Здравейте.Мисля,че хванах вирус на компа.
В скаипа както си пиша и изведнъж аватара се маха,написаното в балончето изчезва,а това там дето е отпочивам,ингонито се появява въпросителен.Освен това в Paint,немога да запетявам нищо.Например ако си нарисувам нещо и тръгна да го запаметявам ми изписва че неможе да се запише.Като влезна в vbox7 и отгоре ми се появават някакви надписи.Сега,в този саит всичко ми е разбъркано.Днес играех Gta и отидох замалко в другата стая,а когато се върнах компа се рестартираше.
Според мен е вирус.Вие как мислите??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
ванесаООплд ше доа ти го оправя ,имам сръчни ръце
![]()
![]()
ела,ела ма да го оправишПървоначално написано от deFakto
![]()
windows-а ти прави проблеми сигурно. Ресни компа и пробвай пак. Може да почистиш малко C:\-то или виж дали има нужда от дефрагментация.
ако не е т'ва то аз съм пас.
Станислава
еми от какво може да е?Първоначално написано от t0d1t0
П:П-Неразбирам,НИЩО от компютри..![]()
ми ко правиш на компютъра тогава? Може да се каже,че почти всеки ден се занимавам с такива като теб дето ползват компа само за запознанства,чатове и т.н.... Питай някой по-компетентен,защото няма смисъл да ти обясняваме тука като ти не знаеш нищо къде е. (демек занеси го за поправка) Може да ти направят преинсталиране - 10 лева г/д ще ти излезе.
Станислава
птичи вирОс
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
при такава гама от проблеми .. дории и да му направиш клизма .. после да махнеш вироса няма оправия .. оправията е преинстал
един преинстал с конфигуриране на WIn качване на драйвъри приложен софтуер игри ми се струва че ще отнеме повече време.
ке това преинсталиране за 10 кинта бре? 30 лева е стандарта да кажем. във фирмен сервиз(IBM,DELL...) струва 40 евро ако не се лъжа.
до авторката на колко си за да видим дали като го оправим ще намажем и друго? иначе може да ти предложим и посещение до дома ако си от София да го оправим срещу заплащане...иначе може тука по нета да си баем няколко дена докато не се ядосаш и не вземеш чука
edit ти си от пловдив виж ако имам време и желание може един teamviewer/realvnc да опънем
ае ръгни едно AVG 8.5, и сканирай целия комп.... ако не стане преинстал на уина....![]()
![]()
Подкрепям това мнение с две ръце!Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Не забравяй че ако нямаше такива потребители нямаше да има работа за теб !ми ко правиш на компютъра тогава? Може да се каже,че почти всеки ден се занимавам с такива като теб дето ползват компа само за запознанства,чатове и т.н....![]()
По проблема - първо преинсталация - много наложителна, след като я направиш е хубаво да си инсталираш антивирусна - от безплатните avast, avg и др. и редовно да ги обновяваш или някоя платена, но не изпиратстване, да си инсталираш firewall - Zone Alarm например - той ще те пита на кои програми да даде достъп до интернет и на кои не. После правиш един image след като всичко е както трябва с всички нужни програми с Norton Ghost или др.
Можеш да използваш и онлайн вирус - скенери, като повечето изискват Internet Explorer. Наслука с вирусите!!!![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
Тък може да помогне от другата тема т.4
Нямаш достатъчно свободна памет в C:\
Вземи да си почистиш малко компютъра и ще се оправи.![]()
Първоначално написано от Disrespect
![]()
амии преинстал? XD
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞