.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97

Тема: боЛяЛ гО :s

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    ubuntureload не мисля ,че някой 14-16 може да ти отговори на въпроса

Сега по темата: Момиче той ако те обича ще те чака...Ако го е грижа за теб ще те изчака да се почувстваш готова ,а не да ти поставя ултиматуми .Представи си колко е нагъл ,че да ти казва ,че ще ти изневери Една връзка се гради върху компромиси и разбиране.Повярвай ми на него само секс му е в главата ако те обичаше колкото и да му се ебе щеше да отиде да си набие една чикия и да се успокои
    Зарежи го този глупак...Само ще си играе с теб ако останете заедно. Не си заслужава да си тровиш живота заради човек който дори не те оценява ,а търси само секса....

--------------------------------------------------------

Град
    Cazzaniga
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Бате гладен съм, ама се чудя дали да ям кажете ми кво да правя....
    Или те сърби шундата и ти се e6e или не и кво значи да го обичаш бе ти си на 14-15 макс ей страшни сте!!!
    Ходи му прави свирки да радва
    ТОЧНО !!!
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Вярно е, че ако те обича ще те изчака ама има и едно голямо НО....тъй като на тази възраст хормоните при мъжете дърпат конците (така да се изразя )....пък на 17 и до сега да не е правил секс.....наиситна си е разбираемо, защо му се иска толкова много.....пък не знам на 15 не си чак толкова малка (но това си е личен избор,няма точно определена възраст),обаче евала му бия, че те е изчакал 8 месеца.....и по-горе прочетох че 8 месеца не било много....чувате ли се....познавам много хора които са над 20-22 годишни и най-дългата им връзка не е била повече от месец, два....а и нз щом го обичаш не е ли редно да му пуснеш (а не той да те чакааа и чакаа....то може и след 2 г да не си готова)...какво толкова има...нито ще те режат нито ще те секат....пък и секса е най-високото стъпало на близостта...

послепис: само гледай ако в крайна сметка се решиш да му пуснеш,да не се окаже,че ти искаш повече секс от самия него....кучето което лае не хапе, са казали....да не излезеш скрита лимонка успехи все пак...сама си реши,мила,просто не прави нещо за което после ще съжеляваш...било то да му пуснеш или да го оставиш да отиде при друга,просто замисли се,кое би и ти причинило по-голямо страдание

Авеее боляли го Като го болят да си набие ножка................ Нали знаете ножката за удоволствие секса за слава
    We ride here!

Град
    Враца
    Ако не те обичаше защо е 8 месеца с тебе , като е могъл да ти изнавери по-рано , помисли ? Предполагам за 8 месеца си го опознала и знаеш на какво е способен и какво не. Би трябвало да си си изградила някакъв стериотип за него и ако се наложи (в името на любовта ) да го направиш изключение. На мене една от бившите ми каза цитирам " В момента не мога да ти дам това , което искаш и ако желаеш си намери някоя за 1 нощ" аз се ядосах и я зарязах не заради това , че не ми пусна , а заради това , което каза .... така че ти решаваш. Но съвет от мен вземи - Изневярата не е изход ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Град
    ВаРнАаАа
    Tи тряба да го познаваш достатъчно, че да прецениш дали това, което ти е казал са били само празни приказки, които да те подтикнат да му пуснеш или не. Ако не си готова, не го прави. Има много момчета на този свят Въпроса е ТИ да си готова! Шанса да се ожените някой ден какъв е според теб? Естествено, че все някога ще се разделите! Секса може да ти навлече един куп проблеми, така, че ако не си готова за това, не го прави! Неговите топки не са толкова важни, да не говорим, че т'ва са пълни глупости - боляли го Всякаш не лъска като се прибере

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Много си тъпа, заклевам се.
    Горкото момче...

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Горкото момче...
    Мхм, горкичкия да земе да й изневери мисля аз ..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Горкото момче...
    О не се притеснявай...и това ще стане.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Горкото момче...
    О не се притеснявай...и това ще стане.
    Дано, че както го болят.. на един мой приятел така го боляха и накрая гръмнаха

Нищо не го боли, просто го зарежи ако искаш да си стоиш девствена още, защото ще ти изневери в най-скоро време.
    Be aware of what you wish for !

Фен
    Град
    pernik
    Лъже те за болката в топките. Или ако наистина го болят да тресне една. Тъп е, че неможе да чака . Хем се обичате хем не го правите. Нестава така. Ако ти се ебе пусни му да лундза там.
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Цитирай Първоначално написано от majestic001
    Лъже те за болката в топките. Или ако наистина го болят да тресне една. Тъп е, че неможе да чака . Хем се обичате хем не го правите. Нестава така. Ако ти се е** пусни му да лундза там.
    да бе верно изглежда доста нетърппелив тоя твоя приятел , според мен не е нужно секс,може и по друг начин
    Life is good , but isn't forever !

Не му пускай, ако не се чувстваш готова! Това си го решаваш ти и никой от тук не може да ти каже какво да правиш. Като тоя толкова те обича, ще те изчака и ще продължи да лъска, а няма да продължава да настоява да те е*е. Има много варианти и вълкът да е сит, и агнето да е девствено.

Град
    Таити
    8 месеца държиш момчето на сухо и накрая се чудиш дали да му пуснеш или не... Евала на момчето че е седнал и ти е казал в очите какво мисли и иска щот ако не му пукаше за теб щеше да отиде да си легне с някоя и толкоЗ дори нямаше да разбереш.Пусни му и толкова.... не мисля че е с теб само за секса все пак кой ще чака 8 месеца само за един секс...
    There is no right or wrong, only fun or boring

Еми пусни му .. ОМГ 8 месеца те от малки 13 годишни на 2рия ден се ебат па ти ми говориш 8 месеца на 17 годишен как нема да му се доебе 8 месеца на сухо я се осъзнай, пускай му и това е ако не почни да му духаш направи му 1 подарак заведи го в цум и там до кенефите влезте кажи му, имам изненада за тебе влизате духаш му и така. После и ще те досърби... Хем и на теб ще ти е кеф хем и на него кво толкова?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Бил нетърпелив ? 8 месеца и тича по гъза и й угажда, нетърпелив бил.... Ми ше го болят та .. По цял ден се натискате дразните и куп други глупости и накрая той треа си ходи надървен до пръсване... Не да ти изневери, ми и с майка ти ще преспи... Деба малоумните тийнеиджъри не знаят кво искат ... А вземете се малко в ръце бе паплач такава...
    De-Phazz - Anchorless

Re: боЛяЛ гО :s

Цитирай Първоначално написано от killah666
    Zdraveite .. pyrvo se izvinqvam che bi pisha na latinski obache neshto se preeba i ..

sega vaprosat e sledniq .. s moito gadje veche hodime ot 8 meseca .. obichame se .. obe6tahme si 4e nqma da se razdeLime .. kakvoto i da stane .. i toi na 8-miq mesec reshi da poiska da pravim sEx..

kaza mi che veche ne izdyrjaL na boLkata v tOpkiTe i mnogo mu sa e iskaLo... obache edno me spira ... ako me ostavi sled kato go napravim .. ne sam takava da puskam na vseki koito mi doide... i 6te mi e za parvi pat .. i na nego 6te mu e za parvi pat ..

i kaza che iskal da e s mene za parvi pat [ s 4oveka koito obichal ]]] .. i Takaa spored was da mu pusna Li kaza che ako ne go napravim nqma da skysame .. no kaza i che nqma da stoi taka bez da go napravi 6toto ve4e ne izdyrjal .. 6tql da mi izneveri

pomognete mi pLs

Приви Секс с него само ако го искаш и ти! Ако ти изневери значи не е за теб... Имай уважение към себе си.Ако наистина те обича(което ме съмнява на тази възраст) ще те чака до 50 ако трябва....

да да ние сме хората, които ще ти кажеме какво да правиш..
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Град
    in the reality : )
    Кви са тия простотии? Как така го боли? Има хора на по 20-25 години и са девствени, да не би все ги боли патката Да си удари една ч*кия и ще му мине Той не е прав да те баламосва и да те плаши, че ще ти изневери /щото според мен те плаши, 8 месеца е изтраял, сега ли да ти изневерява.../, ама и теб не мога да те разбера... След 8 месеца как така още не сте правили секс... Той е момче и си го иска все пак.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

1вото нещо... направи се на откачена и му кажи еми изневерявай ми на кой му пречи... така ще си 90 % сигурна,че няма да ти изневери момчето се е мъчило 8 месеца с тебе и желае вече да поучи наградата си.. не е толкова лесно да изневериш... това че го болят топките означава,че супер много се възбужда само докато стой до теб докосва те или се целувате... пък и ако правите секс няма да те зареже никога защотото той е постигнал това което желае сигурно те хаересва и затова се е задържал толкова време с тебе правите ли секс щом и на 2мата ви е за 1ви път това ви прави неразделни ще почнете да го правите през 2 дена през ден ,всяка вече... поняколко пъти на ден... и така ти ще си неговата секс кукла... той си се забавлява ти си го обичаш и това е :P
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Бате гладен съм, ама се чудя дали да ям кажете ми кво да правя....
    Или те сърби шундата и ти се e6e или не и кво значи да го обичаш бе ти си на 14-15 макс ей страшни сте!!!
    Ходи му прави свирки да радва
    Аз им давам 13.
    Ако те обича истински ,щеше ли да ти изневери,ако му откажеш?

Град
    във филма ..
    кажи му да се самозадоволява и да мисли за друго..

Who's next!

Град
    Roma, Italia
    Не го болят топките,а главата.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си