- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
Преди няколко дни гледах филма за онова куче ХачикоДоста плаках, много хубав филм
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Inception![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Little Fockers - Края ме скъса от смях, особено ремикса![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
The Girl Next Door - скоро не го бях гледал, екстра е.
Bring it on - от 2010 година
Humans need fantasy to be human.
Faster
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Вчера на кино "Season of the Witch"- як е и си заслужаваше 9-те лв ама не очаквах да е страшенТо не беше много де ама си имаше кофти моменти
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
"Аз,роботът" много готин филм (:
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
В тила на врага,един от любимите филми.Гледам го не знам за кой път,и все още има тръпка.![]()
A good year . .
Много добър филм , бих казала. ^^
Supernatural
Yes man![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Пришелецът срещу нинжа .. Беше е ужаси, а беше нечовешки смешен. Тея японци не стават за такива филми-страшно много въжета, абе големи филми.![]()
Ми от сутринта гледах 2: She's The Man и John Tucker Must Die![]()
И 2-та са много яки!
Can't get you outta my mind ♡
Ваканцията - много ми хареса
Снощи гледах Pride and prejudice това е единствения филм,който ме остави без дъх...няма втори като него
Извинявай,само да те попита-от коя година?Защото са правени много,но лично аз съм гледала само от 2005.Обмислям да си изтегля мини сериала или пък екранизацията от 1995.Първоначално написано от vampireheart
По темата-Save the last dance.
Механикът гледах последнои мога да кажа, че бива за губене на време
![]()
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Once Upon A Time In Mexico <3
гледах го преди седмица и също нямах представа че е страшен но ми харесаПървоначално написано от GossipGirl89