чакала ти да я потърсиш,най-малкото ти си заминал не тя нали ?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Да се беше сетил по -рано ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами те преди мен го казаха - минало е лятото и сега нямаш какво да правиш и се сещаш за нея... Можеш да я потърсиш, но не очаквай интересът й към теб да е същият... И изобщо - не очаквай дори да пожелае да излезнете и т.н.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
++ Ти си си виновен, че не си я потърсил .. немисля че можеш да направиш нещо след толкова времеПървоначално написано от balu4ka
Защо толкова късно - защото не мога да контролирам чувствата си, сега, защото така го чувствам сега... Толкова ли е безнадеждна ситуацията?
Е кажете кво да направя директно ли да я питам дали си има някой в момента и дали още има интерес към мен???
Ако директно я питаш "Здрасти, ти имаш ли си гадже в момента или си сама?" ще реши, че нямаш какво да правиш и си решил да си опиташ късмета с която и да е, само да е свободна... (поне аз това бих си помислила). Заговори я например с "Здрасти, как си? Отдавна не сме се виждали - какво ново при теб?"... с някви такива неща и той разговора ще потръгне и ще усетиш по държанието й дали има интерес или не да пробвате пак...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
10х, ще видим какво ще стане
Потърси я и получи ли се нещо отново по-добре не пренебрегвай така момичето нито чувствата иЗащото 3ти пат и да искаш няма да има.. (ако има и 2ри изобщо) Успех
![]()
пиши й у скайпа,абе потърси я,може пак да станете приятели![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
слушай женатаПървоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
сетила са Мара да Го Набара![]()
![]()
If I played you like a toy?
Съгласна съмПървоначално написано от GossipGirl89
Но ако разбереш, че си има гадже, не се опитвай да ги разделиш само, защото я харесваш.Точно, защото я харесваш я остави да е щастлива с него
Успех все пак!
Просто.. Никога не е късно !![]()
Мани ги слушай![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Напълно подкрепямПървоначално написано от DevilWish
![]()
Първоначално написано от buuu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти пишеш на кирилица... ??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!![]()
Ти доста късно си се сетил...
приятел твърде късно
мъже...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!