- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарявали ли са ви романтични почивки?
Е,приятелите/лките подарявали ли са ви романтични почивки в и извън страната?На колко сте били?Ходили ли сте?Къде и колко време ?
Питам защото моят приятел обмисля да ми подари,но единственият проблем са родителите ми ...![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Не за сега не, защото не сме имали възможност, тъй като съм на зъби със свекъра миНо сега на лятната ваканция ще идва с мен за 1на седмица в България и от там може би ще отидем заедно в Турция
Ще бъде страхотно
![]()
Хмм,пожелавам на всички да имате такива почивки и да бъдат страхотни,надявам се и аз да имам![]()
Да, заведе ме във Виена на меден месец.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
КъсметлийкаПървоначално написано от LadyDi
Още мнооого,много дълги години заедно ви пожелавам!
Благодаря![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да,на 18 съм и беше страхотно
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Дека пари? Кризата ни удря всички! ВСИЧКИ I TELL YOU!
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
аз като стана на 18 тръгвам САМА да обикалям света с трабанче!![]()
Аз предпочитам пешачката...някак си е по яко на автостоп о.о. Само трябва да се внимава за тираджии xD, че те са опасни xD, а и от къде пари за бензин на това трабантче? То да не въри на вода?Ама и водата е с пари в днешно време. Отидеш си налееш от чучура нейде...и айде некой иде и вика" Айде моме/момко са тука 20 леа че си сипваш от водъта" и беж да те нема, ама то дори и да е така... това са ти максимум 1-2 километра с трабантчето ако не прогние картона от водата о.о
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Преди 3 години (т.е. 15 годишна) тогавашния ми приятел ме заведе на почивка в една вила край морето за 5 денаХодили сме и в една вила на около 20-тина км. от моя град (4-5 пъти сме ходили там).
Когато бях на 17год. тогавашния ми приятел (ест. не този от по-горе) ме заведе за 3 дена в Румъния
Миии като цяло това еЕстествено и на други места съм ходила с гадже,но тогава е имало и други хора с нас,така че не ги броя
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
да с бившия ми,с който бяхме 5 години заедно сме ходили на мн места. На морето,на планина,гърция,турция и 1 път в лондон бяхме за седмица беше перфектно...еххх![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
хах предстаам си как 13-15 годишни ходят на романтични почивки..
Отиди когато сама може да си платиш подобна екскурзия. Не му се овисвай на врата.
Все още не
Радвам се че темата ми има интерес![]()
димитър_ак,не му се овисвам на врата,това че той е споменавал няколко пъти за такова нещо,не означава че аз съм го карала (: