- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Височина...
Значи туку- що се регнах... На 14 съм (навърших ги преди 2 месеца) и съм висок 165. Смятам, че съм нисък. Може би проблема идва от там, че съм тръгнал по- рано и в класа ми всички са на 15- 16 и са от 170 до 177-178. Не знам но все пак смятам, че съм нисък. Можете ли да ми дадете някаква схема за средният ръст за възрастите, че да се успокоя малко Иначе баща ми не е висок- 170, но майка ми за жена е висока, също 170![]()
(Пускам темата в тази категори, защото я намирам за най- четена...)
Иначе започнах да раста усилено от точно 1 година, когато бях към 156, колко мислите, че ще порастна, защото ниско момче- не върви...
Готян, ходи се вържи вържи за врата и се увисни от някои мост .... повиси така докато порастнеш достатъчно![]()
De-Phazz - Anchorless
малко по- сериозно ще може ли? fail!Първоначално написано от Vichko0o
Темата ти е написана в "произволен" от теб раздел (ест не е за тука), пишеш простотия която би трябвало на твоята възраст да можеш сам да разрешиш (явно си твърде тъп за да можеш щом пишеш тука) и очакваш да ти напиша сериозно мнение ? Как да стане това ? Нито го заслужаваш нито нищо... Бий си камшика и не ме занимавай с детинщините ти...
De-Phazz - Anchorless
Кажи на някой да те хване за главата, друг да краката и да те разтеглят. Ше станеш 215 см
Ами според мен и ти няма да станеш много висок при положение че родителите ти не са.Поне тва е моето мнение.Има най-различни хора и тва не трябва да те притеснява не си мисли че си нисък или нещо такова.
пич... Не искам да ти го казвам така,но... ТИ СИ ПЪЛНА СКРЪБ...СКРИЙ СЕ БЕ ГНОМ...![]()
Станислава
Не гледай кой е най-четения раздел,а пускай теми където трябва.Има си правила!!!
По темата: не си много нисъм,но може и да не станеш повече от вашите.А майка ти за жена не е високааз съм 180см
Не съм виждала схема с ръста,не е логично и да има,защото всичко опира до ген и раса.Тъй,че...вземи прочети правилата на форума и тогава пиши
![]()
![]()
Ниски: под 175см
Среден ръст: 175см-185см
Високи: над 185см
Това са критериите за ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК.Имаш още да растеш пич
Westside rollin' all day, every day
Значи я съм висок да не се плаша![]()
![]()
На 14 години колко висок искаш да си?
П.П. Играй баскетбол и яж много зеленчуци![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Играя баскетбол. Един приятел от 160 см стана до почти 2 метра с баскетбол.
Да бе! От баскетбола да е качил най много 10 см другото си е било от растежа
Westside rollin' all day, every day
И аз съм 158 см (: Много ми дреме.. Кво се впрягаш толкова (: Освен витамини да пиеш друго незнам кфо да те посъветвам (; И фитнес тва онова![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
ти не ни карай да ти гледаме грозния фейс в подписа,че си яко гнусна.Първоначално написано от SkendY_F
автора,всичко ше си дойде на мястото,гледай го и от друга страна,малчуните ги намират за слаТки![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Аз дръпвах чак в 9 клас.Най-добре виж дали мама и тати са високи.
И аз така чак в 9 клас дръпнах малко повечко на височина инак докато бях на 14 бях по нисък и от теб 160-162см , а сега вече на 18 съм 182 така че не се шашкай има време мъжете растат до 21-22г. ;] (пък ако толкова те притеснява ръста ти почни да спортуваш волейбол или баскетбол ) ай де успех и дано съм помогнал с нещо ;]
=)
А ти къв си,че да оценяш?Като не искаш не гледай!Не съм ти искала мнението!Предполагам как изглеждаш ти...сигурно си разплакал майка си от страх като те е родила!Тъй,че...ТРАЙ СИ!Не си ник'ъв да казваш кой е грозен и кой не!ДрисльоПървоначално написано от kidwestern
Първо грешно разделче ..![]()
![]()
Второ колкото си висок толкова ... !!! Няма как да пораснеш 2 метра с сравнително не много високи родители .. аз също не съм изобщо висока ама ми минава централно ..Според мен е много по - хубаво да си маалко по - нисък отколкото да стърчиш над останалите ..
Пък и си още малък има да растеш ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сигурно вече си открил , че си дебил ?![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
пич много си зле чесно. Какво очакваш сега? да тръгнем всички да те успокояваме как си си напълно добре,как ще пораснеш висон и снажен момък. ........ е аз ще си го спестя ;
и ще ти кажа само че си идиот.
:PПървоначално написано от loliii
Просто аз
яж маркови и nesquik!Първоначално написано от gentil
![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Не си баш толкоз нисък.....аз съм 1.78 или 1.80 някъде там на 12 години, и не е чак толкова добре щото където отидеш все те забелязват, не можеш да се скриеш да не те изпитат в даскало![]()
![]()