- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- йода се размисли
Интересно ми е според вас,кой може да обича истински?
Този който получава повече любов,от противопложния пол или този,който рядко бива по-малко обичан(под по-малко обичан нямам предвид мразен)
![]()
![]()
![]()
пп
беш ли маааму кво ми щуква в джедайския ум
пп2
кафето ми кипна ся дъртия ще ме убие
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Пиеш кафе в 4 сутринта??Първоначално написано от haritov
![]()
Колкото до въпроса ти - не знам! Много е рано да размишлявам![]()
Аз защо си мисля, че няма значение това?![]()
Сега не съм подготвен със статистики...![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
играя булфлеет абе джедайски му работи аде лека нощ
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Незнам ,може би втория тип хора ,защото оценяват повече любовта ...
--------------------------------------------------------
Йода недей да мислиш!не ти отива слънчице
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Е стига де Ани то ми писна да седя и да гледам умноПървоначално написано от sunshinepp
![]()
и аз мисля така : )) абе зависиПървоначално написано от BlueFace
![]()
* brunettes
do it better ;] ..
++Първоначално написано от BlueFace
It's too late...
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
![]()
FATALITY !!!!
П.С. - Било е 3, часовника на форума е един час напред xD
Точно същото щях да напишаПървоначално написано от BlueFace
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Йода, няма нужда да задава въпроси, той е МАСТЪР ДЖЕДАЙ... той знае всичко!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
+++Първоначално написано от BlueFace
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Здравей падуан помогна ли на уукитата да се справят с онзи проблем?Първоначално написано от ScarletBite
Как да ти кажа, мастър... Много се срамувам от себе си...Първоначално написано от haritov
Тъкмо бях тръгнала към тяхната планета, когато видях междугалактически бар, беше Лейди'с найт и имаше стриптийзьори... И аз... такова... отдалечих се малко от курса.
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScarletBite
![]()
ее не се преуморявайПървоначално написано от haritov
![]()
I don`t care .. ;] ..
Ебахти, някой хора до какво ниво са стигнали... Толкова голяма липса на внимание от други хора, че се мислят за Йода в тийн форуми.
то за тва ли ме боли главатаПървоначално написано от sunshinepp
![]()
емм чи естествену..Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
ся разбрах що ме боли главатаПървоначално написано от sunshinepp
мухата дето живеее вътре умря от глад и ся съм ептен кух![]()
ии ся като няма с кво да я нахраниш ще си седи мъртва ТАМ!Първоначално написано от haritov
I don`t care .. ;] ..