- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Височина...
Майка ти не е висока щом е 1.70Първоначално написано от gentil
Нормална и е височината.Има някои жени достигат 1.80
![]()
Ми кфо и аз съм ниска!!..Мъ многуу ми пУкъъ!!...![]()
![]()
МАМКА МУ! Всякви теми бях чел в тоя раздел но, такава не бях чел никога..
Хората се чудят как да легнат с някоя.. да я свалят, как да им порастът циците и пишките.. и най-накрая "как да порасна". Според теб, мислиш ли че някой ще ти даде точен отговор? ние не сме лекари, нито сме доктори.. всичко си идва от гените.. майкати е 170.. колко е баща ти?
ЯЖ NESQUIK !!!
аз съм на 17 и съм 1.89Първоначално написано от Hilary_
значи ти си ниска и мислиш , че е по-хубаво да си нисък
аз съм висок и винаги съм мислил , че е по-хубаво да си по-висок отколкото да си някоя тапа да се губиш между другите
различни гледни точки
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Готян.
Иска ми се всички ниски комплексари да усетят какво е да си удряш главата по 5 пъти на ден. Хем да ви се избият комплексите от тиквите. Тогава ще ви се прииска да сте се занимавали не с баскетбол а със спортни танци.
Аре марш сега, отивай на уроци по салса и сваляй мацките. И без това най-гъвкавите мъже са най-ниските.
Как го оправи на бързо..Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
![]()
П.П - Ще порастеж небой се![]()
нисък си ама ше пораснешПървоначално написано от gentil
![]()
![]()
аз съм на 15 и съм 1.72
![]()
сък си,майна,нема се плашиш,но имаш шанс да те вземат на работа при джуджетата на дядо Коледа,но там може да закачиш некой свирчок от Снежанка![]()
Аз съм 1.60 и съм на 16 години не се бойТова се е превърнало в комплекс за мен ,но какво да ти кажа това не можеш да го промениш
![]()
знаете ли, майната ви на всичките! обърках цифрата, баща ми е 179а колкото до мен, не, че ми пука толкова, просто питам! няма да гледам дискусията така, че си спестете псувните! айде, оставям ви с комплексите ви...
еее, питаш нещо, отговаряме ти, после - "майната ви". ти какво искаш да ти кажем - "ооо, не бой се, набивай чекии и ще станеш 2.50"? На всичкото отгоре като не ти пука за какво пускаш темата?Първоначално написано от gentil
Разбирам те брат.Аз съм 1.93-4 и както вървя ще мина 2м (на 15 съм) и ми е втръснало да се навеждам като влизам в стаята.Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
Westside rollin' all day, every day
Аз съм от "ниските" високи, някъде към 1,81~2 съм, но все се намира някое идиотско ниско място. х) Надявам се да не раста повече, все пак съм на 17.Първоначално написано от TheX
играй баскет спортът подпомага развитието на костите, а този особено на височината. също така приемай витамини и много калций. и споко нормално висок си за хлапе на 14 тепърва започваш да растеш и няма от какво да се притесняваш твоите съученици са с година 2 по-големи от теб нормално е да са по високи![]()
О,лелеллелелел ти си много тъпо лицеЩе растеш бе споко, пък ако не пораснеш здраве да е
![]()
ДерзайИначе си има раздели
Другия път като пускаш тема, гледай да е на правилното място.
И само за инфото - на 18г съм и съм 162смЕбе ли ме ? Пхаха не много ясно
Живей на воля ;]
Съгласен, но това не е темата. :PПървоначално написано от Sir9Maximilian
Яж Нескуик - Новиа Нескуик Дуо е мноо Як ! Аз ядох нескуик всяка сутрин в продължение на година и половина и порастнах от 167 на 189 ^-^
Само да кажа,че баща ти не е особено висок.170 см за мъж изобщо не е много,даже малко.
Споко,ще си растеш още,но вероятно няма да станеш много по-висок от майка си и баща си,освен ако няма някой по-висок в предишното поколение.
глупак майка ти е ниска