.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Височина...

Значи туку- що се регнах... На 14 съм (навърших ги преди 2 месеца) и съм висок 165. Смятам, че съм нисък. Може би проблема идва от там, че съм тръгнал по- рано и в класа ми всички са на 15- 16 и са от 170 до 177-178. Не знам но все пак смятам, че съм нисък. Можете ли да ми дадете някаква схема за средният ръст за възрастите, че да се успокоя малко Иначе баща ми не е висок- 170, но майка ми за жена е висока, също 170
    (Пускам темата в тази категори, защото я намирам за най- четена...)

Още

Иначе започнах да раста усилено от точно 1 година, когато бях към 156, колко мислите, че ще порастна, защото ниско момче- не върви...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Готян, ходи се вържи вържи за врата и се увисни от някои мост .... повиси така докато порастнеш достатъчно
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Готян, ходи се вържи вържи за врата и се увисни от някои мост .... повиси така докато порастнеш достатъчно
    малко по- сериозно ще може ли? fail!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Темата ти е написана в "произволен" от теб раздел (ест не е за тука), пишеш простотия която би трябвало на твоята възраст да можеш сам да разрешиш (явно си твърде тъп за да можеш щом пишеш тука) и очакваш да ти напиша сериозно мнение ? Как да стане това ? Нито го заслужаваш нито нищо... Бий си камшика и не ме занимавай с детинщините ти...
    De-Phazz - Anchorless

Кажи на някой да те хване за главата, друг да краката и да те разтеглят. Ше станеш 215 см

Ами според мен и ти няма да станеш много висок при положение че родителите ти не са.Поне тва е моето мнение.Има най-различни хора и тва не трябва да те притеснява не си мисли че си нисък или нещо такова.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    пич... Не искам да ти го казвам така,но... ТИ СИ ПЪЛНА СКРЪБ...СКРИЙ СЕ БЕ ГНОМ...
    Станислава

Град
    Skenderland
    Не гледай кой е най-четения раздел,а пускай теми където трябва.Има си правила!!!
    По темата: не си много нисъм,но може и да не станеш повече от вашите.А майка ти за жена не е висока аз съм 180см Не съм виждала схема с ръста,не е логично и да има,защото всичко опира до ген и раса.Тъй,че...вземи прочети правилата на форума и тогава пиши
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Ниски: под 175см
    Среден ръст: 175см-185см
    Високи: над 185см

Това са критериите за ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК.Имаш още да растеш пич
    Westside rollin' all day, every day

Значи я съм висок да не се плаша

Град
    in the reality : )
    На 14 години колко висок искаш да си?
    П.П. Играй баскетбол и яж много зеленчуци
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Голям фен Аватара на maistorluk
    Играя баскетбол. Един приятел от 160 см стана до почти 2 метра с баскетбол.

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Да бе! От баскетбола да е качил най много 10 см другото си е било от растежа
    Westside rollin' all day, every day

Град
    Пловдив
    И аз съм 158 см (: Много ми дреме.. Кво се впрягаш толкова (: Освен витамини да пиеш друго незнам кфо да те посъветвам (; И фитнес тва онова
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
    Не гледай кой е най-четения раздел,а пускай теми където трябва.Има си правила!!!
    По темата: не си много нисъм,но може и да не станеш повече от вашите.А майка ти за жена не е висока аз съм 180см Не съм виждала схема с ръста,не е логично и да има,защото всичко опира до ген и раса.Тъй,че...вземи прочети правилата на форума и тогава пиши
    ти не ни карай да ти гледаме грозния фейс в подписа,че си яко гнусна.

автора,всичко ше си дойде на мястото,гледай го и от друга страна,малчуните ги намират за слаТки
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Аз дръпвах чак в 9 клас.Най-добре виж дали мама и тати са високи.

Аз дръпвах чак в 9 клас.Най-добре виж дали мама и тати са високи.

И аз така чак в 9 клас дръпнах малко повечко на височина инак докато бях на 14 бях по нисък и от теб 160-162см , а сега вече на 18 съм 182 така че не се шашкай има време мъжете растат до 21-22г. ;] (пък ако толкова те притеснява ръста ти почни да спортуваш волейбол или баскетбол ) ай де успех и дано съм помогнал с нещо ;]
    =)

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    ти не ни карай да ти гледаме грозния фейс в подписа,че си яко гнусна.
    А ти къв си,че да оценяш?Като не искаш не гледай!Не съм ти искала мнението!Предполагам как изглеждаш ти...сигурно си разплакал майка си от страх като те е родила!Тъй,че...ТРАЙ СИ!Не си ник'ъв да казваш кой е грозен и кой не!Дрисльо
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първо грешно разделче ..

Второ колкото си висок толкова ... !!! Няма как да пораснеш 2 метра с сравнително не много високи родители .. аз също не съм изобщо висока ама ми минава централно .. Според мен е много по - хубаво да си маалко по - нисък отколкото да стърчиш над останалите .. Пък и си още малък има да растеш ..

Град
    Враца
    Сигурно вече си открил , че си дебил ?
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

пич много си зле чесно. Какво очакваш сега? да тръгнем всички да те успокояваме как си си напълно добре,как ще пораснеш висон и снажен момък. ........ е аз ще си го спестя ; и ще ти кажа само че си идиот.

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    На 14 години колко висок искаш да си?
    П.П. Играй баскетбол и яж много зеленчуци
    :P
    Просто аз

Re: Височина...

Цитирай Първоначално написано от gentil
    Значи туку- що се регнах... На 14 съм (навърших ги преди 2 месеца) и съм висок 165. Смятам, че съм нисък. Може би проблема идва от там, че съм тръгнал по- рано и в класа ми всички са на 15- 16 и са от 170 до 177-178. Не знам но все пак смятам, че съм нисък. Можете ли да ми дадете някаква схема за средният ръст за възрастите, че да се успокоя малко Иначе баща ми не е висок- 170, но майка ми за жена е висока, също 170
    (Пускам темата в тази категори, защото я намирам за най- четена...)
    яж маркови и nesquik!
    I don`t care .. ;] ..

Не си баш толкоз нисък.....аз съм 1.78 или 1.80 някъде там на 12 години, и не е чак толкова добре щото където отидеш все те забелязват, не можеш да се скриеш да не те изпитат в даскало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си