- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това ли е края?
Аз съм момиче на 18 от Варна. С приателят ми, който също е от Варна, но вече 2ра година учи в Пловдив сме заедно или поне бяхме заедно 3год и днес стават и 4 месеца. Виждаме се възможно най-често, той си идва през седмица за по 3-4-5 дена, а аз ходя при него по-рядко заради родителите ми. Преди 3 дена си дойде и всичко беше добре, като се видяхме ме гушна, целуна ме и каза, че ме обича и че съм му липсвала много-както всеки път като се видим. През деня отново всичко беше ок, забавлявахме се, радвахме се 1 на друг, всичко беше страхотно и нормално. НО когато вечерта седнахме в едно заведение той се умълча изведнъж, погледна ме и каза `Искам да се разделим` не можех да повярвам на това, което чувам. Помолих го да станем и да идем някъде на саме, за да си поговорим. Отидахме в морската и го попитах каква е причината отговорът беше `Вече ми е прекалено трудно с тази връзка от разстояние`Поседяхме още час и нещо гушнати без почти да говорим, аз през цялото време плачех, а той така ме гушкаше все едно изобщо не ми е казал, че не иска да е с менНа следващия ден си замина отново за Плд и от тогава си писахме само 1 път и то нищо по темата.
![]()
![]()
Написах това с надеждата да ми олекне поне малко. Според вас има ли начин толкова бързо и с лекота да е забравил всички години, които сме прекарали заедно? Няма да пиша повече, че стана доста дълго. Благодаря на тези, които ще го прочетат!
Ами на него много му е писнало постоянно да ходи до Варна и знаеш че ако не си около него ще прави глупости като например на има друга в живота му от Пловдив. Незнам ситуцията е трудна, но на всяка цена трябва да приказвате и да му посискаш основанията за вашата раздяла. Успех и не се предавай![]()
не сега,чакай,чакай,сега ;]
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Едва ли би могъл бързо и лесно да забрави всичко, може би просто му е писнало да сте далеч един от друг. И аз съм студентка и знам какъв е живота тук. Аз съм от София, но уча във Варна и преди да дойда тук имах връзка 2 години и се разделихме не защото нямаме чуства един към друг просто това че сме толкова далеч еин от друг беше мъчително. Не мисля, че приятелят ти е спрял да те обича просто може би причината е разтоянието или може би има друга не знам няма смисъл да гадаем. Поговори с него изястнете си ситуацията. Успех
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами за друга съм сигурна, че няма. Даже си писах с брат му, който поне 10 пъти ми повтори, че ме обичал но всичко било заради финанси и че му трябвало малко време и че всичко щяло да се оправи.![]()
Просто не мога да му пиша не искам да говорим за такива неща по скайп или по тела, а и не знам кога ще си дойде и за това не сме говорили. Просто толкова си го обичкам, че още ни мога да повярвам, че това е истина
![]()
![]()
![]()
опитах да съм мил,ма тая пак...Първоначално написано от Valq91
ТИ ПРОСТА ЛИ СИ НЕМОЖЕ СЕКИ ДЕН ДА ИДВА НЯКЪДЕ В ПИЧКА СИ ЛЕЛИНА ТВА СТРУВА ПАРИ:
ВЛАК,ХОТЕЛ,ПРЕЗЕРВАТИВИ,ЯД НЕ
ТИ ПРОСТА ЛИ СИ ВЕ КВА СИ
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Просто му дай това време, нека малко помисли. Понякога е нужно.Нормално е да не можеш да повярваш...точно когато си най-щастлива и изведнъж .... всичко се срива.Гадно чувство е знам, но няма как. Аз съм на мнение, че всичко има край, след като е имало начало. Просто не се отчаиваи живота продължава...макар и без него. НПървоначално написано от Valq91
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Той те обича наистина истински,но явно му е прекалено трудно да е далеч от теб и да може да те вижда толкова рядко. ;/ Но трябва да почакаш,за да видиш дали той ще отвори тази тема и да се изясните или пък ти го направи.![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Съжалявам,че ще ти го кажа направо но според мен са възможни три варианта.Първите два са или да усеща че връзката ви вече е изчерпана и да няма същите чувства към теб,както в началото или...да си има друга.Третият е да казва истината.Но и в трите случая изпитва вина и е гузен и затова се държи толкова мило с теб.За мен по-скоро връзката ви е изчерпана и няма бъдеще,съжалявам...но горе главата,на 18 си,тепърва ти предстоят много красиви любови![]()
миличката ..![]()
![]()
време е за някой нов , някой по - добър![]()
Първоначално написано от kidwestern
мълчииии ве капут лайнарин![]()
If I played you like a toy?
ам .. яла съм го даста заради тфа разтояние..но нещата не се забравят толкова лесно..невъзможно е да забрави всичко при положение че сте били 3 год заедно не си набивай филмите излишноПървоначално написано от Valq91
и не съжалявай за миналото нищо не се случва случайно ! поне ще си останете фр
просто ти трябва време излизай по често успех
![]()
If I played you like a toy?
А за теб "kidwestern" знаем какъв си - пише ти го в подписа... Не е хубаво така да обиждаш на ред хората във форума - да не взема да ти издърпам ушите, че не слушаш!!!Първоначално написано от kidwestern
:P
По темата: "Valq91" - дай на приятеля си време... Явно му е трудно в момента, пък и връзката от растояние променя малко или много чувствата. Когато не са заедно двама човека - търпката понякога почва да се губи... Следващия пък когато сте видите на четири очи го питай, каква е причината за да иска раздяла?!?! Все пак моето мнение е, че ако те обича момчето ще търпи и растоянието няма да е проблем. Поне аз така виждам нещата!![]()
То така си го викам и аз от бая години. И от по-лоша попадам на по-лоша.Първоначално написано от fflorinaa
Демек не става ей така тая работа с по-добрите.Бе каквото и е на харабията това да си прави.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.