Принципа е само един !

НИГОКА НЕ СЕ ОСТАВЯЙ ДА ТЕ МАЧКАТ! МАЙКАТИ НЕ ТЕ Е РОДИЛА ЗА ДА ТЕ МАЧКАТ НЯКВИ КОМПЛЕКСИРАНИ ЛАЙНАРИ!

Първо: Когато някой те убиди, почвай и ти да го убиждаш..
Второ: Когато ти се подиграват че си тъпа, ги попитай "Какви са мойте оценки в училище и какви са твойте, прави си равносметка" [или нещо от сорта (или ги попитай как се пише някоя дума, и те ако не могат да ти отговорят почвай с подигравките) ]
Трето: почвай да мислиш прякори на всички който те дразнят! или ако някоя от мацките ти каже "крокодил" или нещо убидно за теб, затапвай с "-Тихо бе лептен"
Игнорирането няма да те доведе до никъде.. Аз например се държа ужасно с всички от моя клас.. Момичетата не ме понасят.. и като ми кажат "глупак, тъпак" или нещо подобно, просто казвам (ако е момиче) "МН мразя кифли като тебе да ми се правят на кроасани"
ако е момче веднага, затапвам с лафа "Мн мразя парцали като теб да ми се правят на хавлиени кърпи"

Искренно се надявам да прочетеш поста ми.. и съм сигорен ще почети никой от форума, няма да е съгласен с мен.. но, Няма варянт да седиш и да си мълчиш.. на всичкото отгоре си момиче и това някак си подронва "авторитета ти" (ако имаш такъв)

Също така, доста затапвам с лафа "Утре събират боклука, скрйййй се"
Или ако някой ме затапи казвам "Като мълчиш изглеждаш по умен"

Значи ако не направиш нещо по върпоса, ще си остане за цял живот..

Защото това ще продължава винаги.. ако се оставиш да те тъпчат.. От това се почва.. и не ги слишай, не ги игнорирай.. това ще е най-голямата ти грешка! Не бъди аутсайдър и не се оставяй да те подиграват. (почнах да се повтарям, ама се нервирах на "днешното поколение")

СИгорен съм че никой от хората който ти казаха да си мълчиш, не би си мълчал ако някой се "ебаваше" с него.