- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малко ме е срам...
Здравей, д-р Тийн! Искам да правя секс с приятеля си, но ме е срам, защото имам коремче и съм леко пълничка...Често казано, НЕ ЗНАМ какво да правя.......![]()
Еми той щом е с теб - значи те обича такава,каквато си..Затова НЕ се притеснявай + не се срамувай
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
няма от какво да се притесняваш даже съм чела че някои момчета се възбуждат от закръгленички момичета![]()
мм не знам как ще ме разберете и мен , но и мен ме е срам .. не знам просто .. мже би защото ще е за 1-ви път .... ноо ако дойде подходящия момент ии удовоствието надделява ... едва ли ще мисля за себе си :P
(За тези, който не знаят Любовта е изградена от Доверие.)
и мен ме беше срам точно заради това,но да знаеш,че никой не забелязва тези малки недостатъциотпусни се и си прекарай приятно без да се притесняваш за подобни неща
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Духай му спокойно,бе моме недоклатено
Първоначално написано от Belair
![]()
само тфа нидеи
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
Ами горещо ти препоръчвам лютеница ТОДОРКАТя помага мног - а и да ти кажа ако нещеш - недей - ако пък искаш...Никой не те спира
Пък и ако се чувстваш подготвена..
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
миличка въобще недей да се притесняваш. Той е с теб защото те харесва такава каквато си. Продължавай да бъдеш себе си и няма да изгубиш
![]()
Не се притеснявай относно тва че си леко по закръгленичка, той и така си те харесва щом е с тебе :P :P :P Така че.. късмет мила, и без паника
![]()
Шшш ти верно ще изядеш хляба на КъциПървоначално написано от Cheese
![]()
![]()
Много ме кефиш!!
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
правете го на тъмно, той ако те обича ще обича каквато си![]()
)
Според мен няма нужда от притеснения, щом сте заедно е ясно ще него твойте недостатъци не го инт а и това не е недостатък така че спокойно
А отностно това
Belair написа:
Духай му спокойно,бе моме недоклатено
Най-мразя такива като тебе момичето иска съвет а ти се ебаваш мамаица.та ти де.ба
Just Do It..
И аз бях чела тази статия..Тука в тийнпроблемПървоначално написано от akrobatkata
![]()
А иначе - притеснението е от това,че не знаеш какво очакваш..
А и както писах той те обича такава,каквато си..Затова не се срамувай..Едва ще ти забележи "коремчето"
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.