- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Китайците
Не забравяй, че спечелихме евро 2004 и отиваме на световно 2010Първоначално написано от w0sh
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Да и на световното пак ще играят всеки мач за равен. Показвайки как футбола може да е грозна игра.
Давайте момчета. Този път ще се класирате ли само с равни мачове?
футбол се играе за победа, а не за да не загубиш.
Кънте, те гърците са наказни от историята.
Сега са просто група мелези в държава, която отдавна не е тяхна.
1.Искам да ми копираш това което съм писал "че мразя българи"Първоначално написано от SofiaRegularCunt
2.Не живея в България
3.Никога не съм казвал, че мразя българския език
4.Айде пак преди 10 години, човек (може и примат да си) стига живя в старите времена осъзнай се, нещата вече не са такива.
А вие си стойте по къщичките под оделцата с компютърчетата и оставете власта в чужди ръцеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Хубава коледа си спретнаха. Догодина пак.
Може и нашето "елинче" с робски произход да се пръкне сред тълпите да изяде някоя друга палка.
темата се казва китайци, вие коментирате гърци.. ко станА тука
И аз това се чудя, всички на мене скочиха, но това става смо по форума като трябва да защитаат държавата си не е така (за жалост)Първоначално написано от EarthShaker
Как точно от тема за побъркани китайски кулинари скочихте на обиждане на гърците?Я ми обяснете какво са ви направили?Или пишете по темата,или си разменете скайпове/пишете си на ЛС/не ми пука,обаче не се обиждайте в темите на хората
По темата:Това е отвратително,преди това увиват главата и с мокър парцал,за да не умре и я пържат жива.Нямам думи...далеч съм от това да се нарека природозащитник или нещо такова,обаче това просто![]()
да, много ме е яд, че нямаме футболисти като А.Харистеас и Т.ГекасПървоначално написано от scyLLa
![]()
както отивате, така и ще се върнете, но да си припомним ли как спечелихте евро 2004?Първоначално написано от scyLLa
![]()
България е играла на 7 световни първенства ,а гърците това ще им бъде второто участие.![]()
гърч, я си кажи името бе пиле...
то густо, то пусто
Ехаа тези бая прясни рибки папат![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Бон апети.![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Ма толко и глобала не са го хранили, горкото гърче![]()
добре са си китайцитезадминали са ни с хиляди години
я колко познато :всички на един скочиха тука![]()
ама и аз ще кажа че Тумбакос не заслужаваше златен медал на олимпиадата в гърция
тва като вица:
-вчера трима как биха един ако знаеш!
- и ти кво помогна ли?
- да бе, направо го размазахме
![]()
Винаги прясна !
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?