- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво означава ... ??
Възпитателно дело... Току що мой приятел разбра че има и на 08.12.09г. трябва да отиде.. Какво означава това ?![]()
![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Наистина питам бе ..
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Ще го вкарат в една шумоизолирана стаичка и най-вероятно ще си отнесе тупаника...![]()
...и някой хуйПървоначално написано от ZipFail
![]()
[4:17:39 PM] - hм .. axwell™ каза: az sam 4uval 4e i
[4:17:40 PM] - hм .. axwell™ каза: biqt
[4:17:42 PM] - hм .. axwell™ каза: vqrno li e?
[4:19:19 PM] ..tRy_t0_fLy.. каза: ne
![]()
![]()
![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Възпитателно дело не се ли нарича делото срещу малолетен или непълнолетен извършител.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Наказателно дело започва с внасяне на обвинителен акт в съда от прокуратурата. В този акт подробно се описва престъплението, което е извършил обвиняемият. Чрез обвинителнлия акт на съда се предоставят всички събрани до момента доказателства за престъплението, както и обясненията на обвиняемия, дадени преди образуването на делото, т.е. по време на разследването на престъплението от полицията или следствието. Това е дело от общ характер.
Наказателно дело може да започне и с внасянето на тъжба от частно лице. Тези дела се наричат наказателни от частен характер.
Например, делата за обида и клевета, които медиите тиражират непрестанно
който търси - намира . ^^
Ама накрая ще ви наведа всички надолу и напред, и ще ви поощря за доброто поведение..![]()
Потребителя WooDo е смотан да !
Но защо намесвате Хасково в цялата работа ? Кво в София няма смотлювци ли ? Просто не разбирам тъпото пренебрежение на на големите СофиянциПърво Хасково е 1000 пъти по чист от миризливата София , също така е и в момента един от най-добре развилите се градове
Така ,че карайте си се не ми пречи ама не намесвайте и родните градове
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Бил ли си в Хасково ?Първоначално написано от JimmyGestapo
![]()
Шапкарю .....
лелеле .. Хасково .. пълен с мангалииии
преди сигурно повече от година бях там на участие
и на сутринта бяха отцепили пред хотела ни
понеже некви си скинари наръгали една с нож
и не можехме да си тръгнеме
да ви имам и миекащото градче
и с какво толкова е заслужил "един от най -развилите се"![]()
Нека е така не споря но замисли се колко градчета селца както ти ги наричаш са се развили така както ХасковоНе разбирам каква е тази злоба към малките градове , се едно половин София не е селяни които се кичат с титлата столичен жител .... Не ставаите смешни колко ли струвате щом вместо за развитеито на родния си град бачкате за София нима тва е унижение да зачитате родните си места
Столица да работа има сичко е ок ама работа има и в малките градове просто хората бягат към лесното . Какво айде всички да хукнем към София защото ще сме яки ....Нелепо е
Всеки град в България е важен а не само София , Варна и Пловдив
Шапкарю .....
България не е само софия и не може хора които казват аз уважавам България но не уважавам всички нейни градове , не се вързва простоЗащо не може просто , глупаво е
Затова не го одобрявам това хулене на градовете които и да са те
![]()
Шапкарю .....
модерирано от мен
За Хасково не съм компетентен,обаче ми писна някой софианец като се появи някъде,след 2 минути там да започва междуградски спор,защото София е най-великия град,най-големия,Столицата с главно С,всички там са царе и царици и ние трябва да им се кланяме,като минат покрай нас.Да не говорим,че обърнахте тема за възпитателно дело на Битката на Градовете
Интересно ми е колко от софиянците във форума не са 2ро или 3то поколение такива?
Audio ergo sum
нито единПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Шапкарю .....
Какво сте нападнали софиянците.
Хора са като всички останали. И аз бях негативно настроен в началото, ама сега ги оправдавам, щото селяндурите много пречат.
Добре уе .. защо селата ви пустеят,защо всички се бутате
в мръсната,гадната,задименат а,пренаселената,препълнена та с боклуци
СОФИЯ .. Столицата .. а?! .. пък я плюете сега ..![]()
аз съм от Димитровград и си уважавам града. всеки трябва да уважава своя град независимо от недостатъците! София си е мръсна! причините не ме интересуват но защо трябва града който представя страната да изглежда по тоя начин?? а за гордите софианци мога да кажа че половината са по-неграмотни и от тракторист! Не отричам че има неграмотни навсякъде, но мн ме дразни да се парадира с тва къде живеете! А ако сменят столицата?? Ако я направят примерно Велико Търново? Мога да се обзаложа че гордите софианци, айде не всички ама мнозинството за година две ще станат горди жители на новата столица...
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
има разлика между селянин и селяк.. вие сами виждате селяците![]()
А Варна е София на моретоПървоначално написано от JimmyGestapo
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.