Попринцип съм една от най-силните учинички в класа ми,но имам проблем днес класната ни взе бележниците за проверка,а аз имам една 2 по англ език и не съм казвала на майка ми.Проблема е в това ,че тя няма да ми се кара за шибаната оценка , а за тва че не съм и казала като съм я изкарала и сега не знам кво ще правя като я види в бележника
Еми казваш и просто мамо незнаех,че ми е нанесена или просто и казваш,че ти е било трудно да и кажиш,че имаш 2-ка.. Можеш да си измислиш,че госпожата ви е дала писменно за 10-15 минутки и не си успяла да го направиш.. и аз бях така миналата година като изкарах 2-ка ама като казах на наще мина необичайно добре..![]()
Аз като получа 2-ка по някой предмет винаги казвам на наще. Сега имам 2-ка по математика и не им казах защото не са в БГ и смятам да я поправя, тогава ще им кажа.![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Ох...това ми е доста познатоаз пък имам две 2ки за който незнаят наще и и 2те са в бележника благодарение на моята класна...u are not alnoe
и...за сега няма да им го давам,а като го видят ще мислим ....
пуу кво толкова като ти се скара
ще повика малко и после тишина
пък ти защо не и казваш, щом не ти се кара като имаш?
глупава работа...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Отдавна не ми се е случвало да се чудя как да кажа на родителите си за оценка. Сега по- скоро се чудя как да я оправя така, че да не се отрази зле на дипломата ми и понататашното ми образование.
от 9 клас казвам всяка оценка на нашите, естествено питат ме как я получи и защо я получи, но ги оправам![]()
няма от какво да се притесняваш![]()
еее супер класната не я е нанеслаа аз си я написах и дадох на тази по англ да се подпише
![]()
БравоПървоначално написано от malinkata
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Аз ако ти бях майка, нямаше да ти викам... Все пак всички знаем, че за да изкараш двойка, трябва абсолютно нищо да не знаеш... Дали двойки или шестици, то си е за твоя сметка. Бонусът при второто са повече отворени врати в бъдещетоПри първото бонус няма
![]()
ШОК И УЖАС ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ!![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз имам много двойки и тройки даже не съм ги броила
а не съм казала на наще и имам много проблеми не само в къщи и не ми се мисли като ми видят пустия бележник какво ще става![]()