- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ужасяващото ми яке мамкаму бе ;[
Миналата година съм била в някво жестоко умопомрачение когато съм си купила следното зимно яке . На всичкото отгоре изръсих наще с 300лв за него и сега няма да ми купят ново , а то е ужасно направо няма толкова ужасно . Вижте цвета просто не мога да изляза така навън забелязвам се с него от 500 метра . Въпроса ми е има ли места където могат да го боядисат черно да речем със зелено .. :] Абе нещо като химическо ателие дали правят такива интервенцииАз мисля , че както боядисват блузи така би трябвало да може и якето ми да се боядиса мм ?
http://prikachi.com/files/1113810u.jpg
phah
мене якето ти ми харесва но мамка му 300лв![]()
Аааа якето си е супер яко бе![]()
Ама ако ти е единствено наистина не става да ходиш с него всеки ден.
Ако е кожено се боядисват без проблем , но тая материя която на мен ми се вижда подобна на шушлякова , не знам дали ще може.
Като модел е много хубаво ако беше черно или червено щеше да е супер,ако материята е шушляк и на мен такава ми изглежда няма да можеш да го боядисаш
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
да бе знам по домашни дрехи съм якето е идеятааа .
Абе как ви харесва това бее
Продавам зимно яке ! Цена по договаряне !
phah
якето ти е страхотно
да не си посмяла да го боядисаш!!!!!!
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Много е весело якето,но не бих го носила... xP
Не му прави нищо,само ще го съсипеш.
ама не би го носила налиПървоначално написано от BoCupycake
То и цирка е весел ама не ми се живее в него хах
phah
В смисъл не бих го носила,защото не ми подхожда на останалите дрехи и стила.Първоначално написано от balon4eee
То и при теб май е така,но ако е така защо изобщо си си го взела? : )
втора употреба яке ? давам му 40лвнай добре си го носи с някви дънки и черни маратонки да речем мисля че ще си ходи
абе не се отчайвай якето си е баш
![]()
Кажи ми какъв ти е стила ? Щото и аз се чудя какъв е точно стила на това яке . Ако ми кажеш къв е твоя ще разбера на какъв стил не подхождаПървоначално написано от BoCupycake
Ми миналата година когато съм си го купувала нещо явно този ден не съм била на себе си ..
phah
в крайна сметка мога да ти пратя едно яке щото имам много ако искаш да си ги разменим ама нямам яке което е 300лв най скъпото ми е 110![]()
Я дай снимка заинтригувана съм ако ми хареса якето . Обичам някви черни или зелени или лилаво примерно ... ? ;]Първоначално написано от mimsssssss
phah
Първоначално написано от balon4eee
зеленото е маслено зелено то струва 110 лв а другото е 60лв черно
и останалите всичките са ми нещо като суичери за мотора те са 3 и са по 80лв ама не ги давам
а снимка точно сега ли я дай скайпа си ако искаш на лс
![]()
Ебаси якото яке ! Мен ми харесва много и бих го носила с кеф.
Ми според мен това яке ще подхожда на дънки и кецове. : )Първоначално написано от balon4eee
Защо не го продадеш и не си вземеш ново?След като е 300лв. предполагам,че е хубава марка. : )
Аз се обличам точно така За това съм го купила . Смисъл от магазин за такива друхи е Марката е Protest ако ви говори нещо ... просто цвета да беше друг бе ;[ Имам чувството че е прекалено ярко и като изляза навънка ще ме гледат е такаПървоначално написано от BoCupycake
![]()
Принципно тва си е Snowboard якенце ..
phah
Какво ти пука как ще те гледат,ако на теб ти харесва? : )Първоначално написано от balon4eee
Друг е въпроса дали на теб още ти харесва якето... : )
мда бе ама тоя цвят направоо. ..Първоначално написано от BoCupycake
бахти не знам ще го боядисам тая вечер с темперни боички и утре така на даскало
![]()
дано да не вали и да се разтекат боичките хаха
phah
Хахаха ти си луда!
Цвета е супер,розово и кафяво са много хубава комбинация.
Нямаш ли с какво да го съчетаеш?Това ли те притеснява?Или си е цвета...?
...Наистина не те разбирам. : )
Ми розовото е прекалено ярко таковаа..комбинацията с кафяво си е чук даа ама тва розово прекалено розово ми се вижда беПървоначално написано от BoCupycake
Имам с кво да го съчетая имам и черни и лилави кецки и черни дънки и сякви дънки и тн... самото яке тия кръгчета розови ;[ Сеш се
![]()
phah
Ясно,цвета е. xD
Еми незнам...единствените ми съвети са или да го продадеш или да се примириш и да го облечеш,туко виж се харесаш.Като си свикнеш. xD
p.s.В никакъв случай не го боядисвай! : )