.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: оценки !

оценки !

Попринцип съм една от най-силните учинички в класа ми,но имам проблем днес класната ни взе бележниците за проверка,а аз имам една 2 по англ език и не съм казвала на майка ми.Проблема е в това ,че тя няма да ми се кара за шибаната оценка , а за тва че не съм и казала като съм я изкарала и сега не знам кво ще правя като я види в бележника

Еми казваш и просто мамо незнаех,че ми е нанесена или просто и казваш,че ти е било трудно да и кажиш,че имаш 2-ка.. Можеш да си измислиш,че госпожата ви е дала писменно за 10-15 минутки и не си успяла да го направиш.. и аз бях така миналата година като изкарах 2-ка ама като казах на наще мина необичайно добре..

Град
    Видин (:
    Аз като получа 2-ка по някой предмет винаги казвам на наще. Сега имам 2-ка по математика и не им казах защото не са в БГ и смятам да я поправя, тогава ще им кажа.
    Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.

http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/

Ох...това ми е доста познато аз пък имам две 2ки за който незнаят наще и и 2те са в бележника благодарение на моята класна...u are not alnoe и...за сега няма да им го давам,а като го видят ще мислим ....

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    пуу кво толкова като ти се скара
    ще повика малко и после тишина
    пък ти защо не и казваш, щом не ти се кара като имаш?
    глупава работа...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Отдавна не ми се е случвало да се чудя как да кажа на родителите си за оценка. Сега по- скоро се чудя как да я оправя така, че да не се отрази зле на дипломата ми и понататашното ми образование.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    от 9 клас казвам всяка оценка на нашите, естествено питат ме как я получи и защо я получи, но ги оправам
    няма от какво да се притесняваш

еее супер класната не я е нанесла а аз си я написах и дадох на тази по англ да се подпише

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от malinkata
    еее супер класната не я е нанесла а аз си я написах и дадох на тази по англ да се подпише
    Браво
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Аз ако ти бях майка, нямаше да ти викам... Все пак всички знаем, че за да изкараш двойка, трябва абсолютно нищо да не знаеш... Дали двойки или шестици, то си е за твоя сметка. Бонусът при второто са повече отворени врати в бъдещето При първото бонус няма

Супер фен Аватара на Di
    ШОК И УЖАС ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ!
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    BurgasS
    Аз имам много двойки и тройки даже не съм ги броила
    а не съм казала на наще и имам много проблеми не само в къщи и не ми се мисли като ми видят пустия бележник какво ще става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си