.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Re: Височина...

Цитирай Първоначално написано от gentil
    Значи туку- що се регнах... На 14 съм (навърших ги преди 2 месеца) и съм висок 165. Смятам, че съм нисък. Може би проблема идва от там, че съм тръгнал по- рано и в класа ми всички са на 15- 16 и са от 170 до 177-178. Не знам но все пак смятам, че съм нисък. Можете ли да ми дадете някаква схема за средният ръст за възрастите, че да се успокоя малко Иначе баща ми не е висок- 170, но майка ми за жена е висока, също 170
    (Пускам темата в тази категори, защото я намирам за най- четена...)
    Майка ти не е висока щом е 1.70 Нормална и е височината.Има някои жени достигат 1.80

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ми кфо и аз съм ниска!!..Мъ многуу ми пУкъъ!!...

МАМКА МУ! Всякви теми бях чел в тоя раздел но, такава не бях чел никога..

Хората се чудят как да легнат с някоя.. да я свалят, как да им порастът циците и пишките.. и най-накрая "как да порасна". Според теб, мислиш ли че някой ще ти даде точен отговор? ние не сме лекари, нито сме доктори.. всичко си идва от гените.. майкати е 170.. колко е баща ти?

ЯЖ NESQUIK !!!

Alexandra e мръсница !

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Първо грешно разделче ..

Второ колкото си висок толкова ... !!! Няма как да пораснеш 2 метра с сравнително не много високи родители .. аз също не съм изобщо висока ама ми минава централно .. Според мен е много по - хубаво да си маалко по - нисък отколкото да стърчиш над останалите .. Пък и си още малък има да растеш ..
    аз съм на 17 и съм 1.89 значи ти си ниска и мислиш , че е по-хубаво да си нисък аз съм висок и винаги съм мислил , че е по-хубаво да си по-висок отколкото да си някоя тапа да се губиш между другите различни гледни точки
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Град
    My empire of Dirt.
    Готян.

Иска ми се всички ниски комплексари да усетят какво е да си удряш главата по 5 пъти на ден. Хем да ви се избият комплексите от тиквите. Тогава ще ви се прииска да сте се занимавали не с баскетбол а със спортни танци.

Аре марш сега, отивай на уроци по салса и сваляй мацките. И без това най-гъвкавите мъже са най-ниските.

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Готян.

Иска ми се всички ниски комплексари да усетят какво е да си удряш главата по 5 пъти на ден. Хем да ви се избият комплексите от тиквите. Тогава ще ви се прииска да сте се занимавали не с баскетбол а със спортни танци.

Аре марш сега, отивай на уроци по салса и сваляй мацките. И без това най-гъвкавите мъже са най-ниските.
    Как го оправи на бързо..

П.П - Ще порастеж небой се

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Re: Височина...

Значи туку- що се регнах... На 14 съм (навърших ги преди 2 месеца) и съм висок 165. Смятам, че съм нисък. Може би проблема идва от там, че съм тръгнал по- рано и в класа ми всички са на 15- 16 и са от 170 до 177-178. Не знам но все пак смятам, че съм нисък. Можете ли да ми дадете някаква схема за средният ръст за възрастите, че да се успокоя малко Иначе баща ми не е висок- 170, но майка ми за жена е висока, също 170
    (Пускам темата в тази категори, защото я намирам за най- четена...)
    нисък си ама ше пораснеш аз съм на 15 и съм 1.72

Град
    Знам ли и аз,майна
    сък си,майна,нема се плашиш,но имаш шанс да те вземат на работа при джуджетата на дядо Коледа,но там може да закачиш некой свирчок от Снежанка

Аз съм 1.60 и съм на 16 години не се бой Това се е превърнало в комплекс за мен ,но какво да ти кажа това не можеш да го промениш

пффф

знаете ли, майната ви на всичките! обърках цифрата, баща ми е 179 а колкото до мен, не, че ми пука толкова, просто питам! няма да гледам дискусията така, че си спестете псувните! айде, оставям ви с комплексите ви...

Град
    My empire of Dirt.

Re: пффф

знаете ли, майната ви на всичките! обърках цифрата, баща ми е 179 а колкото до мен, не, че ми пука толкова, просто питам! няма да гледам дискусията така, че си спестете псувните! айде, оставям ви с комплексите ви...
    еее, питаш нещо, отговаряме ти, после - "майната ви". ти какво искаш да ти кажем - "ооо, не бой се, набивай чекии и ще станеш 2.50"? На всичкото отгоре като не ти пука за какво пускаш темата?

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Готян.

Разбирам те брат.Аз съм 1.93-4 и както вървя ще мина 2м (на 15 съм) и ми е втръснало да се навеждам като влизам в стаята.
    Westside rollin' all day, every day

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Готян.

Разбирам те брат.Аз съм 1.93-4 и както вървя ще мина 2м (на 15 съм) и ми е втръснало да се навеждам като влизам в стаята.
    Аз съм от "ниските" високи, някъде към 1,81~2 съм, но все се намира някое идиотско ниско място. х) Надявам се да не раста повече, все пак съм на 17.

Голям фен
    играй баскет спортът подпомага развитието на костите, а този особено на височината. също така приемай витамини и много калций. и споко нормално висок си за хлапе на 14 тепърва започваш да растеш и няма от какво да се притесняваш твоите съученици са с година 2 по-големи от теб нормално е да са по високи

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    от волея се расте най-бързо

Супер фен
    О,лелеллелелел ти си много тъпо лице Ще растеш бе споко, пък ако не пораснеш здраве да е

Дерзай Иначе си има раздели Другия път като пускаш тема, гледай да е на правилното място.

И само за инфото - на 18г съм и съм 162см Ебе ли ме ? Пхаха не много ясно Живей на воля ;]

Голям фен Аватара на sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от Sir9Maximilian
    Alexandra e мръсница !
    Съгласен, но това не е темата. :P

Яж Нескуик - Новиа Нескуик Дуо е мноо Як ! Аз ядох нескуик всяка сутрин в продължение на година и половина и порастнах от 167 на 189 ^-^

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    пич... Не искам да ти го казвам така,но... ТИ СИ ПЪЛНА СКРЪБ...СКРИЙ СЕ БЕ ГНОМ...
    +1

Само да кажа,че баща ти не е особено висок.170 см за мъж изобщо не е много,даже малко.
    Споко,ще си растеш още,но вероятно няма да станеш много по-висок от майка си и баща си,освен ако няма някой по-висок в предишното поколение.

ьдсд

глупак майка ти е ниска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си