- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
Кодово Име " Чистачът" .. НеВероятна екшън комедия.. гледайте го![]()
![]()
A Word`s, just a word.. `till you mean what yoou say!
---------------------------------------------------------
Всяко чудо за 3 дни!
Последно гледах Ангъс,прашки и целувки с език.Много готино филмче.
Сблъсъка на титаните обаче нещо останах разочарована меко казаноЗа Пърси Джаксън филма ме грабна веднага, а този тук... някак си прекалено претупан ми се стори. Супер бързо се случваха нещата и общо взето не ми хареса. Иначе от страна на ефекти беше много добър ама за тия гомели приказки дето се изговориха за него... не си струва
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
miss march
Camille![]()
![]()
![]()
Нямам думи с които да опиша този филм...До такава степен ме докосна, че след края му седя и рева и рева и не мога да спраДори на "Титаник", "Незабравимата", "Тетрадката" и всички други драми и романтики не съм плакала така! Не знам защо толкова ми повлия, но има нещо уникално в този филм. Отначало си викам: абее нещо филма не е в ред...смахнат ми беше....после се преобърна мнението ми на 180 градуса....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от brokeninside13
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
"Romeo and Juliet" от 1968г.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
SAL 6 - ОТВРАТИТЕЛЕН ФИЛМ!! Повърнах 3 пъти докато го гледах!Само от писъците им ми се повдигна!
![]()
SAW ли искаш да кажеш? И наистина ли си повръщала или само образно го каза?Първоначално написано от BabyBluee
![]()
Audio ergo sum
за филма от 2007ма ли става въпрос или за " дамата с камелиите ", който е доста стар ?Първоначално написано от gabi_94
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Sex and the City - 1 season again Babyyyyyyy![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
за този от 2007...Гледай го, но може и да не ти хареса, леко е странен....в началото особеноПървоначално написано от Sofff
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Back up plan - обикновен филм, на места имаше смешни моменти, не е кой знае какво
The Proposal - определено ми хареса
Eclipse - не е зле направен, хареса ми повече от книгата![]()
Vampires Suck - забавен е![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
All the Pretty Horses гледах последно. Matt Damon![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мда SAL , SAW - все тая (Убийствен пъзел демекПървоначално написано от ArrowsOfDeath
) наистина повръщах!
Grown Ups - доста свежарско филмчеНе е типичната просташка тийн комедия, но е хубаво
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Vampires Suckстава...
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
и аз го гледах днес, от доста време не се бях смяла така на филмПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
също и When in Rome, много ми хареса и на него се посмях
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Sherlock Holmes абе интересен е само че края много ме издразнихем разгадава случая, хем има още нещо дето не е таман
сега се глася да гледам Sex and the City първата част
Ще има и втора част Шерлок Холмс и дано да е интересна като първата.Първоначално написано от NnIkITYy
Audio ergo sum