- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- боЛяЛ гО :s
Zdraveite .. pyrvo se izvinqvam che bi pisha na latinski obache neshto se preeba i ..![]()
![]()
sega vaprosat e sledniq .. s moito gadje veche hodime ot 8 meseca .. obichame se .. obe6tahme si 4e nqma da se razdeLime .. kakvoto i da stane .. i toi na 8-miq mesec reshi da poiska da pravim sEx..![]()
kaza mi che veche ne izdyrjaL na boLkata v tOpkiTe i mnogo mu sa e iskaLo... obache edno me spira ...![]()
ako me ostavi sled kato go napravim .. ne sam takava da puskam na vseki koito mi doide... i 6te mi e za parvi pat .. i na nego 6te mu e za parvi pat ..
i kaza che iskal da e s mene za parvi pat [ s 4oveka koito obichal![]()
]]] .. i Takaa
spored was da mu pusna Li
kaza che ako ne go napravim nqma da skysame .. no kaza i che nqma da stoi taka bez da go napravi 6toto ve4e ne izdyrjal .. 6tql da mi izneveri
![]()
![]()
![]()
pomognete mi pLs![]()
![]()
![]()
![]()
Пусни му или ако толкова неискаш,свикни с мисълта че ще ти изневери !
Бате гладен съм, ама се чудя дали да ям кажете ми кво да правя....
Или те сърби шундата и ти се e6e или не и кво значи да го обичаш бе ти си на 14-15 макс ей страшни сте!!!
Ходи му прави свирки да радва
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Пусни му или ако толкова неискаш,свикни с мисълта че ще ти изневери !
Това е вярно пък и вече ходите от доста дълго време не ти ли е доказал любовта си към тебе
=)
на колко сте?
ако сте по-големи и му е толко зор,пусни му или приеми мисълта,че може да ти изневери![]()
az sym na 15 , a toi e na 17![]()
![]()
Иска да те e6e щото според модата вече е дърт и деТствен, боли го ... нищо не го боли да си резне една панасерка или ти му я резни, шундата ти е малка за такива работи, духай му гълтай радвай и догодина разтвори краци ....
п.п. дали не познах годинките
офф как така ше обичаш някой пък ше му изневеряваш божее божеее ...![]()
![]()
Ако толкова те обичаше щеше да те чака без заплахи ии поставяне на условия ..
![]()
Прецени сама .. да наистина 8 месеца са много, но явно теб те спира нещо и той трябва да се постарае да те предразположи не да те заплашва с изневяра .. ако обичаш някой истински НЯМАШ очи за други камо ли да спиш с тях щоту искаш СОБСТВЕНИЯ си кеф ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е нали се сещаш че все някога ще те остави... къф е смисъла да е с теб и да ти изневерява...друг е въпроса че толкова те обича де..![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
АЗ ВСЕ ОЩЕ ИСКАМ НЯКОЙ ДА МИ ДАДЕ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪПРОСА:
КАКВО ЗНАЧИ ДА ОБИЧАШ НЯКОЙ?!?! - искам момиче между 14-16 да се изкаже!
Blagodarq vi che mi otgovorihte pyrvo ...
misLq da mu otkaja ... kaza che nqma da skysame ako ne mu pusna ... postoqnno me pita koga koga koga ?? shte otkacha .. nastoqval da e s mene shtoto ma e obichaLL .. a za iznevqrata ... kaza che nqmal da mu e gadno kogato go pravi s druga ... imal edin moment v koito tolkova mnogo mu sa e iskalo che daje i ne mislil za tova .. az kak shte se 4uvstvam![]()
![]()
![]()
мисля, че това ти е достатъчно ..Първоначално написано от killah666
![]()
Ебаси момчето .. ше си с някой 8 месеца и накрая всичко ше провали ... лелееее
![]()
![]()
Priceless .. <3
Абе пупи аз съм един от най-грубите и вулгарни типовена форума и ти казвам НЕ... значи НЕ.... няма да съжаляваш ако не го направиш
п.п. Чакам си отговора на въпроса....
...
Priceless .. <3
Боклук недорасъл. Защо му се вързваш на евтините приказки?
Хем искал да е с теб(първият път), защото те "ОБИЧАЛ", хем нямало да му е гадно ако спи с друга?!
А и 8 месеца не са кой знае колко за връзка, зарязвай го докато е време, после става все по-трудно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от killah666
wtf ?!![]()
Според мен не те обича достатъчно, щом не е склонен да те изчака да си готова. По-добре го остави, докато е време.
..... АКЪЛ НЯМАТЕ БЕ !!! ......
![]()
Tи треа си мноо проста та да му пуснеш и изобщо да си с него-аве как ше му е кеф с друга и ше ти изневерява а междувременно ше ти е гадже,бти манджата с грозде дето е,като е толко разгонен и не може да чака-вратата е там,как може да си още с него-толкова ли си тъпа???-СириъсПървоначално написано от killah666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()