- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
Булчински войни![]()
Беши много лигаво,момическо и забавно с хепи едн разбира се![]()
Хареса ми хахахахаха
"Сексът и градът "- двете части и "Избраният". Пъврвите два ми харесаха, защото обичам този тип филми- помагат да разпуснеш. И да, обнадеждават ме по някакъв начин. А третият ми хареса заради и идеята и готиния Роб Шнайдър.![]()
ами току-що гледах The Clique (Бандата) .. много интересен тийнейджърски филм .. моля ви кажете ми някой подобен на него който се разказва така за момичета и модаа абе да е като този много е хубав но не ми казвайте лоши момичета гледала съм го плс кажете ми като този филм Бандата подобен
...
The King of comedy![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Piranha / Пираня (2010) - Доста брутален и психо филм (Ако може така да се определи)! Обожавам ужасите, но от този буквално и наистина ми стана лошо! То не бяха очи, черва, бъбреци, кървища к'во ли не беше!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
the onion movie - няма такава гавра![]()
The Chosen One - не ми хареса![]()
Гледах Camp Rock 2 ..май така се казваше![]()
Голяма боза...
![]()
![]()
А гледах и "Кошмара преди Коледа" - отново не съм сигурна дали така се казва..не ми харесаа![]()
![]()
Агент Солт ми хареса
![]()
![]()
Гледах и Шум на пари...така не съм се смяла на филм..от доста време..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Fun with Dick and Jane - голяма комедия, макар малко старичък (2005) ви го препоръчвам !!!![]()
![]()
![]()
♥ I love music ♥
Класната пусна някакъв филм за неандерталците![]()
по- гнусни неща не бях виждала
![]()
![]()
![]()
Harry Potter and the Half Blood Prince ( ПОСЛЕДНИЯ ФИЛМ )
Ааа инъче гледам всяка вечер по една серия на свръхестествено![]()
![]()
![]()
Значи последно гледах "RED" с Брус Уилис - става, но честно казано мисля че не му е един от най-силните филми.![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И аз днес гледах тоя RED.Не ми хареса изобщо.
Вчера гледах The Chosen One,Mirrors2,също ми се сториха глупави.Нещо напоследък не си намирам хубав филм за гледане![]()
it's a mad mad mad world -невероятен филм,един от най смешните и забавни филми правени някога.Горещо го препоръчвам.Старичък е от 1963,но е истинска комедийна класика.Много му се изкефих.
Нямам спомен, защото не беше скоро. Иначе препоръчвам Taken - интересен е. От същия жанр са Leon - the professional и A-team.
За по-романтичните, този ще ви хареса - Letters To Juliet.![]()
4.3.2.1 - въпреки негативните коментари на мен лично ми хареса филмчетоНе е лошо стига да му схванеш смисъла
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!